LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pe vremea mea, dk vroiai sa faci 2 ani intr-unul la facultate, se putea atat vreme cat nu era vorba de primul sau ultimul an. stau si ma gandesc, s-o fi schimbat regulamentul si noki face anul 1 si anul 2 de fac. intr-unul singur? ca n-a mai intrat de 2 zile....

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Leea, am citit povestea si-am vazut pozele... Tudor e o frumusete de baiat!!

Anda, super filmuletele!!!

Madau, sanatate Mirunicii!

Madutza, haios Orlando-tunsulica.

Mergi la inceput

uau, chiar ca e frumos Tudor!

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LEEA, tare emotionanta povestea ta! Dar T. este o mandrete de baiat, are de ce sa-ti creasca inima!

Bic deci si tu, Brutus - cu mirositul popnetzelor.

Mai, avem si noi doua comportamente laudabile (noi), ca de plans ne-am tot plans:
1. "Che" a invatat ca scamele si alte chestii marunte de pe jos sunt "cah" sai acum cand le gaseste le ia intre degetele, zice "cah" si mi le intinde mie, sa le arunc.
2. Un alt obicei: de cate ori se lovea da cate ceva, ca sa-i distrag atentia si sa nu mai planga, ziceam ca dam "na-na" la mobila respectiva. Acum, cand se mai loveste, nici nu mai plage, dar incepe sa loveasca in mobila si sa o "certe"

Asa, avem si "progrese" culinare:
- Ca mic neam de ciobanas din Marginimea Sibiului, Stefan papa cu mare placere branza telemea (desarata). Spre marea mea uimire. Am incercat eu si cu "finetzuri" cu ar fi jambonul lui miss Amalia sau cascaval...nope!
- Astazi a papat prentru prima oara ceva ce copii vostri papa de mult si inca cu placere: branza de vaci cu banana. Cand era mai mic o refuza categoric. Deci progresam, zic eu. Nu?
- Asta de la 18 a fost a 4-a masa FARA JUCARII. Nu si fara scandal, dar nu le putem avea chiar pe toate....

o seara placuta!

BIANCA, bine ai revenit, lipsisesi ceva vreme

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ne-am intors si noi de la spatireala: deci dupa amiaza de bowling in care nu am vrut sa stiu de nimeni si de nimic, am lasat-o pe miss la bona de la centrul social si mi-am impus sa nu ma mai gandesc la ce o face. Dupa bowling ne anuntasera un ceai de " welcome" (???) tot la centrul social insa a fost peste asteptari, cu mancare, prajituri si cocktailuri, deci o petrecere in toata regula. Am fost mai mult decat incantata cand am vazut ce frumoos s-a jucat miss cu cei 2 copii care mai erau: unul care vorbea chineza, una germana, Amalia franceza iar cele 2 bone olandeza. Mey si se intelegeau de minune. Rupta de oboseala miss doarme acum imbracata in carucior in capul scarilor de la intrare.

Leea impresionanta povestea ta...chiar nu am cuvinte sa descriu cat m-a emotionat. Of, of mai exista astfel de tati pe lumea asta...
T e o bijuterie de baiat, are niste ochi de te baga in boala! Pup frumosul! E luat sau nu?

Silvia multamesc de sfat, nu am fost la ortoped ca - asa cum si tu zici - e devreme, i-am povestit pediatrei si chiar s-a mirat ca imi pun astfel de probleme, nu e ceva anormal cica sa stea pe varfuri, si chiar imi zicea sa continui sa o las desculta, da' recunosc ca nu o prea ascult. Ii dau papucei de casa, ca asa vad ca pune talpa jos - desi are mereu tendinta sa se ridice pe varfuri chiar si in papuci - doar ca nu poate din cauza talpii.
Azi la centru, cu copiii de 3 si 6 ani o vedeam ca se cam simte in inferioritate ca mergea in 4 labe asa ca am pus-o in premergator si sa vezi nene alergatura in toate directiile, si chiuia de numa'. Ei in ghetute chiar ca pune piciorul jos.

Azi am descoperit-o cum isi da drumul la manute si face pasi singurica, dar cand NU sunt eu prin preajma. Cand am vazut am inghetat, era cat pe-aci sa isi rupa dintii intr-un scaun

Bic sa va traiasca mica crestina!

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

bic, sa-ti traiasca crestina!

cuscra, parerea mea este ca vor sta, e adevarat, amandoi pe malul lacului, dar rachel va picta, fiu-meu va vorbi la telefon si facturile de mobil si de panze si uleiuri le vom plati noi!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello again!
Leea emotionanta poveste, uite ca pana la urma s-au rezolvat totul bine. Superb copil ai, pozele sunt foarete frumoase, Doamne-Dumnezeule, cand te gandesti ce te sfatuiau altii pe alt subiect al forumului pe vremea cand aerai gravida... Bine ca nu i-ai ascultat!

Silvia o sa le fac pozele cand doarme chiti.
PS: mai stii ce te-am rugat?

Madau ups, dar ce e cu voi?

Bic sa-ti traiasca crestina

Tania wow, ce baiet civilizat scoti din Che

Mergi la inceput

Noki n-a mai scris de pe 8.12. Tocmai ea? ce se intampla?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Mai, nu ma mai joc, coarne din acelea voiam si noi. Acum ce facem, cete de reni?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna seara, mamici si copilasi!
am intrat rapid sa va multumim pt urari si sa va dorim tot binele din lume... a fost frumos la ziua lui SERBAN, s-a simtit bine, s-a jucat... am petrecut acasa, in cerc restrans, a fost super!
avem poze in contul comun, si la semnatura, la albumul de 12 luni...
va pupam si speram ca sunteti sanatosi si voiosi...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput