LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, tudor este recunoscut de tatal lui?

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Ioana, am vazut pozele!! Mandra si frumoasa ochioasa Mariuca!! Si ce toalete a avut. Mi-a placut mult cea formata din fustita si bluzita tricotata.
Sa fie sanatoasa mandretea voastra mica!!

Edit: Anda, pot sa te inteb ce fel de taur esti? de aprilie sau de mai? io sunt de aprilie.

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

IN CIUDA EFORTURILOR MELE DETECTIVISTICE, MAI AM INCA 2 SUME NEIDENTIFICATE IN EXTRAS, DIN VIRAMENTELE VOASTRE.

VA ROG, DECI, SA-MI SPUNETI, CINE A DONAT CATE 50 RONI IN DATELE DE 29 SI 30 NOIEMBRIE?

SI CEALALTA INTREBARE: PE CARE DINTRE DVS O CHEAMA VALEANU ?

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor va multumesc.Si acum cind imi amintesc,ma tulbura cumplit faptul ca am fost lasata singura.Aveam dreptul la mai mult.Insa ma tot scutur si imi zic ca norocul meu, al nostru, va veni din alta parte.El,Tudor, e totul pt mine iar eu totul pentru el.Ne facem noi mari!

Anda-nu

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

LEEA, DE CE NU L-AI DAT IN JUDECATA?

melku, 20 mai

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LEEA eu nu-ti vad pozele..

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Leea ,esti o super mama ,ai suferit mult dar a meritat ,vis-a -vis de tati ,exista un Dumnezeu!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

M-AM TUNS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Anda e o poveste tare incilcita si complicata.Cert este ca e o persoana foarte incapatinata si ambitioasa.Daca as fi facut asta,as fi avut mult mai mult de pirdut.Crede-ma.Asta daca prin a-l da in judecata ai vrut sa-mi sugerezi solicitarea unei pensii alimentare. Daca te gindeai la nume.Nici nu-l vreau.Il are pe al meu.Asa nu o sa trebuiasca sa dovedesc peste tot ca el e copilul meu,cu toate ca nu avem acelasi nume.Nu trebuie sa cer acordul lui ta-su pentru orice.Daca ar fi fost alaturi de noi,se schimbau datele problemei.Asa, pot sa zic ca Tudor e doar al meu.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

madutza, asteptam si pozele voastre. e haios cheliosul:)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello fetele!!

Acum a plecat si femeia de la curatenie, tre sa-i dau si Mirunei sa pape, apoi plec sa comand tortul ptr vineri.
Suntem bine deci, sper sa reusesc sa intru pe seara sa citesc tot..intre timp am citit doar povestea LEEI

Leea superba povestea, am plans si m-am bucurat ij acelasi timp. Ptr ca te-ai chinuit atat, si ptr ca ai un copil asa bun ca Tudor. Sa stii ca D-zeu da fiecaruia asa cum merita..tie ti-a dat o minune de copil, cat despre tati..o sa vina si timpul in care va plati ptr tot..

Si prietena mea cea mai buna din copilarie e in aceeasi situatie, poate chiar mai rau, au fost impreuna 7 ani, cand a aflat ca e gravida i-a spus "imi bag **** in el de bastard, asta sigur nu e copilul meu" si dus a fost. Cateva luni mai tarziu a cautat-o insa nu i-am dat eu voie s-o vada, cand a nascut la fel..acum o cauta tot timpul si spune ca vrea sa-si vada copilul..au trecut 5 ani de atunci, si sufera enorm...cu actuala sotie nu poate avea copii, din cauza unei probleme medicale a lui..deci uite ca undeva s-a facut dreptate.
Fii tare si ai grija de T, el e tot ce conteaza

Fug sa hranesc maimutzica si apoi la tort

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput