LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

alinus eu nu STIU nimic despre mersul pe varfuri, dar paraca imi amintesc ca e o variatie a normalului la varsta asta. Dar vezi ca incaltamintea in casa nu e recomandabila, trebuie sa se dezvolte musculatura piciorusului, liber.

Bic sa-ti traiasca crestina!!

joy de ce nu te duci si tu cu piticul la dr la care s-a dus camelia, profesoara lu' doctoru' initialu'?

Aoleu joy ce socrellina-pomella acrina ai si tu!

leea frumoasa povestea!!! Frumos scrisa si foarte mult m-a impresionat rana din sufletul tau care e neinchisaaaa....

La rece vorbind si gandind, si eu cred ca e mai bine cum zice anda. Te cred si te inteleg ca TU nu ai nevoie de numele si de banii/mostenirea lui pt Tudor, dar poate Tudor, la maturitate, va gandi altfel decat tine acum. Parca orice om are dreptul la o mama si un tata, sa si-i cunoasca si sa-i fie recunoscuti. Eh, vezi tu!
Multe felicitari si flori merita parintii tai, care te-au sprijinit si ajutat.

madau te inteleg foaaarte bine cu turta. Asa am experimentat noi la botez, pe unde mergeam toti ne propuneau meniuri a cel putin 1 milion de persoana cu bautura partial adusa de noi sau platita suplimentar de la ei. Si incercam sa adunam ce ne propuneau ei cu preturi aproximative la un restaurant decent ne iesea taaaare mare diferenta! Plus de platit "aranjatul salii", plus 10% bacsis la chelneri Iar cum noi am facut botez mic (20 de pers) si le-am spus clar tuturor sa nu dea bani - ne-ar fi costat peste 30 milione absolut aiurea.

Asa ca am facut la Thalia (e si langa noi), un aperitiv f bogat si un fel principal compus din multe chestii interesante (taxate la jumatate de portie) a venit 500 si ceva de mii. Calculat pe hartie, exact cat era fiecare componenta. In plus fiecare invitat a comandat ce a vrut de baut si am iesit in final f bine. Toata lumea a fost incantata, nimeni n-a reusit sa termine din farfurie, etc.

Anda si eu votez cu cele care au cerut retete la salatele tale!!!

Apropo de celor care fac aniversarea acasa si nu vor sa cada late - eu declar cu mana pe inima ca e prima data cand m-am organizat atat de bine incat toata mancarea era gata cand a venit primul invitat, bucatarie era in ordine si eu am avut timp sa ma si imbrac/relaxez un pic. Secretul - soacra-mea care a vazut de fete. Plus ca am supraestimat treaba pt ultima zi asa ca in ziua precedenta am facut cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pediatrul azi la tel: i-ai dat peritol?
nu, nu i-am dat, n-ati zis sa-i dau doar dk e agitat?
da-i, zice el.
pai nu e agitat, de ce sa-i dau? (io vrand sa scap de bomba aia de peritol)
pai mai scapam de mucii aia din nas (i-am zis ca-i curg mereu, chiar si in timpul antibioticului)
pai adik ce legatura are peritolul cu mucii? ca am citit azi prospectul, pe langa ce-am auzit de la voi si asta e indicat in urticarii si anorexii si da somnolenta rau (il pune in freza, chiar vorba pediatrului)...
in fine, i-am dat in seara asta, o stii el ceva, dar maine dimineata nu-i dau ca fac neom din el, ii dau doar seara.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda sa stii ca si mie de fiecare data cand Miru a avut muci mi-a zis sa-i dau Peritol. O fi vreo chestie cu el, ca doar nu-l prescriau de nebuni. Poate are ceva efect descongestionant. Insa eu i-am dat doar seara.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Lavi multumesc.Io fac parte din mamicile carora le e frica sa nu le inghete copilul noaptea.De aia ii dau body si o salopeta pe deasupra sau bluza + pantaloni.Se comporta bine.Doar ca voiam sa-l las fara sosete.Eu de ex nu le suport in pat.Si ma gindeam ca si lui i-ar placea fara.In alta ordine de idei,la rece gindind,cum ziceai,e mai buna varianta Andei.La cald insa...nu stiu.Eu tot mizez (ma intreb de ce,ca doar am patit-o avind atita incredere) pe faptul ca ta-su nu-l va lasa de izbeliste.Vreau cu tot dinadinsul sa am incredere in el.Pate- a mia oara- ma insel din nou.
Mada sanatate Mirunei.Odata cu noaptea da de-i trece si febra.
Anda Nic e in continuare rau?Bolnavior adica?Mititelul.O duce si el de citeva zile bune.
Lavi ti-au incaput toti invitatii in casa?Io ma indoiesc ca ajunge o camera/Ma gindesc cu groaza la asta.Desi nu vor veni prea multi.
Madutza s-au dat cadouri in bani?Si atit de mari incit ai platit 45 de mil cheltuielile si au mai ramas???
Tudor a papat in seara asta 240 lapte.Doamne ce ma bucur.Uitasem cum e sa pun mai mult de 120 ml in bibe.
Noapte buna bebei si mamici!

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Tania bravo neamului de ciobanel!!!

alinus faina treaba cu bowlingul si petrecerea!!!

anda haules-baules ca sa zic asa, habar n-am ce inseamna dar parca se potriveste in context.

Nu zisei eu ca mai bine sa-i dai peritolul ala?!

Pen'ca antialergicele astea au si efect antiedematos (ti-am zis ca si Silviei i-a dat ORL-ista la otita) si efect anti-muci (ca se dau si la rinite alergice, etc). Somnolenta si cresterea poftei de mancare sunt reactii adverse ca sa zic asa.

Madau eu zic ca pana la 39 nu are sens sa te impacientezi cu algocalminul, sa-i dai doar daca ajunge la 39.

Din pacate nu stiu cat algocamin se absoarbe in 10 minute. O sa intreb pediatra.

Posibil sa fie febra - premergatoare unei viroze. Sau poate sa fie si de la dinti, precum speram cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

a-ha, deci au facut aceeasi scoala astia cum mai e febra? mai o fi vreun dinte. nichita cand a debutat cu 39 era leguma, plangea, gemea si cand il luam in brate, punea capul pe pieptul meu si zacea asa, ori el nu facea asta nici cand avea o luna si nu putea sa-si tina capul, tot se smucea din brate. ori miru zici ca-i vesela, canta, de-astea...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Leea la botez am fost 20 si am fost la restaurant; la 1 an am fost 13 si am incaput in apartament. Copiii (2 ai mei + 1 invitat) in camera Silviei la jucarii cu cel putin 1 adult printre ei sa-i supravegheze si admire si restul de adulti, la conversatie si ingurgitare in sufragerie.

Yep, tu judeci f emotional treaba, inca nu-ti vine sa crezi. Tot ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Acu doarme mandra, sa vedem cum mai e dupa ce s-o trezi. E vesela nevoie mare, sper sa si ramana asa, de obicei "indura" bine bolile, atatea cate a avut, multumim lui D-zeu ca n-au fost mai multe.

Noi avem 12 invitati vineri, si 16 sambata, asa ca nu-i chiar asa balamuc.

S-a trezit..iau febra si revin, tineti-mi pumnii

pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...iaca si eu p'aicea!!!

Leea esti o persoana minunata si...Dumnezeu te va rasplati pt alegerea ta si pt minunea de baietel pe care o ai. Sa iti traiasca si sa te bucuri de el si...lasa restul in plata Domnului ca...o avea el grija si de oamenii rai la suflet!!! si o campie de pt tine din toata inima!!!

Madau sper din tot sufletul sa fie de la dintzosi si sa nu aiba nik Mirunici!!!

Tania felicitari pt reusite!!! Ai vazut ca se poate si fara jucarii si alte tentatii???

Acuma ma duc sa imi culc copilul si am niste emotii....ca aseara la ora 1.15-1.30 a reusit ta'su sa il adoarma. Ziceai ca are duracell in fund !!!
Revin mai pe seara!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Luat temperatura...37.2 , mergem in continuare pe Nurofen, sper sa fim ok.

Multumim ptr sfaturi si ptr ca sunteti alaturi de noi, va pupam dulce

Fug la "programul liber ales"

pozici la 11 luni

Mergi la inceput