LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

...LEEA!

Doamne cat ai putut suferi!
E un...n/am cuvinte daca te/a lasat sa zaci cu o minunata faptura in brate. Nu imi vine sa cred ca se poate asa ceva!
Doamne...si acuma plang.
Eu innebunesc numai ca vrea "timp pt el" saracu, 1 ora pe zi, daramite....
("timpul pt mine" e la doamne doamne de/acu!)

Imi pare tare tare rau! Ah!
Nici nu stiu ce sa mai zic!

de ce oare nu am reusit sa/ti vad pozele?

Madau: vreau sa iti zic si tie cu intarziere ca m/a impresionat filmuletul tau. E super dragut! In fiecate zi cand aud o colinda sau vad niste fotografii precum ale voastre (in filmulet) imi vine sa plang.
Ce ma fac la ziua lui! Cand imi amintesc cat de fumos a fost totul?

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Din nou multumesc pentru compasiune.Ma ridic eu o data si odata in picioare.
Nici una din voi nu vrede pozele? Sau doar ionikka si simona?
Ca nu prea stiu cum sa remediez problema.La mine se deschid.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hai sa incercam aici http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/

Anda ti-am trimis un PM

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Leea, nici eu nu pot vedea pozele. Le-ai facut publice? Poate de asta nu pot fi vazute.
Tot nu, vad doar un frumos scaunel.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

LEEA, o sa-ti dau un sfat, chiar dk nu mi l-ai cerut. Nu stiu nici macar dk o sa-ti convina. Nu-l dau decat cu simpatie fatza de tine, dar, dk ai dat amanunte despre povestea voastra, sper ca nu te superi ca-ti sugerez ceva in raspuns.
Inteleg ca avantajele materiale in situatia prezenta sunt net superioare celor din pensie alimentara, zici tu. Probabil o pensie alimentara n-ar fi fost stabilita decat in cft de anumite venituri ori poate mai sunt si altele suplimentare, plus ca un proces ar fi iritat bunavointa si generozitatea respectivului tata. asta banuiesc din ce spui tu, adik incerc sa-mi inchipuiesc de ce ai ales varianta asta. mi se pare corect sa alegi o viata mai comfortabila pt copil.
este o problema totusi: copilul se va simti abandonat. poti sa-mi spui tu ca e doar al tau, ca ce bine, nu e asa de bine.
o liniuta in buletinul copilului in dreptul tatalui il va urmari toata viata. plus ca nu exista dreptul de mostenire.
in fine, e alegerea ta, eu as fi facut altfel.
in caz in care te rasgandesti, mai ai la dispozitie cateva zile. prescriptia dreptului de actiune pt. stabilirea paternitatii este de un an de la nasterea copilului, data pana la care trebuie inregistrata actiunea la tribunal. mai vreau sa-ti mai zic ceva, dar nu pe forum, poate vb altadata pe e-mail.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, sa stii ca, inspirata de tine, o sa-i fac si eu Dariei un filmuletz aniversar ! Mi-a placut mult ideea!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,peste o ora ma duc sa iau pozele si cd-ul ,asa ca mai pe seara le pun sa le vedeti si voi:)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

M-AM TUNS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sunt tot pe aici ca m-a sunat tati ca mai intarzie putin, pe Miruna am bagat-o la somn, asa ca fuga la citit din urma, sper ca sunt si ceva poze...sa vedem. Revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

IN CIUDA EFORTURILOR MELE DETECTIVISTICE, MAI AM INCA 2 SUME NEIDENTIFICATE IN EXTRAS, DIN VIRAMENTELE VOASTRE.

VA ROG, DECI, SA-MI SPUNETI, CINE A DONAT CATE 50 RONI IN DATELE DE 29 SI 30 NOIEMBRIE?

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca n-am avut asa mult de citit...

Leea eu i-am luat Mirunei sac de dormit, foarte misto, asa ca am scapat de beleaua cu imbracatul invelitul, pe mine ma omora faptul ca nu statea invelita deloc...acum ii pun doar un body pe ea, sacul si gata. Si sa stii ca am constatat ca de cand doarme in sac, doarme si mai linstita. Uite iti pun si o poza a sacului www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=510" target="_blank">aici

Joy si Anda felicitari ptr mergareti, acu' sa va tineti...a mea e peste tot

Anda mi-au placut filmele, iar de alegere..nu mai zic

Alinush

Felicia nu te mai supara cu papica, vezi si tu ca avem aici o gashca de mofturosi...si-or reveni ei la sentimente mai bune

Bic eu stiu ca nasa trebuie sa-i faca baita..acuma daca nu poate...asta e. In baita se pune asa: ban de argint, ceva de aur, un fulg, petale de flori, miere, lapte, bani, si cam atata imi amintesc eu acum. Poate ne mai ajuta si fetele. Dupa baie se unge cu uleiul de la botez (mir)

Mihaelutat daca stiam de acum 2 sapt ti-o trimiteam pe tanti asta de vine la mine. Tocmai am trimis-o la o prietena de-a mea, sa vad daca o vrea in continuare, si daca nu s-au inteles la bani te anunt.

Cuscra astept cu nerabdare pozele!!!

Dau send si revin sa nu pierd bunatate de "placinta"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput