LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alina, uite aici poze de la party; si aici poze de la ziua Nichitutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by anda77
ce credeti ca a ales acest copil lenes: 1. pachetul de tigari . 2. telefonul mobil. 3. cheile de la masina!!!

Ba io te poftesc frumos sa nu-mi faci ginerele lenes! ci mai degraba destept si istet, ca-l duce minte, manca-l-ar soacra-sa de baiat frumos!
Pai a ales exact ce-i trebuie unui boet; tigari- sa aiba inspiratie-,telefonul mobil - sa-l gaseasca impresarii, ziaristii, etc.- si cheile de la masina - sa se duca sa-ai caute muzele ce surubelnite, ce acuarele si seringi, dom'le? plictiseala, monotonie? el vrea ceva sublim!
Lasa a ales acuarelele prietena din ca; vor sta amindoi pe malul unui lac, el va scrie si ea va picta . ce viata mai romantica si mai interesanta poate fi decat asta?
Nu am apucat sa vad inca pozele, computerul meu este atit de slow ca-mi vine sa arunc cu el de pamint si sa-l fac varza cu carne.

Alinusa, i-am dat telefon bonei si i-am spus ca am fost multumita de serviciile ei pana la un moment dat. I-am spus ca nu o mai duc la ea, ca sint suparata fiindca mi-am gasit fata de cateva ori legata in scaunel in timp ce copilasii ceilalti erau in camera ( bona a insistat ca statea cu ea si atunci i-am replicat " cine statea cu ceilalti???") a inceput sa se disculpe dar i-am retezat-o scurt "bun, sa zicem ca m-am inselat si nu am vazut bine de cateva ori, cum iti explici ca in perioada cat am adus-o la tine fata mea nu mai vroia sa stea in scaunel, se trezea de nu stiu cate ori pe noapte plangand, devenise agresiva si chiar violenta?" cum iti explici ca toate au intrat pe fagasul normal de cand nu am mai adus-o la tine? sint prea multe coincidente...i-am spus ca cel mai bine este sa ne vedem fiecare de vietile noastre si sa nu ne mai deranjam.
Totul spus pe un ton rece, distant, nu a reusit sa ma inmoaie cu nici unul dintre argumentele pe care incerca sa mi le aduca. O hoata, dupa parerea mea.

Catutza multam de urari!

Joyulet, la cati mai multi pasi de unul singur!

pupicei la mititei,

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

bb-alinus

vreau si eu.

si eu caut disperata day care, baby sitter pentru copii...ca cu prima baby sitter-ita ce am avut-o, mai bine lipsa...ne-am ganditt ca o cunoastem,are o fetita de un an si jumatate...

din ciclul "povesti de groaza cu baby sitteri":
Imi spune madama cu un ton ofuscat ca Alex a smuls o curea pe care si-o pusese fi-sa dupa gat ata de brusc ca era sa o sugrume- cureaua o gasise la Alex in camera. Eu ma uit la ea, cu o fata ce spunea "poate ca nu am auzit bine" si apoi ii spun :" Oh, probail ca s-a grabit sa previna un accident.Iti dai seama ca se putea strangula cu cureaua?"-cu toate ca intrebarea reala era "Ce cauta copilul in camera lui Alex si mai ales eu ce te platesc sa pazesti?Daca propriul copil se joaca cu o curea dupa gat , ce asteptari sa am pentru ai mei?" sigur ca tipa nu s-a prins.
Oricum din ianuarie i-am spus ca nu mai avem nevoie de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ma scuzati, doamna soacra lu'nichita, am editat si rectificat postarea, se pare ca am gresit, copilul poate nu e lenes, e liber profesionist. adevarul este ca nici eu nu stiu ce as fi ales de pe tava aia...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Cand credeti ca a adormit fi'miu aceara??? Leganat de ta'su care mai avea un pic si il arunca pe la 1.15 s-a gandit ca ar fi cazul sa faca un pic de nani ca la 5.00 era in picioare dar...pt scurt timp ca a adormit la loc si doarme si acuma. La 9.30 ii dau scularea ca nu se mai poate!!!

Cam atat despre noi...inca nu mergem singurei decat 2-3 pasi asa...smulsi cu greu dar....de la el initiativa...nik. Ori in 4 labutze...ori de manutza.

Anda mortal Nichitutul!!! Superb a fost!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neat si de la noi. Scuze ca nu am citit decat f. putin si am scris doar la LMA, dar asta e.

Am avut un week-end in care Kriszti a dormit de la 20,30 pana la 9,30. Nu stiu ce s-a intamplat ca nici mie nu imi vine sa cred.Reversul medaliei a fost insa faptul ca n-a mai dormit decat o ora si jumatate in cursul zilei.

Noi am cumparat deja bradut, in ghiveci (ciubar, sau cum s-o zice), are vreo 1,40-1,50 m.Deci nu e f inalt, dar lui Kriszti o sa-i fie f greu sa il traga in jos, il putem folosi si la anul asa ca nu ma plang. Vara o sa il tin pe balcon.Plus ca a fost doar 70 RON.

In rest Kriszti e bine, Alinush i-am dat si eu jambon si a fost super incantat, efectiv fura feliile din farfurie . Ce mai, e un mancacios si jumatate, trebuie sa mai studiez ce ii mai pot da la varsta asta, ca vad ca e destul de interesat de tot ce e nou.

Eu sunt insa in pana de idei in ce priveste cadourile...habar nu am ce sa cumpar pentru cei din familie. Intr-o zi saptamana asta va trebui sa fug mai repede de la job sa fac cumparaturile, ca nu imi place sa le las pe ultima saptamana. Dar efectiv nu stiu ce sa cumpar.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

neataaa!
Dordia mortal ginerica, bietul Doru! Se invata baiatul cu viata de noapte Din pacate nu are cu cine sa se alieze ca la maxim 10 Ilinca doarme in front, face urat daca nu o culcam. Nah, ca te plangeai ca prea doarme, uite ca si-a facut plinul de somn...

Catutza mie mi s-a parut ca gasesti tot felul de chestii misto si pentru bebei si pentru noi, fetele (mai ales pentru noi). Obiecte lucrate manual, la etaj tzoale la greu... Preturile mi s-au parut ok, de exemplu pulovarul la care mi-au ramas ochii era numai 40 roni (in oars era pe putin 60). De fapt era un hanorac roz, crosetat, cu tot felul de desene pe el
Ma rog, cei care se asteapta la fitzosenii gen fisherprisuri sau chicouri nu cred ca expozitia li se va parea cine stie ce, dar mie jucariile din lemn mi s-au parut mult mai interesante decat ce am vazut pana acum.

Melkule expozitia e deschisa mai ales duminica pana la cel putin 8 (noi am fost la 7 si era full).

ina asa te vreau, bravo in sfarsit te-ai ratoit la bona nesimtita. Cu asa oameni asa trebuie sa te porti

Joy, Anda bravo pentru mergareti

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ilinca mai nou a inceput sa arate cu degetul spre lucrurile pe care le vrea, uraaa, in sfarsit ne mai intelegem si noi. E indragostita de mopinele mele cu soricei, toata ziua ar sta sa se uite la ele.

O evolutie negativa ar fi ca din super-mancacioasa a devenit super-mofturoasa, nici nu stiu de ce ma mai chinui sa-i gatesc. Ieri am avut piure de morcov cu galbenus de ou. A mancat vreo 100 gr cu mare scarba. Si era bun de tot, ca l-a gustat si Doru si se mira de ce nu mananca. Imi vine s-o las vreo cateva zile numai cu lapte poate isi revine.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, in sfirsit am crestinat si noi copilu'!
Dar nu mai stiu care e treaba cu prima baita. Noi nu vom putea sa o facem miine cu nasa, dar puteam sa i-o facem noi cu alti prieteni apropiati? Care e semnificataia? Si ce se mai pune in afara de traditionalul ban de argint?

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia sper sa nu devina un obicei ca...ne suparam. Cat despre papa....noi nu avem probleme deloc dar....fi'miu e un mancacios si nu imi fac probleme. Eu zic ca mai bine ai lasa-o pe Ilinca sa mananca cat vrea si sa nu ii mai dai nik pana la masa urmatoare. Ai vazut ca la Sarah a functionat!
Felicitari pt limbajul Ilincai!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput