LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 29
migabo spune:
Bonsoir si de la noi!
Leea- trista poveste, dar bine ca tu si Tudor sunteti acum bine sanatosi si voiosi. In ceea ce priveste tatal denaturat, o sa plateasca el cu varf si indesat greselile. N-avea grija, exista un Dumnezeu pentru toti. Pupici ochiosului ![]()
Anda - sanatate multa poetului. Mai dar chiar asa medicament minune ste Peritolul asta
Aveam o colega care spunea ca Ibuprofenul este bun la orice - ce mai, panaceu universal, nu alta. Asa o fi si Peritolul si nu stim noi, sa stiti! 
Noki - mai lasa draga invatul si da-ne noutati despre Sarah, ce mai faceti? Sa nu spui ca ai pus-o si pe ea la tocit pentru examene? 
Lavi - de acord ca o socara e buna uneori la casa omului, dar si mai buna este o mama. Parca le face mai pe suftetul tau, nu-i asa? 
migabo spune:
Madau - Bravo Mirunicii ca a biruit febra 
Sa dormiti bine si sa va sculati maine dimineata voioase ca intotdeauna!
anda77 spune:
leea, bine a zis mdt ca judeci f. emotional. nu te baza pe constiinta lui ca-i lasa copilului de una-alta ca tati are niste probleme cu constiinta, de la tine inteleg. am citit si mai demult la alte subiecte, inteleg despre ce e vorba, mai mult decat zici acum, consider in continuare, cu toate informatiile "culese" ca faci o eroare. si e pe spinarea copilului, nu a ta.
nici Tinu nu i-a lasat nimic lu' fiu-sau nelegitim (din afara casatoriei, ma rog), a trebuit sa lupte ala cu dintii si cu teste adn. dar asta se poate dupa ce face copilul 18 ani, dk ai pierdut termenul de prescriptie de un de zile de la naster. In general un barbat care nu recunoaste copilul, oricat te-ar iubi pe tine, este extrem de putin probabil ca va face ceva pt indestularea baiatului, fara sa tragi tu de el.
iti spun toate astea ca sa fii in cunoastiinta de cauza, vreau sa te gandesti tu bine la toate aspectele.
acuma sa dau si varianta cea mai naspa: dk se intampla ceva cu tati, voi ce faceti? si fara bani si cu liniuta in buletinul copilului?
ar mai fi o solutie, dk nu esti hotarata sa faci un pas in cateva zile, pana expira termenul asta. exista o exceptie de la aceasta regula in C.fam. care zice ca poti intenta actiunea si cand inceteaza intretinerea pe care tatal o presteaza de buna voie copilului. Dar aceasta intretinere trebuie demonstrata. Dk vrei sa te pui la adapost de un eventual abandon total financiar, fa cumva sa poti dovedi ca presteaza regulat intretinere: extrase de cont, dk vireaza banii in cont, inregistrari audio sau video (ma rog, astea din urma nu sunt asa populare in instantele romanesti, dar sa zicem), chestii de genul asta. si dk omul zice stop inbtr-o zi, cand Tudor are 5 ani, de exemplu, tu macar ai dovezi de intretinere si poti sa intentezi atunci actiunea (chestia asta se bazeaza pe faptul ca tatal a recunoscut tacit copilul timp de mai multa vreme si a recunoscut implicit si obligatia ce-i revine)
In fine, ti-am povestit astea sa-ti dau o mana de ajutor cu niste informatii. probabil il iubesti cumva de nu vrei sa tarasti cu el pe jos si inteleg asta.
in alta ordine de idei, ce fel de scaun de masina are Tudor ca n-am mai vazut asa? barele alea laterale sunt moi sau tari?
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
migabo spune:
Daca tot fata imi doarme, sotul de asemenea, iar eu am insomnii,pun si eu o intrebare ca tema pt scutecul viitor.
Sondaj : Pentru aniversatii care au facut vaccinul de 1 an, v-a recomandat pediatrul sa le introduceti albusul de ou in alimentatie inainte de a merge la vaccin?
Pupici la bebici somnorosi 

anda77 spune:
va mai intreb ultima oara:
CINE A DONAT CATE 50 RONI IN ZILELE DE 29 SI 30 NOIEMBRIE (NU AM NUMELE PE OPERATIUNE SI NICI MAIL DE ANUNT CU CARE SA FAC LEGATURA)
MAINE MA DUC LA BANCA. DK NU ZICETI NIMIC, CAND POSTEZ LISTA IN CONTUL COMUN, O POSTEZ CU "ANONIMI" IN 29 SI 30..
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
migabo spune:
Inca unul scurt si ma culc!
Ieri seara, la turta, Bianca a ales de pe tava: rujul, telefonul mobil si banii (euro). La carti si creioane nici nu s-a uitat!
Si inca ceva, dupa ce procesiunea s-a incheiat, am lasat-o sa ia cate pofteste de pe tava cu pricina. Ce credeti ca a luat? Toti banii: erau 4 bancnote de 50 RON, una de 500 RON, una de 100 EUR si una de 500 EUR. Ii tinea pe toti stransi in brate, mergea tantosa prin casa cu tot alaiul dupa ea (noi si musafirii). Daca scapa vreo bancnota, se apleca si o culegea cu mare grija. Asa ca stau linistita: fi-mea va fi o strangatoare, nu asa risipitoare ca mine.
Sa speram ca-i va fi bine. Oricum va fi!
Va pupacim si va lasam sa dormiti (sau sa forumiti) 
Noapte buna!
Madutza10 spune:
Am culcat piticotu' ,ce bine e in liniste ....
Fetele care ati inlocuit deja formula ,cum au reactionat ??Ca eu de ieri i-am introdus in bibe cite 10-20 ml Parmalat iar in seara asta vad ca-l cam doare burtica ,e cam agitat ,are gaze ,o fi normal sau tot intoleranta lui o fi de vina?
Leea ,da ,in bani ,asta-i gasca noastra ,pe unde merem dam bani ,..eu sincera sa fiu nu ma pricep la cadouri si vaz ca si restu' la fel ,asa ca au preferat sa dea bani ...
Mada ,ce ma bucur ca i-a scazut febra!!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
M-AM TUNS
dordia2000 spune:
Migabo suuuper alegere!!! Va fi sigur o strangatoare!!! Aveti batranetile asigurate ce sa mai vb!!!![]()
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Remember me?
Anda- esti de belea! Stii tu de ce...

Idem pupici
pentru Feli, Negara si Migabo!
Asa....am 2 lucrari naspa saptamana asta + un examen naspa. Deci timp ioc. Noi suntem bine, slava cerului, tot nu i-a iesit dintosul nr 6 dar e la margine de tot, asa ca urmeaza..
Alte noutati nu am...plecam sambata viitoare la Bistritza-city.
Sunt taaaaaaaaaaaare in urma cu cititul..de la pagina 4.
Nu stiu daca pot recupera. dar la poze tot merg sa ma uit...
Revin.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Iacata cateva raspunsuri- in ordine cronologica:
Leea- dimineata io nu-i dau cereale in biberonul de 280 ml. Doar seara, fulgi de orez Milupa de-alea fara arome.
Pischi- sa-i traisca puiutza mica colegei tale de birou!!! Si io-s chiar amu in mari emotii...naste din clipa in clipa o mamica din parc al doilea BB si parca nu-mi vine sa cred...stau si astept SMS-ul...
Bic- ehehe..de la 6.45-10.30 pot invata ca Sarah doarme. Dap, ma numar printre extreeeeeeeeeeeeeeeeeem de putinele mamici ai caror ploduletzi dorm de la 22 seara la 10.30 dimineatza!
Ca altfel, mai nou numai cand vede ca ma asez la Tv incepe scandalul...
Cu fundul gagicilor noastre...ehehe..io-s in topul stresului. Ca deh, cine mai era cu fundul ca al nostru vara asta?????
Feli+Dordia- jur ca fii-mea NU se uita printre picioare. Cel putin NU pana acuma. Cred ca stie ea ce stie ca nu pupa sora-frate. 
Frate nici atata...![]()
Meems- suuuper misto petrecere ati tras! Chiar ca manechine prin grupul tau!

Simona- of, faringita. Sperca e mai bine micutza sau ca i-a trecut de tot de atuncea...
Leea- ai gasit telecomanda? Si arah face la fel cu lucrurile...mi le ascunde n cele mai variate colturi. Azi dupa ce am cautat de nebuna prin toata casa manusile, le-am descoperit in cosul de gunoi-hartii din spatele biroului. Oare cine le-a pus acolo????

quote:De belea dl T asta al tau!
Tudor se tot joaca la calorifer.Pune mina pe el,il arde tipa,ia mina tace.Apoi pune mina,tipa,ia mina,tace... si tot asa.Da nu-i da prin cap sa nu mai puna mina.

M-am tarat pana la pagina 10 cu cititul..dau send sa nu pierd..
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!