LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare!

Joy , felicitari pt Vladut mergaret!

Anda , am vazut pozele-frumoase dar putine. Sa stapaniti sanatosi carutul, la cat mai multe plimbari!

Leea , asteptam povestea nasterii.

Felicia , cum e la sala Dalles? Cum sunt preturile? Vreau si eu sa merg sa iau ceva pt nasi si fini (decoratiuni ceva), aveai de unde alege?

Noi tot 26-27 grade avem in casa. Stam in tricou si pantaloni scurti, iar bubulina in body si pantaloni si sosete. Eu zic ca-i e bine, asa e obisnuita de cand am adus-o acasa, deci nu cred ca ii face rau.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

Am ajuns si eu la PC...si...sa raspundem::

Leea eu ii pun sosete in picioare de mic...pt ca e ca mine. ii ingheata picioarele si prefer sa ii fie calde. De invelit...dupa ce adoarme are pilota lui cu care-l invelesc dar...peste noapte se suceste si se dezveleste si dim cand il vad..e cu totul peste pilota si cu capul in cealalta parte a patului. Doarme tot ca mine ca eu cand eram mica dormeam asa haotic.

Joy uraaaaaaaaaa!!! felicitari pt Vladone!!! Abia astept sa anunt si eu vestea cea mare!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Fetelor...fi'miu s-a dereglat: L-am pus sa doarma pe la 22.00 ca de obicei si pana la 22.30 era pa puiu'. E in seara asta nu vrea. acuma chiuie si chitzaie si se joaca cu pernutele, si cu pilota si rade si nu are nici un chef de nani...Dar ... nici nu ma duc sa-l iau un bratze ca se invatza! Sunt curioasa la ce ora se culca.
Maine dim la 9.30 ii dau scularea ca probabil ca d'aia nu are somn acuma!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Bei, m-am luat si io dupa voi cu cirios! [nu stiu exact cum se scrie si mi-e lene sa ma duc la buc. sa ma uit]! Da' au zahar!!! Scrie pe punga! Cine zicea ca n-au zahar??
Las' ca le halesc io ca nu tin cura de slabire!

Leea, si Daria mea doarme cu sosete in picioare, da' la noi e destul de frig. Dorm si io cu sosete in picioare. Acum sunt 20 de gr. in casa si inca n-a venit iarna.. Io zic sa nu-ti faci probleme. La 24 de grade e f bine fara sosete.

Din seara asta am reluat plimbarile in Plaza, cum asta-vara ne bagam acolo sa ne ascundem de arsita, acum fugim de frig. Am ignorat superaglomeratia si am fost cu pitica la semi-locul de joaca de la Diverta, din subsol. S-a jucat fain si noi am mai cascat ochii la o carte sa ne mai culturalizam. A trecut asa de repede timpul de ne-a prins ora 9 seara, ora ei de laptic, de nu stiam noi de ce tot bea apa: de foamee! Da' nu dadea semne de oboseala.

Si io o sa-i impodobesc bradut! De fapt, de abia astept SA FACEM BRADUT! Om vedea noi cum l-om pazi. A zis tati ca-l ancoreaza de ceva si ne descurcam noi. Da' nu putem fara brad.

Felicia, a fost deschis azi targul de la Sala Dalles? Ca si noi am vrut sa mergem da' am zis c-or avea program scurt de duminica.

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dordia , poate a dormit prea mult la pranz sau poate prea tarziu...cine stie. Lasa ca nu e grav deocamdata.

Edit : Anda , calendarul l-ai primit sau e facut de voi? Ma gandeam si eu sa-i fac Biancai, dar nu stiu unde-in cora faceau intr-un timp dar acum nu am mai vazut.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Doru a cedat si il leagana sa adoarma si el chiuie si rade de parca acum s-a trezit!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns migabo spune:

Salutare si de la noi!

JOY - bravo pt mergaret. Fii sigura ca de acum Vladut isi va da drumul la mers din ce in ce mai mult si vei scapa de tinutul de manuta.

LEEA- eu pe Bianca o culc cu sosete in picioare, daca pantalonasii nu au labute. Si o invelesc cu o paturica usoara si pufoasa. Dar peste noapte se dezveleste. Asta e. Oricum la ea in camera e destul de cald si nu cred ca ii este frig.

Astazi am rupt turta si taiat motul (breton) la fata. A fost foarte incantata de musafiri si cadouri. Dar si obosita. Insa acum pe seara a adormit pe la 11. Cu chiu cu vai
A fost o petrecere restransa in familie, cu bunici, nasi, unchi si matusi. Total persoane 11 (cu plod cu tot). Dar una peste alta a fost frumos.

Deoarece ne intra parul in ochi am decis sa ii tundem bretonul si astfel sa ii pastram si motul. Ca urmare Bianca netunsa a devenit Bianca cu breton

Plec la culcare ca sunt franta! Dar revenim
Sanatate multa tuturor! Pupici la copii si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna noaptea!

sunt in intarziere inadmisibila cu LMA-urile din ultimele zile, voi recupera, va cer iertare!

am pus la semnatura 2 filmulete de la mot, unul este cu primii 2 pasi facuti de nichita, chiar la party, iar al doilea este cu alegerea de pe tava (neaparat cu sonor, ca adultii erau foarte entuziasmati...:)
ashea, cu alegerea: fiu-meu poetul, boemul, artistul, desi i-am pus pe tava acuarele, carti bisericesti, de calatorii, reproducere mica dintr-un muzeu, cd-uri, ma rog, diverse chestii artistice, plus foarfeci, seringi, surubelnite, spatule, pixuri, papiote, bani, aur, argint ca ziceam macar intelectual sau mestesugar ceva, meseria e bratara de aur etc, ce credeti ca a ales: 1. pachetul de tigari . 2. telefonul mobil. 3. cheile de la masina!!!
adik total dubios. erau foarte multe obiecte noi pentru el pe tava si, de obicei, el le ocheste imediat de pe o masa si le ia tocmai pe-alea. ei bine, ieri a luat 3 obiecte cam fara haz, dupa parerea mea. sau o fi vreun soi de liber profesionist si n-avea copilul ce alege din ce i-am pus...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Seara buna si de la noi,
Ne-am intors si noi acasa dupa un weekend cam obositor dupa gustul meu.
Am citit tare putin din ce ati scris.

Leea in sfarsit mai aud pe cineva care se plange de mersul pe varfuri ca mi-am stricat plamanii de cat mi-am strigat offul si nimeni nu se mai confruntase cu asa ceva. Deci missa merge de mult timp pe varfuri, de aia si trebuie sa se tina de ceva ca altfel nu are stabilitate. M-am interesat si asa e cum zic fetele, fiecare bebe are stilul lui de mers. Eu am inceput sa ii dau papucei de casa cu talpa un pic mai tare, sunt tare buni, cu ei miss pune talpa jos dar tot are tendinta sa se ridice pe varfuri.
Ma bucur ca T e mai bine.
Amalia adora baby Einstein, noi avem doar un dvd.

Simona sanatate multa Patriciei.

Lavi si mie imi place terapia asta si da roade intotdeauna

Ina nu ti-am urat sa stapanesti sanatoasa Plasma achizitionata, ca stiu cum schimba viata
Si asteptam sa ne pove ce i-ai spus bonei...

Meems unde vad si eu poze de la party? Ma bucur sa aud ca Riana e mai bine!

Xandra si Joy felicitari pt mergareti!

Anda am vizionat filmuletele! Bravo pt primii pasi!!!!!!!!!!!
Iar la faza cu alesul de pe tava de belea fii-tu!!
Poze insa nu am vazut, nu le-am gasit la semnatura.

Madau intre tim am reusit sa vad filmuletul intreg, repet superb!!!

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si daca tot sunt aici hai sa mai scriu ca cine stie cand mai apuc!

Roxi iti ramasesem datoare cu daycare-ul de aici. De fapt e impropriu spus doar ca nu am gasit alt termen. Deoarece in Olanda cresele sunt o problema exista alternativa de a te duce la un centru social unde se fac diferite activitati si unde poti sa iti iei si copilul cu tine.Acest tip de centru exista in fiecare cartier si poti sa te duci fara nici o explicatie sau justificare ca traiesti in Olanda, te duci si gata. Si aici ai posibilitatea sa faci cursuri de olandeza, engleza, franceza, spaniola, etc, sunt si cursuri de pictura, aerobic, yoga, iar din cand in cand se organizeaza mini petreceri sau actiuni extra centru. Copilul il lasi cu bonele intr-o sala alaturata, unde se joaca.Pt mine e o mana cereasca chestia asta, asa pot sa ies si sa socializez. Dar totusi sper sa imi confirme din ianuarie 2 zile pe saptamana in cresa ca sa pot sa incep sa fac si altceva.
Hai ca m-am intins de numa.

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput