Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
Si eu pe aici,pe Diana tocmai am adormit-o,ca deja o facuse KO pe mami
A fost cu ea dincolo la frate-meu in apartament si zice ca n-a fost deloc cuminte ![]()
Acum mami s-a pus sa citeasca ceva si imi face si papica
,iar eu cu conta pe aici
si n-am chef deloc ...
N-am mai fost sa conduc,ca a plouat si tati nu prea avea chef oricum
Husbandu' si fratelo sunt deja la Craiova de pe la ora 17,dar abia la 20 e meciul ![]()
Despre par ce sa zic,am ceva fire albe mai mult in fatza,dar nu le-am vopsit niciodata.Doar ce m-am shamponat roscata sau castaniu inchis de vreo 2-3 ori.Mami a incaruntit urgent partial,la 36 de ani (cat am eu acum) cand a murit fratele ei ala ce va ziceam
Dar are par negru si am citit ca incarunteste mai repede,sau doar se observa mai repede ![]()
Inca nu cred ca am vopsesc,tot shampon colorant o sa pun,eventual cel mult niste suvitze intr-o culoare apropiata daca se ingroasa gluma ![]()

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
acina spune:
Azi m-am ocupat in totalitate de Andrei , ne-am jucat o gramada , am papat , am facut nani.Dan e plecat de ieri cu taica-meu si cu un prieten la pescuit.O sa rad teribil de ei ca sigur nu au prins nimic, poate au fost baieti destepti si au cumparat peste...![]()
Ma vopsesc de prin facultate .Am fost roscata , apoi am lasat-o pe castaniu pana dupa ce am nascut .Acum sunt cu suvite blonde.![]()
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
silvi_2005 spune:
alain doerme de la 18 si cred o sa se trezeasca in curand ca dupa aceea nu mai doarme deseara....
Miri, ma bucur ca e mai bien Bruno, mai pune-ne poze cu el.
Anasol, iti tinem pumnii sa se faca bine repede David, 
Mirela, pupici de la noi.Tu cum mai esti cu sanatatea, ce ai mai rezolvat?
Moni e totala Dia, spiridusa duracel a sectei, va oboseste pe toti cu energia ei![]()
Cat despre Revelion noi sigur vom sta acasa, ca sotul meu vrea sa stea cu bebe, eu una m-as fi dus pe undeva..dar renunt anul asta.Eu sper sa doarma linistit bb dar nu stiu zau cu ce zarva va fi in zona.......
Liliana, buna alegere a facut Nicolas
asteptam poze.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
maraki spune:
Pt. Moni

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
Pentru Maraki de la fratelo si Ghitza si tati

Si de la mine 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Iar bate vantul ...
Ai mei au plecat,am ramas eu cu Dia,care trebuie sa cam treaca la nani.O mai las putin si incepem operatiunea ![]()
Am vazut ca vorbiti de Revelion,noi acasa o sa stam cel mai probabil.N-am nici un chef sa ies,cred ca am imbatranit 
Oricum noi cm asa il petreceam acasa sau la ceva prieteni sau rude,dar putine persoane,fara balamuc. Numai cand ma gandesc la galagie si fum de tigara ... imi piere tot cheful ![]()
MONI
de
dana_ene spune:
Acina, mersi pentru aprecieri. Eu vroiam o rochitza rosie ca nasa, dar n-a fost de acord si Cosmin. Dar a fost bine si asa.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
LunaNoua spune:
Seara buna ...
Daria a facut azi primii 2 pasi singurica ![]()

Mirela multi pupici, sanatate si tinem pumnii pe 19 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
LunaNoua spune:
Ca de obicei in preajma sarbatorilor, pe unii ii apuca febra cheltuitului, pe mine febra facutului de bani .. cu speranta ca o sa fac destui pentru a-mi ajunge de Craciun...
Anul asta m-am gandit sa fac torturi fantezie. Inca mai exersez la retete, si in seara asta o sa incerc o reteta de pasta de modelaj. Aseara am stat pana la 5 jumate pe un site dedicat decorarii torturilor, si sunt innebunita de-a dreptul. In Romania nu gasesti asa unelte, iar siturile care le-am gasit, nu livreaza in Romania
. Acum nici nu stiu cum sa mai incep si pe unde sa mai dau sfoara in tara cu torturile, poate la Craciun am si eu ceva comenzi.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
Am vazut ca vorbiti de Revelion,noi acasa o sa stam cel mai probabil.N-am nici un chef sa ies,cred ca am imbatranit![]()
La noi in gasca chestia asta se numeste ca deja esti BABACIUNE

(acuma fara suparare, dar si pe mine m-au nimit babaciune cand am implinit anul asta 30 ani
)Deea draga cine mananca atatea torturi? Sotul meu mi-a zis acum 2 ani sa mai termin sa fac dulciuri ca ne ingrasam

Vad ca e cam liniste pe aici in seara asta..
Eu daca mi-as face suvitze blonde ar trebui sa ma mut la vecinu sa dorm

Nu ca mi-ar displacea ca e baiat frumos si tanar, are 25 ani, are apartament ca parintii lui stau la tzara, e student si frumos inca odata
sotul meu nu sufera blondele, mi-a zis din starrt ca de ma fac blonda ma "tzapa de la casa"
Nici suvitze nu ma lasa, dar odata mi-am facut suvitze rosii cu fuxina (pe atunci eram bruneta) si normal ca m-a decolorat si cand m-am uitat in oglinda aratam ca
blonda 

bine zis Maraki
Moni 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme