LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Of Joy, tot aceleasi probleme de somn! Astept ziua cand ne anunti ca teroristul tau s-a decis sa va lase sa dormiti:))
Si noi trecem printr-o perioada de imi vine sa o iau pe miss frumos de maneca si sa o bag la loc in burta macar pt 24 ore
De 3 zile zici ca cineva mi-a schimbat fata: plange si daca ma intorc cu spatele la ea, nu isi gaseste locul, si ce e de necrezut, de 3 zile nu mai vrea sa bea lapte Cand il vede intoarce capul dezgustata la maxim...Sper sa nu o tina gargaunii astia mult ca am lapte pt 2 luni in stoc !
Asa deci vineri seara avea 39.2 temperatura, i-am scazut-o cu dolipran, dimineata iar 39 asa ca taman bine ca aveam programare la doctor. Dr cica e de la dinti si totusi are si o usoara traheita asa ca ne da medicamente: ce naiba de siropuri mi-a dat ca miss zici ca e Duracell in persoana, nu o mai recunosc.Asa ca de azi nu ii mai dau nimic, oricum de sambata nu a mai facut febra, si pare tare in forma.

Mandy no vezi acu de ce manca missa asa de cu pofta? E bun jambonu' rau

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Meems,Ela,Dordia,Alina,Migabo,Melku multumesc pentru raspunsuri.Bag seama ca va ramine cu sosete.Eventual ii dau sacul de dormit si atunci il las fara.Doar ca va trebui sa mai scad temperatura.
Alina m-am mai linistit si io de cind cu raspunsurile fetelor ref la mersul pe virfuri.
Anda mortal fii-tu.
Mihaeluta poate ai mai mult succes data viitoare.
Ina somn usor.Oricind.Dimineata,la prinz ori seara.
Feli ai fata mare.
Madutza bine ca a iesit frumos petrecerea.Acu urmeaza odihna.Alcoolist si croitor? De ce nu creator de moda si fabricant de alcool.Ar fi o combinatie traznet.
Danida la mai mare.Ma asteptam sa fie un mic urias daca asa maninca de bine.

Acu urmeaza povestea lui Tudor.E cam lunga.Am scris-o si plins-o in noaptea ce a trecut.La finalul ei gasiti si citeva poze mai recente ale noastre.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Puiul mamei, povestea asta n-o vei afla niciodata.Atunci cind va veni vremea o voi denatura,caci n-as suporta gindul ca ai putea suferi aflind-o.E o poveste trista, trista dar care la sfirsit mi-a adus fericirea.

Incepe atunci cind mama era copila si se juca pe covor cu papusile.De-atunci,leganind in brate un papusoi de plastic,te voiam linga mine.De atunci te asteptam si mi te inchipuiam.Cum? Exact asa cum esti.
Visul meu a prins contur cind tata si eu ne-am gasit. Plingeam de fericire cu lacrimi sonore, inclestati intr-o iubire neintimplata in alte vieti.O iubire unica.Visul meu a mai vagabondat o vreme pe bulevardele deznadejdii,in timpul in care tata oscila.Sa te cheme sau nu in viata lui? Intr-o zi, cred ca a fost singura din existenta lui, a hotarit ca ai fi bine venit.Si ai venit.De mult asteptai sansa de a te intrupa. Dar…a trecut ziua aceea iar tata a blestemat-o.O vreme buna si-a adus aminte de ea ca fiind cea mai cumplita pe care a trait-o.Vestea ca existi l-a aruncat intr-o uritenie imensa.Nu credeam ca am putut iubi cu toata fiinta un om care isi uraste cu toata fiinta saminta.Plantata cu atita dragoste.Au urmat luni intregi de tristeti nesfirsite pentru mama,care a rezistat eroic noroiului cu care a fost improscata.Tata te vroia dus pea pa simbetei.Cu orice pret.Voia sa-si aminteasca de tine ca de un simpatic deranj. Voia neaparat sa-mi naruiasca violent sperantele.A folosit pentru asta toate armele de care dispunea. A tinut-o asa pina aveai citiva centimetri,putini,dar nu mai puteai fi aruncat din viata lui,caci ar fi insemnat sa o puna in pericol pe a mea.Mai tirziu ti-a facut mama poze in burtica.Tati insa nici nu a vrut sa le vada.Dar, eram deja official indragostita de tine si ireversibil. Si chiar daca am plins riuri de lacrimi,ti-am lasat viata,caci deja devenise si viata mea, te-am lasat sa inoti in voie in burtica,te-am mingiiat de mii de ori rugindu-te sa nu tii cont de tristetea care traia in mine in zeci si sute de exemplare.Sa te faci mare si voinic,ca atunci cind vei veni la lumina sa-i arunci lui tati un zimbet nevinovat.Care sa-i zdruncine constiinta, sa-l faca sa se caiasca, sa-i para rau de toate vorbele grele pe care le-a aruncat in inversunarea cu care a luptat impotriva ta.
Ar fi trebuit sa te am in brate in seara de Craciun.Atunci s-a nascut si bunica ta.Ce bucurie a fost pentru ea.Bunica credea ca n-o sa traiasca sa te tina in brate.Te-a iubit din prima clipa in care a stiut ca vei veni.Si a avut mare grija de mama,ca sa te poata creste 9 luni.24 decembrie 2005 avea sa fie cea mai fericita zi din vietile noastre.Mai putin a lui taticu.
Mama avea dinainte de a te procrea niste probleme.Asadar nu puteai veni pe lume ca toti copilasii si burtica trebuia taiata.Nenea doctorul a zis ca in 16 decembrie va fi ziua cea mare.Insa in 13 decembrie febra m-a internat in spital.Intre timp tata a revenit la sentimente ceva mai bune.Data de 16 era oarecum acceptabila.Urmau 7 zile de spitalizare,deci pina la Craciun eram acasa.N-a fost sa fie.Operatia a fost aminata pina in 19.Cumplit mi-am zis.Din nou am scaldat perna de spital in lacrimi.Pe perna aia am plins ca pe-un umar. Caci asta insemna ca tata sa nu te vada pina in urmatorul an.
A venit cu greu si 19 decembrie, cind nenea doctorul a taiat burtica mamei pentru a scoate de acolo cel mai pretios dar din lume.Pe pat ma bateau mii de ginduri.Ba mai negre ba mai frumoase.Eu am avut ghinioane toata viata.Ma speria idea ca as putea sa nu-mi vad pruncul niciodata,dupa ce-l simtisem jucind fotbal in burtica sau sughitind de zeci de ori pe zi. Asa ca i-am trimis lui tati un mesaj “daca mi se intimpla ceva ,te rog sa o ajuti pe mama sa-mi creasca copilasul”.Am inchis telefonul.Apoi ochii.Si gata…Noapte….
Din noapte m-am trezit peste 3 ore.Cu citeva asistente in jur si perfuzii multe.Dureri immense.Suflet plin de fericire.Traiam,iar tu luasesi nota 10.Erai deja flacau mare – 55 de cm si 3 700 gr. Cineva,nu mai stiu cine mi te-a adus.Dar nu te-am vazut.Lacrimile imi siroiau si imi incetosasera privirea..Erau, pentru prima data dupa 9 luni,lacrimi de fericire.Au disparut toate durerile si am depus pe obrajorul tau sting cel mai feirbinte si dulce pupic pe care l-am dat vreodata.Acolo a si ramas o gropita.Urechiiusele am vrut sa le vad primele.La poza din burtica pareau mari si clapauge.Dar nu erau asa.Ci lobii lor erau putin ridicati. Si ce daca, mi-am zis.Sint cei mai frumosi lobi din lume.Aveai par muuult si…am adormit. Spre seara am vorbit cu tati.Era bine-mersi la schi. L-am urit instantaneu.Ce fel de fiinta poate sa schieze in timp ce I se naste copilul? Da.El a plecat la schi,in Franta.Nu i-a pasat ca mama si cu tine am zacut in spital inca 2 saptamini. N-a venit sa te vada.Doar nu era sa vina la maternitate. Si oricum era cam greu de pe pirtie.. La citeva zile i-a trimis mamei in salon un cos mare cu 21 de trandafiri albi si rosii,superbi.Si o felicitare pe care scria doar atit: Puiu.Asa il alintam.Am urlat de durere cind am vazut florile.Stiam ca sint trimise cu un telefon.Iar “puiu” nici macar nu era scris de mina lui.Ca sa nu fac ferfenita totul,am dat imediat cosul unei ingrijitoare sa faca ce-o vrea cu el.
Tu,puiul mamei erai sanatos,cresteai frumos,dar eu aveam sa mai sufar o vreme.Anemie, caderi in inconstienta pe holuri,chiuretaj…etc, in 31 decembrie am ajuns cu tine acasa.Ne asteptau bunica si bunicul. Cu bratele deschise,vorbe bune si flori aduse din suflet..Era iarna,dar ploua.Ploua strimb si fals.Ploua timpit. Din vacanta tata s-a intors doar dupa o saptamina…cind erai daja flacu mare.Si-afara , la fereastra, intuind parka durerea mamei,iarna tot spunea …oooffff!

http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

OF !Leea as vrea sa te string in brate si sa te pup pe frunte,sa uiti prin ce-ai trecut.
Si sa-ti ramina in minte doar clipele frumoase...

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Leea,
Am plans.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

leea, o mare de virtuale, din tot sufletul.

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Leea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea, mamica iubitoare, sper ca ai simtizit "imbratisarea" mea ...virtuala!!!
Am plans tare mult cand am citit povestea ta !!Ti-am simtit suferintza si fericirea !!! Fie ca voinicul Tudor sa compenseze cu dragostea sa toate momentele de tristetze de pana acum !!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Leea, multi si de la mine, lasa ca Tudor cel mic si drag va fi mangaierea ta pentru orice moment mai neplacut. Uita-le pe cele rele, aminteste-ti doar momentele frumoase.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Leea, frumos ai scris, mult ai suferit!!!
E prima poveste a nasterii la care am plans!
Mii si milioane de si !

Anda, iote, chitanta mea e datata 28 nov, deci io ti-am trimis atunci. Am vrut sa trec si numele meu, da' tampita de la banca mi-a zis ca cu asta trebuia sa incep. sorry.

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput