LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 25
leea_cv spune:
Hai ca le-am facut publice.Asta o fi fost problema.
http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/
Anda eu am ales solutia asta constrinsa de imprejurari.Nu m-ar incalzi cu nimic sa am numele lui pe certificat,dar sa nu mai existe deloc in viata noastra.Bineinteles ca va fi o durere continua si pt mine si pt copil liniuta aia.Dar NU am alta varianta.Situatia, spuneam,e incilcita.Fiecare face cam cum crede ca e mai bine.Iar,cel putin la ora actuala,asa e cel mai bine pentru copil.Banii din vreo eventuala mostenire NU ma intereseaza.Daca domnu nu considera de cuviinta ca pruncu-i merita ceva din munca lui,(prin a-i trece ceva pe nume,ori testament,ori ce s-o mai face) ,atunci sa le ia pe toate cu el in pamint.Dragostea lui ne-ar fi folst de ajuns.
Mada multumesc.Cam asa are si T.Da am impresia ca la minute i-e frig si la corp+picioare i-e prea cald.Aiurez poate.
Leea si Tudor (19.12.2005)
madau spune:
Asa....
Ioana mi-au placut pozele, superba Mariuca, si mami bineinteles
. Coarne din alea de ren avem si noi, abia astept sa le punem. Tortul mi-a placut ala din ciocolata mai mult. Am vazut acolo si masuta de la chicco, e interesata de ea??
Acu sa va spun si oful meu cel mare...am fost sambata sa rezervam masa ptr petrecere...s-au sucit aia de la restaurant..ca la 30 pers ar trebui sa luam meniu, ca bucataria nu face fatza la atatea comenzi, bla, bla. De parca daca ar fi fost terasa plina, cum era asta vara, sau rest, n-ar fi fot acelasi lucru...
In fine, i-am zis ca nu iau meniu, ca unii or sa stea mai mult altii mai putin, ca unii vor pizza, altii friptura, altii salata, etc...el o tinea pe a lui cu meniul de 1 mil de pers. Asa ca o sa facem acasa...mi se pare prea mult sa ma coste turta la fel cat botezul...vb aia de 30 mil fac la mancare...ptr tot cartierul
. Asa ca i-am impartit in tabere..vineri petrecerea si tortul de ziua Mirunei unde vor fi numai pici si cu parintii, iar restul lumii+gashka sambata cand rupem turta.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
pischi2003 spune:
Madau, probabil e cel mai bine asa. De banii ramasi ii cumperi ceva fetei sau ii investiti in alt mod, nu? M-ai pus pe jar, vreau si eu sa-mi fac filmulet din asta, lacrimogen si plin de amintiri suuppeeerr. Cand am putin timp, ma pun pe treaba.![]()
Leea, eu tot nu pot sa vad fotografiile.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
madau spune:
Am comandat tortul...

, sper sa iasa ca ala de la ei din catalog, ca tare haios e!!!
Ma duc sa-i dau gustarea de fructe piticloantei si ma reintorc![]()
Madau si
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
pischi2003 spune:
Leea. Ai dat pentru tot albumul share - permissions ? La mine, dupa ce am dat chestia asta, a durat ceva timp pana s-a salvat optiunea asta si gata.
Stai ca am vazut 11 fotografii. Dulce foc piticotul.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
madau spune:
Fetelor tocmai i-am luat temperatura Mirunei ca-mi parea cam calda..are 38.7

. I-am dat Nurofen, sper sa-i mai scada, poimaine trebuia sa mergem la vaccin, vineri avem petrecere...of, of...

Madau si
pozici la 11 luni
silvia_d spune:
Buna seara,mamici si pitici!
Cum buba e tot in Cancun(unde plua de rupe,de nu pot astia sa faca plaja deloc!!!)),am fost pe la mama,tata,fratele,etc-bebe a fost f cuminte...a venit si gagicuta lui,Anya,i-a dat cadou o super-carticia de povesti!!!
Leea,am citit si eu povestioara ta,nu pot sa spun ca nu cunosteam datele pb mai dinainte,dar mi s-au inlacrimat okii!!Tudor e dragostea ta,viata ta,si la cum il iubesti,dragostea de mama eu zic ca ii este suficienta!Te admir din tot sufletul pentru cat esti de puternica!
Feli,poti pune poze cu jucariile?Se joaca chiti cu ele?sau le-ai luat numai pentru brado??![]()
Alinush,eu stiu de mesajul tau,si parca am zis(sau nu am zis!!) ca pana la 3 ani medicii ortopezi nu prea se pronunta pentru un mers sau altul,decat daca-i evidenta vreo pb.din punctul lor de vedere;nici nu se dau diagnostice de talus valgus,sau platfus pana la varsta asta...ma-nsel?de ce n-o duci tu pe domnisorica la un ortoped,sa-si dea cu parerea?
anda,am vazut filmuletul cu poetul,si pozele,imi place f mult poza cu fundita rosie in cap,noi n-am avut placerea asta,pentru ca stef are par scurt,de-abia i-am taiat un pic de parutz,pe care l-am amestecat cu fundita-heheheee-tot tort cu pitici am avut si noi,la fel-dar eu sunt tare DEZAMAGITA de astia:pai,nici nu sunt de papa figurinele alea-si cand am intrebat de ce-a costat atat,mi-au zis ca numai piticeii au costat 50 ron!!
!!dar,nah,ce sa faci!!
mada,de filmulet ce sa mai zic:te invidiez pentru atatea poze frumoase,si frumos alese in potpuriul ala!super
bic,sa va traiasca sma cea crestina o mie de ani,sa fie sanatoasa!!
sanatate multa piticeilor bolnaviori(am citit de un mucutz,si putina febra,nu?)
de tine Joy-ce sa zic-eroina,eroina,eroina-cheam-o pe mama ta de sarbatori,sa mai iesi si tu cu cristi la un film,la o cafea,sa dormi o noapte ca lumea!dar o sa vezi,ca de-acum,de cand merge vladutu,o sa oboseasca mult mai mult,sa-l lasi si prin parcut cativa pasi-si-o sa vezi c-o sa doarma mai bine!Stef de cand merge el(de la 10 luni-hhehee,ce ma laud!)-ei bine,de-atunci s-a transformat in copil cuminte!!Poopi dulci!
anda77 spune:
silvia, hai mai, ai deconspirat totul, vroiam sa creada fetele ca erau reali piticii...
ca a zis cineva, vai ce frumos si io taceam malc, n-am zis nimic despre faptul ca i-au pus din plastic pe tort!![]()
![]()
tu stii cat chin a fost sa prind funda rosie....da, arata gaios, ca-n pozele alea retro cu copiii mici, unde toti, si fetite si baieti, purtau funde in crestet.
madau, welcome in clubul "cum sa pregatim aniversarea acasa, sau cum sa facem sa si muncim, dar sa nu cadem late de oboseala cand vin invitatii.
imi pare rau de miruna. baga repede apel la pediatru , orice ar fi, sa inceapa un tratament din timp, sa e faca bine pana la ziua ei.
poetul a terminat azi dinineata saptamana de antibiotic si alte medicamente si la pranz a facut 38 cu 2!!!! am sunat pediatrul, mi-a pus niste intrebari, el zice ca nu crede ca e streptococ sau virus nasol, sa stam linistiti poate e de la dinti, sa vedem si maine dk sau cata febra face....
o, God, nu vreau s-o luam de la capat...sper ca-s dintii. bine, mai are si niste muci, recunosc...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"