LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La 1 ora dupa Nurofen..febra 38.4...a scazut dar tot e mult. Am vb cu pediatra si mi-a zis sa-i bag Novocalmin supozitor, i-am bagat, dar dupa 10 min a facut kk, oare s-o fi dizolvat ceva din el???? ca parca mi-e frica sa-i bag altul, sa nu depasesc doza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, io am patit asa de fiecare data (ii si stimuleaza la kk supozitorul) si am mai bagat inca jumatate apoi. cred ca poti sa bagi si inca unul

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Madau eu as mai astepta cu al 2-lea supôzitor, dar vezi ce zic fetele mai avizate. Sa nu fie de le vreun dinte, ca si miss a avut febra vineri si sambata, dr hop rapid cu medicamente dar eu cred ca s-a cam grabit. Miru tuseste sau are nasul infundat?
Pup

Pe un alt topic se vorbeste de Radio Craciun Live, siu gata eu asta ascult pana la anul nou.
Daca vreti si voi ascultati aici

Mergi la inceput

Alinush nu are nici un alt simptom..nici tuse, nici muci, am tot apasat-o pe ici pe colo, nimic. E vesela, canta, danseaza..doar ca are febra. M-am tot uitat si la gingie, ca ea sta de ceva vreme cu mana-n gura, dar nu pare umflata. La voi se vedea ceva cand cu dintii??

Scuze daca-s stresanta...ma intelegeti, numai asta nu-mi lipsea. vaccinul l-am amanat ptr sapt viitoare, daca-l mai prindem, daca nu..cumparam

pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

In caz ca v-ati ingrijorat pt mine, sunt aici. Ma apuc sa citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dau si eu o strigare:
Nokiiiiiiiiii, pe unde esti?
Ioana, moama, dar ce a ales Maria! 500 euro... A mea nici nu s-a uitat la bani. Tu cum te mai simti?
Felicia, si eu m-am bucurat tare cand a inceput Elise sa arate cu degetul. Insa acum, nici bine nu o asez ca sa manance ca-mi si indica jucaria
Bic, sa va traiasca micuta crestina.
Joy, n-ai bagat-o nicaieri pe soacra-ta?
Madau, ti-a aparut o stea in frunte. Tinem pumnii sa se faca bine Miruna pana la ziua ei.
Leea, frumusel foc Tudor. E dat?Edit: acum am vazut ca l-a cerut si Alina pt. Amalia... Dar nu cedam!
Anda, cel mai tare mi-a placut tac'su lui Nic: "Asa tati, esti leit mama-ta" si poc! un pupic pe capsor.
Tania, haios tare Che! La Elise toate sunt caca. Felicitari pentru progresele cu papa.
Felicia, parca tu ziceai ca se uita Ilinca la BABY EINSTEIN. De unde ai cumparat CD-urile? Am cautat pe net si nu am gasit...

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

feli Ciniminies sunt cu scortospara, noua ne plac f mult. Dar cerealele pt copii mari de la Nestle contin f mult zahar.

melku cherios alea americane a lu' Bic n-au zahar, ale noastre au la greu. Eu nu=i dau Natiliciului inca dulciuri.
(Eu cerealele de la Nestle pt copii le bag la categoria dulciuri)

Leea la noi sunt 24-25 de grade in casa, n-avem repartitoare. nati doarme dezvelita si imbracata cu body + pantaloni de pijama, cu botosel sau fara, care se nimeresc la rand. Uneori ii pun si bluza de pijama (mai variaza si la noi caldura); mai ales daca body e mai subtire. Dar azi noapte (a 2-a oara am patit) ca s-a trezit si bluza ii era uda in jurul gatului, de transpiratie. Asa ca am lasat-o in body cu maneca scurta + pantalonei. A dormit neintoarsa.

Am observata ca daca ii e prea cald sau prea frig se trezeste.

Felicitari proaspetilor mergatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Meems,Anda,Tania,Silvia,NCristina multumim de aprecieri.Tania ce evolutie la Stefanici!Cum se procedeaza pt scoaterea jucariilor? Ca si io am boala asta.
Alina io ma incuscrisem la un moment dat cu Gabitaco.Da nu prea am tinut legatura.Chiar zilele trecute o intrebam pe forum daca il mai vrea pe Tudor,dar nu am primit raspuns.Daca Mateea are pe altcineva, ne dam la Amalia.Ca-i tare frumusica si mai si face pasi asa pe ascuns.Si-apoi de ce sa nu-mi ostoiesc si eu batrinetile pe la olandezi?
Mada dar ce-a patit Miruna? De la ce e febra?N-ai depistat? Dr iti da indicatii fara sa vada copilul?Sa stii ca si io ii fac ziua lui Tudor acasa.Nu va fi vreo mare petrecere ci doar asa in familie.De fapt acasa la mama la tzara.
Feli chiar asa.M-au sfatuit mamici sa nu fiu mamica.Ma felicit ca n-am renuntat.

Alta suparare: nasul lui T m-a anuntat ca nu poate sa vina.Are alegeri in partid.E din Tirgoviste.Cum fac cu motzul? Il tai fara el?

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Leea tocmai asta e problema, ca nu stiu de la ce are febra. Pediatra m-a intrebat de alte simptome..i-am zis ca nu sunt, asa ca aplicam tratamentul asta si om mai vedea ce-o fi. Sper sa-i treaca repejor

pozici la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Off ,cuscra,ce rau imi pare ca are febra piticutza ,sper sa nu faca vreo viroza ,raceala tocmai acum de ziua ei ...
Noi cu restaurantul ne-am scos cat de cat bine ,la 50 de persoane am platit 45 de milioane ,am luat platouri mari de 2 pers reci si calde ,iar bautura tot de la ei si s-a baut mai mult whisky cu redbull dar ne-am scos pina la urma ,ba chiar au ramas bani sa-i pun si puiului de-o parte :P

Pozele le-am luat dar cd-ul il iau abia miercuri ca sa le pun si -n calculator ,ca-i trebe' lu' nenea sa faca montajul la dvd-uri ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

M-AM TUNS

Mergi la inceput