LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki bine ai revenit!
Spor la facultate si ma bucur ca ai reusit sa te desprinzi un pic de forum.

Eu sunt super stresata, a avut Virgil un accident (ciocnire de masina) cu un tip; nu s-au inteles cu declaratiile la politie, etc si acu m-a sunat ala sa-mi spuna ca o sa se razbune, etc. I-a zis lui V ca il blestema la biserica si alte alea.

Pe mine ma streseaza rrrau ca s-a ajuns la asa ceva.

migabo asa o fi cu mama, dar Dzeu mi-a luat-o pe a mea cam devreme. Ma bucur ca am avut mare noroc sa am o socra cu care ma inteleg bine si care este o bunica excelenta pt fetitele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi- of, nasoala faza cu accidentul. Dar nu crede in asa ceva! Chiar daca face ce zice oricum bunul Dumnezeu nu-l va ajuta pe el, nu pe tine. Da-l in pleazna de nemernic! Pana maine poate uita!
Cu mama ta...stii cat de des imi amintesc ca a ta a plecat asa de devreme de langa tine...asa de rau imi pare. E cumplit. Iar cu soacra, asa este, natura lucreaza prin compensatie. Ma rog, infinit partiala, daca pot spune asa..[emoticon trist si cu zambet amar]

Continui raspunsurile:

Feli-

quote:
Din aceasta cauza nu pot vorbi spre fericirea lui Doru
Mai Feli, stau si filozofez: de cate ori ne-am intalnit noi, io am vorbit clar mai mult ca tine; Doru zice ca TU vorbesti mult; pe cale de consecintza pe mine cum m-ar putea defini??? Intruchiparea logoreei?

Cuscra Xandra- felicitari ginerika-ului mergaretz!!!!

Ando77- dezamagire maxima la pozele poetuui! Ca NUMAR ma refer. Pai ma pregatesc sa ma asez confortabil and colo numai nucunoscuti, poetul apare din an in pasti....sunt tare necajita. Da' poate ai pus mai incolo...sati sa mai citesc.

Joy- noi avem cam 22-23 d egrade in casa si mi se pare ok. Si io dorm cu plapuma groasa...deh, circulatie periferica proasta.

Negara- am zis ca incerc si io spanac tura urmatoare, ca acuma i-am dat ardei umpluti si i-au placut. Si io tot desteapta am fost sa iau spanac tocat marant. Dar io o sa-l fac ca pentru adulti -nu ca as fi facut IO pana acuma vreodaa, ci cum il face mama, cu lapte si usturoi. Numai ca ala are si rantas. E..cred ca o s apun faina pur si simplu. O sa-ti zic daca i-a placut.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dar am pus 2 filme, noki!!!! tot nu esti multumita? ha?

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Stai linistita Noki si tu ai avut portia ta in acest domeniu . Nu vreau sa tot revin pe forum cu acest subiect.

Hai mai bine sa discutam de spanac.

Cum il fac eu - pt adulti.
Pun uleiul pe foc, in el usturoiul, il las un pic, apoi pun spanacul congelat si f putina apa. In timp spanacul se topeste acolo si se fierbe. Adaug o lingura de faina amestecata cu smantana, astept sa se lege et voila!

Se poate la fel de bine fierbe direct, si pune usturoiul in el crud, ne prajit, chiar intreg daca vrei sa-l scoti la sfarsit. Ca sa fie bun si pt bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Io-te nu aveti somn fetili?
Da sobectu' nu il schimba cineva? Ca eu tot habar nu am ca zau as face-o!

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu-l schimbam ca facem 2 subiecte intr-unul (se scrie impreunat dupa ultimele reguli?) singur, adik precum samponul si balsamul, 2 in 1..

mai bine ma duc la culcare ca vb. prostii pe-aici.

mai, saracu' fiu-meu, el oricum dormea bine noaptea, acum dupa peritol nici nu misca! ma duc sa-l mai verific ca zici ca e rapus!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna fetelor,
Am promis ca revin cu ceva vesti .
Petrecerea a fost reusita, dupa parerea mea.
Anastasia mea era peste tot...printre copii, adulti, scaune, masa .
Mereu supara un baitel mai maricel, stricandu-i jucaria construita din lego..., atunci avea si ea chef sa se joace cu propriile jucarii.
Adultii sper ca s-au simtit si ei bine, cel putin la fel de bine cat s-au simtit copii.
Au fost 7 copii cu virste de la 1 la 7 ani si 9 adulti.
Ne-am amuzat mereu de nazdravaniile copiilor.
Cat despre mine ce sa zic am fost cam aeriana si foarte obosita, cu o seara inainte gatisem pina la 4 dimineata si a doua zi inainte de petrecere am mai alergat dupa baloane si alte cumparaturi de ultima ora.
Sa nu ma intrebati ce am gatit si cat am gatit, abia dupa petrecere mi-am dat seama ca am cam exagerat cu bucatareala( mai aveam inca in frigider platouri neincepute).
Dar daca totusi va intrebati va pot spune ca am pregatit 15 antreuri dintre care unele reci si altele calde, prajituri, tort si pateuri.
Am zis ca mi-am facut norma pentru luna decembrie...asa ca de sarbatori doar o mica gustare voi face...ca am stat de ajuns la bucatarie.
Cat despre poze, inca nu le-am descarcat, revin mai tarziu.

O intrebare : S-a anuntat cineva ca deschide subiect pentru urari de la multi ani Riannei a lui meems?
Daca nu, as deschide eu.
Multumesc!

Mergi la inceput

Joy- yu-piii, felicitari si voua pentru mersul biped!

Leea- io o culc pe Sarah cu body cu maneca scurta si o pijama intreaga peste. Sub ii pun sosete si ii mai trece peste picioruse si partea de la pijamalutza, cum ar veni. Deci are picioarele de 2 ori acoperite. Da' asta pentru ca ea Nu doarme invelita. Adica io o invelesc seara si ea se dezveleste in secunda in care iese din primul somnic ala profund de tot, peste vreo ora-doua de la culcare.

Migabo- scumpa foc Bianca tunsulita dar parca si mai si ne-tunsulita.

Io-s fana bebelaci fetitze cu par lung, asa ca nu ma luatzi in seama daca votez pentru pozele copiilor ante-tuns.

Anda77- mai, vezi? De-aia imi place mie de poet! e un tip original! Toata lumea se asteapta de la el la chestii de un anumit gen -artistice in spetza, cand colo, el tzeapa!! Bravo, Nichitosule! felicitarri pentru pasii timizi!Hai ca in curand o ia cu !
Stai ca amu am vazut filmul de tot: pai el a pus mama pe aparatul foto al treilea obiect. Nu l-a ridicat, dar nici cheile de la masina nu le-a ridicat, asa ca e artist dom'ne, va fi fotograf! Sau japonez???

Bic- sa-ti traiasca Sma-ul crestinat!

Ioana- wooow, ce poze suuuper! Cat de sic e Maria scumpa!

Madutza- si la voi la fel! Super pozele, imi place flacaul aniversat cum arata!

Leea- imi pia okii in gura de somn, e deja 1 nopatea. Citesc maine povestea, dar poezele le-am vazut si mia plcut mult de iepurasul tau dintat!

Tania- felicitari pentru progrese! mai ales cele culinare!

Madau- oare ce-o avea pitica? Nu i-o fi fost sete? sarah mi-a facut odata febra setei, cand ne-am intors de la mare si a ras un bibe de apa in 2 minute. Sanatate multa! Cu petrecerea, zic io ca ai luat decizie buna!Tinem pumnii sa iasa bine organizarea!
Si Sarah era leguma la febra mare, deaci daca Miru era vesela e de bine! La fel cum face si Anda, cand ii iesea supozitorul la mai putin de 15 minute, ii puneam altul la loc. La raceala asta a doua, din cauza iesirii succesive, dr ne-a trecut pe Antinevralgic picaturi.

Tot Anda- peritol dimineatza? pai mie pediatrul mi-a zis ca sa-i dau exclusiv seara. dar asta doar la prim raceala, la a doua nu ne-a mai dat.Io i-am dat 2 zile.Nici un efect clar.

Migabo- io i-am dat albush de ou imediat dupa un an, parca dupa veccin insa. Dar dupa vaccinul Priorix, ca ala de un an il facem joia asa. Deci oricum albusul i l-am introdus inaintea vaccinului de un an, ca deja am papat..Ce figura pitica ta cu banutzii! Asta da' alegere investitionala!

Patricia- hi hi hi...cica portia de bucatareala pe decembrei...vrei sa zic pe tot anul! Asteptam pozele cu drag!

Gata, ma declar cu curiozitatea satisfacuta..stiu tot, ma pot culca linistita...

Pupici si noapte buna!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Leea , eu ti-am mai spus cand erai gravi ca te admir pentru curaj si forta de a continua. Dumnezeu te-a rasplatit din plin cu Tudor care este absolut superb.
Eu una i-as da povestea nasterii sa o citeasca, atunci cand va fi destul de mare sa inteleaga si sa judece ( dupa 18 ani). Nu crezi ca are dreptul sa stie adevarul, sa stie prin ce ai trecut?

Cuscra, la cati mai mult pasi!

Bic sa va traiasca crestina!

Anamari, ce bine ca ne mai dai cate un semn!

Of, schimbul III s-a cam imputinat; Bic apare mai ratut, la fel si Anamari, Monet deloc, Doinna la fel...noroc cu Meems si Patricia ca altfel ne desfiintam de tot.

Alinusa, poate ca missa va incepe sa faca pasi in curand.
Cu TV-ul, din pacate nu prea m-am uitat, dar o sa recuperez din plin cand vine soacra-mea

Mada, sper ca se simte mai bine Miruna!

Noki, drum bun la Bistrita city- da' sper ca mai intri pina simbata.

Mai Lavi, ai un talent de-a descrie cum pregatesti mancarurile alea de imi lasa gura apa...si daca ai face cea mai banala mancare de pe fata pamantului, reteta descrisa de tine ar transforma-o in cea mai interesanta.

Noi sintem bine, am fost ocupata cu drumuri pentru firma, cumparaturile+ gatit cateva feluri de mancare ( in "cinstea"soacra-mii...nu ca ar fi pretentioasa, chiar nu este, dar vreau sa se simta cat bine asa ca i-am facut felurile ei favorite si in plus nu vreau sa am grija gatitului vreo cateva zile, vreau sa ma concentrez pe relatia nepoata-bunica, sa se acomodeze racheluta cu ea).
Fetei mele ii place sa deseneze...imi tot lua pixurile de pe birou si i-am dat niste creioane colorate si hartie si a stat cumintica acolo si a mazgalit pina s-a plictisit. Artista lui mama!

Eu sint bucuroasa fiindca barbata-meu s-a hotarat sa mergem si noi out de revelion, initial vroia sa stam acasa iar eu nu m-am opus fiindca vroiam sa stau cu fata si soacra, aranjam o masa deosebita si stateam toti patru, dar el a spus "cine stie cand o sa mai mergem noi sa petrecem de revelion dupa ce vine si al doilea bb, poate in cativa ani, asa ca hai sa o lasam pe mama cu rachel si noi sa ne facem de cap" asa ca zis si facut, am si dat telefon si am cumparat doua bilete la un restaurnat unde merge o gasca foarte mare de-a noastra, sper sa ne distram.

eh, ma duc si eu la culcuta. vad ca daca ma culc mai tarzior dorm neintoarsa pina a doua zi.

pupicei!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Guten morgen!

Ina- io plec abia sambata viitoare, asa ca mai e timp destul de intrat. Ce ma bucur pentru voi ca iesitzi de Revelion in oras! Ehehe..ce mi-as fi dorit si io!Distractie super va doresc si spor la adaptarea Racelinei cu bunica. Cand vine exact?

Io-s happy ca m-am hotarat sa plec cu Adila in Austria-poate chiar Germania in mijlocul lui ianuarie - are el un targ de constructii in Germania si io merg cu el. Ce daca peste o saptamana apoi incepe sesiunea si io-s varza cu carne...o viatza avem, nu?Astfel voi putea compensa lipsa unei petreceri de Rev cu un mare shopping post-Rev, in perioada reducerilor.
Problema e ca sunt super-mega-hiper stresata ca trebuie s-o las singura cu mama...nu stiu daca va reusi sa-i faca fatza cu orarul, cu culcatul, cu mancatul ei dificil. Pe de alta parte ma gandesc ca asta e, deja e mare si ar fi timpul s-o pot lasa prima oara fara mine, nu?
De exemplu ieri am fost la mama de pranz si acolo nu a vrut in ruptul capului sa adoarma, desi era rpta de somn, ceea ce la mine acasa nuj se prea intampla...ea se benocla in jur si tot topaia prin patutz. De asta mi-e frica..sa nu-si dea total programul peste cap...
Oricum o sa fim in teste incepand cu Bistriza. Ca data trecuta nu s-a adaptat deloc si a fost scandal mare si total schimbata la intoarcerea in Bucale...eee...o sa vedem cum o sa iasa treaba.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput