Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anasol, sanatate multa lui David, si tie odihna cat mai multa si liniste sufleteasca. Si eu stiu ca daca iasa globulele albe mari e o infectie in organism. Daca are otita poate de la asta e. Dar ciudat sa ii dea pt otita antibiotic intravenos...medicii astia sunt cam ciudati cateodata...
Maraki, vad ca magazinul asta e vizavi de un Lukoil, mai mult poate te ajuta fetele din Bucuresti daca recunosc cumva zona..
Dani tocmai a tras o tranta pe jos, de 2 zile tot pe la calc umbla, pe la impriminta si acum a cazut si a dat cu capul de parchet. Am imprimanta laser si e mare si sta pe jos si toata ziulica are treaba cu ea, intinde mana dupa modem, ar tasta si un pic la tastatura dar o imping in spate si nu ajunge. Mai nou a inceput sa faca crize cateodata, ieri cand eram in vizita l-am luat de langa mobila si s-a apucat sa dea din picioare ca un crizat...Deabia astept sa creasca un pic sa ii scot crizele astea din
Azi am fost in parc si ne-am dat pe cu Dani si sotul meu...Doamne cum mai radea si cum i-a placut,,,sincer si mie
Azi cred ca mergem in vizita la prietena mea cea mai buna (aia cu copilul care nu si-l lasa acasa de Rev ca cica cum sa intre in 2007 fara copil)daca vin din timp de la Selgros ca s-au dus la cumparaturi. Ce bine ca eu am luat deja cadouri pt aproape toata lumea.
Moni, Dani nu a adormit niciodata in tarc, si el sta cat sta si ii trebuie pe jos sa circule. Cand era mic mai adormea aici dar rar, a adormit in hinta de cateva ori, in rest numai in pat, e sensibil ca maica-sa ii trebuie liniste ca sa poata adormi

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Teolinda, Nicolas o sa faca o scoala buna, o sa isi deschida o brutarie si o sa aiba bani multi
Eu nici nu stiu ce obiecte se pun pe tava ca la noi nu e obiceiul...
ii pun eu ceva interesant, ma iau dupa voi, asha ca sa scrieti ce ati pus pe tava ca sa stim cele unde nu e obiceiul sa ne orientam si noi De tuns nu se pune problema la noi, nu o sa las nasii sa ii strice freza ca am dat 60.000 pe freza lui + 20.000 ciubuc
Eu deabia astept sa vina , toate magazinele sunt impodobite deja....e frumos. Inca nu stim ce brad o sa avem,anul asta am decis sa luam artificial dar ce mi-a placut e la 3 mil asha ca...cred ca la anul strangem bani si il luam si anul asta facem natural. Pana anul asta nici nu am vrut sa accept ideea de brad artificial, acum am acceptat cat de cat dar nu avem bani ca trebe sa mergem la Revelion..

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Chiar mai fetelor, ce faceti cu bebeii la 12 noaptea de revelion? Al meu doarme in mod normal, nu stiu ce voi face ...
Teolinda am trecut direct la mesajul tau, in mintea mea era ca-i scris de Tatiana La sfarsit ma miram ca scria singura la multi ani pt. gemeni pana mi-am dat seama ca erai tu pupici pt. Nicolas, asteptam pozici

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Imi pare tare rau de Dav, dragul de el. Imi imaginez ce-i in sufletul mamicii. Putere ii doresc in primul rand lui Anasol si insanatosire rapida lui Dav.
I-au dat antibiotic intravenos ca efectul sa fie mai rapid.

Teolinda, interesante alegerile lui Nicolas... Paine + Bani + Pix = Va avea bani multi, va avea ce sa puna pe masa si va invata bine . Poate fi si asa interpretat, nu?
Te rog sa nu uiti sa-mi trimiti si mie ceva poze semnificative de la petrecerea de mot, da?

Tatiana, abia astept si de la voi vesti despre petrecere .

Maraki, bine ca acum ai ajutor. Bine a revenit Robert.

Am vazut ca ati vorbit despre cum va imbracati la serviciu.
Eu lucrez in administratie publica si in general tinuta de serviciu este eleganta, foarte rar blugi, dar si atunci intr-o tinuta sic. De machiat e absolut necesar, dar eu in afara de ceva anticearcan si ruj nu am folosit pana acum.
Dar am si eu acum o noua problema: mi-am descoperit multe fire albe. M-au albit la propriu fetele mele. Eu pana acum, la 36 de ani, n-am avut par alb. De-acum, gata ! Trebuie sa ma vopsesc.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fetelor!
am intrat sa ii urez Davidutzului multa sanatate si sa se faca repede bine,ca tare ma doare sufletul de el.Anasol multa putere si rabdare iti doresc ca stiu ce inseamna sa stai in spital cu cineva drag si sa suferi pt el...
MIRI,tare ma bucur ca bruno e mai bine.si voi ati trecut prin greutati.cu ce plecati acasica ,cu masina?
MONI,m-am prpadit de ras la faza cu oaia creatza cazuta in bulion...
MARAKI,la dr ma duc pe 19dec,iar mama pleaca pe 22 dec...ce bine ca nu ma esti singurica in casa
de ANAM stie cineva cum a ajuns in romania?
SILVI,mai ai si tu un pic si vine sotzul,tare mult ma bucur pt voi.cred ca de abea astepti
BIANCA,TEOLINDA,IOANA,RESTUL MAMICUTZELOR,MULTI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Dana, eu ma vopesesc de la 23-24 ani, atunci nu neaparat ca aveam fire albe mai mult o faceam pt culoare, eu normal sunt bruneta si m-am facut roscata , acum am o gramada de par alb, mama mea la 40 ani era complect alba si cred ca am mostenit-o
Maraki, eu singur nu imi trezesc copilul la 12 noaptea sa il tin cu mine ca apoi sa mai stau inca 2 ore poate langa el sa adorma Daca se trezeste de la zgomot e bine, daca nu ne vedem dimineata la prima ora. oricum de acum va fi liniste de revelion, cel putin asha spera autoritatile ca s-a bagat legea care interzice folosirea petardelor si a artificiilor si nici nu se mai gasesc pe piatza. Eventual o sa pocneasca cine isi asuma riscul si cine mai are provizii de anul trecut (si eu mai am dar sotul meu a zis ca NU le folosim)sigur se va lasa cu amenzi anul asta ca or sa stea domnii la paza
Va las ca mergem in vizita, merg sa imi vad finul

Mirela bine ca mai dai un semn de viata

Albumul nostru

Mergi la inceput

Eu sunt hotarata sa nu fac anul asta revelionul acasa.
Deja am stabilit cu prietenii nostri si cu cumnatii mei sa-l facem la casa de la tara (munte) a socrilor mei. Abia astept !
Oricum, fetele vor ramane cu parintii mei in noaptea de revelion. Si ai mei si Oana sunt foarte incantati de perspectiva de a-l face impreuna.

Oana a mai facut revelionul la parintii mei cand era mai mica si daca a fost luata in brate nu s-a speriat.
Anul asta, fiindca stie de anul trecut, abia asteapta artificiile.
Ai mei au termopane si daca stau cu geamurile inchise zgomotul e atenueaza mult. (Am experienta anului trecut).
Iar Roxanica cred ca va fi fascinata daca e si Oana langa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor ,
Anasol pupici de la noi si sanatate lui David.
Bianca saru'mana da, Andrei e cumintel , ii place sa studieze toate jucariile.
Moni ce fata mare ai , merge singurica.Pupici
Maraki e un patut rezistent , iti dai seama ca am avut si eu fiori cand m-am bagat prima data cu el in aptut , apoi m-am convins ca e ok.
Magazinul din linl-ul tau e in Aviatiei , sediul Seat vis-a-vis e o benzinarie Luk Oil .Cred ca pe caldirea de langa sediul Citroen e fixata camera de supraveghere .Ca sa vezi ca nici nu am stiut si trec zilnic pe acolo.Saru'mana.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Mirela, ma bucur mult ca ne-ai mai scris. Numai bine .

Bianca, eu o mostenesc la par pe una dintre bunici, care acum la 84 de ani abia are ceva fire albe la tample. Am sperat ca nici eu sa nu albesc curand, dar...
De vopsit m-am vopsit si eu prin facultate o data, dar nu mi-a placut, asa ca de atunci n-am mai facut-o. Eu am parul negru si-mi place asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dana mi-am aruncat un ochi peste pozele voastre , de cand ai fost tu nasa, imi place cum iti sta in gri, arati f bine, imi plac rau gogosile imbracate in roz.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput