Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
DARIA FELICITRARI!
DEEA spor la facut torturi!
Diana nu doarme inca
Dar anm pus-o in patutz,in sacul de dormit,cu suzeta ,sper sa doarma acolo singura.A tot stat langa leagan si se tot fatzaia . Acum am plecat,dar cred a deja e in picioare in sac ... pana am stat in camera aia s-a ridicat odata doar, in picioare (in sac fiind
) si apoi s-a lasat jos.ACUM o aud boscorodind pe acolo,de s-ar culca odata ca si eu mor de somn.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Fiica-mea face misto de mine...
A inceput sa miorlaie si m-am dus la ea ... mai sa n-o gasesc ... isi trasese vreo trei paturici si halatul de baie in cap de pe comoda de langa patutz... Cand am facut "AOLEUU!" a izbucnit in ras! Le-am luat, am pus-o in pozitie de nani,am venit incoa ... si iar a inceput sa planga.Am lasat-o un pic si m-am dus la ea ... si ea a izbucnit in ras! Crede ca ne jucam de-ascunselea???
Acum oracaie
Acum iar ma duc acolo,cred ca nu merge metoda,e obisnuita sa stam cu ea pana adoarme 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Dani a venit super obosit si s-a culcat fara scandal si fara lumina aprinsa ca vreau sa il dezvatz de ea. Ii aprindeam o veioza mica cu pesti de cand era bebe ..ca sa vad sa ii bag biberonul daca se trezea si cand ne culcam stingeam veioza. Azi l-am culcat fara veioza si vad ca nu a facut scandal
Moni, du-te culca fata ca face misto de tine, si faci km aiurea..si dani mai facea dinastea, cum mergeam la el repede isi punea capul in pozitie de somn si cand plecam incepea sa maraie. Mistocar gagiu 
Moni, si eu m-am mirat de Dani ca se ridica in fund si in picioare cu sacul de dormit. Sandra stiu ca nu putea decat dupa 1 an daca tin bine minte.. Se pare ca copii din ziua de azi sunt mai precoce
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Denisam spune:
Anasol, sanatate multa lui David, sa dea domnu sa fie ok si sa nu fie nimic grav iartie odihna cat mai multa si putere si liniste sufleteasca.
DARIA_ FELICITARIII!!!
Moni--pupic si hai steaua- nici eu nu ma machiez pre amutl, dar de vopsit ma fac acum roscat ca e mai bine pt cate tone de fir alb am si cate au mai iesit de la socrii acuma...

Tatiana si Liliana- asteptam poze si pupici!
Pup restul fetelor!
vroiam sa va zic ce criza de paranoia a facut soacra ca a stat cu emma si vezi doamne i-am lasat eu tetinele gresite ca sa imi bat joc de ea, cand ea nua stiut sa agite laptele ca sa poata beacum trebuie emma ,dar nu merita..
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Biancas spune:
Of..ce nervi am..de azi mi-am schimbat internet explorerul cu opera ca deja ma enerva explorerul si aici la opera toate numele sunt albestre, nici una nu are numele colorat 
Si de ce habar nu am.
Cine foloseste Opera dintre voi? Tot asha se vede numele (nikul) si la voi? Adica albastru doar????
Am deschis si explorerul si acolo mi le arata colorate

Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
LunaNoua spune:
Bianca, DA !
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
Deea 
Bianca

Albumul nostru
silvi_2005 spune:
sunt si eu prin zona.
Deea felicitari DARIEI!!! si spor la torturi.Pune si tu un anunt pe DC cu poze si o sa ai sigur clienti, ar fi si pacat sa nua ai acfaci torturi minunate.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
LunaNoua spune:
Referitor la dulciuri si placinte, eu am o oroare fata de tone de dulciuri. Oroare fata de dulciurile facute stil "Tava mare", oroare fata de dulciurile facute cu te miri ce amestecuri de prin casa, doar ca sa fie acolo asa.. ceva dulce. Am oroare fata de tot felul de inventii de bunicute care din faina, zahar si ulei trag niste gretosenii (la propriu) de prajituri, din alea sa umple tava, dar pe care nici nu pe poti inghitii de oribile ce sunt.
Eu nu fac placinti si nici "tavi", nici cozonaci. Eu apreciez o bucatica de ceva (dulce, amar, acru, cum o fi) aspectos si bun la gust, sa imi bucure papilele gustative si nu sa imi umple stomacul. Desertul este un rasfat, nu este un fel de mancare. El trebuie apreciat din alte puncte de vedere, dupa cat de multa bucurie si rasfat iti aduce
. Un desert trebuie sa te faca sa vezi lumea mai in roz, sa te bucuri de arome si culori, forme si savoare, sa simti ca ai primit ceva deosebit, special, din dragoste, pentru tine ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
silvi_2005 spune:
Deea am intrat in hipoglicemie citind postarea ta..........
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.