LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 18
danida77 spune:
Ela, Felicia 

Mai Ela nu ma mai joc.. Vreau si eu s-o vad pe Dariuca plimbandu-l pe bebe. Si sa fie si Nico pe-aproape ca ai vazut ce repede invata copiii unii de la altii. :)
Fetelor eu nu stiu ce sa mai cred. Bona zice ca nico mananca foarte mult si foarte bine. Cica mananca de toate. Numai ca atunci cand vin eu seara Nico e rupt de foame. Ce sa cred? ca minte bona? ca mananca copilul? Cat a stat zilele astea cu noi a mancat tot mancarea lui obisnuita. Nici nu s-a atins de supa sau ciorba. Bine ca era si racit si poate de asta.Hmmm...
joy04 spune:
SA MA LAUD MERGE FIMIU IN PICIOARE!!!!!!!!SINGUR...
NORMAL.
SI DESTUL DE MULT. adica cativa metri, cat are covorul din sufra, se intoarce singurel....si se arunca pe canapea cand ajunge in dreptul ei.
DANIDA ma bucur ca a fost fumos la petrecere. eu m agandeam ca nu stiu ei de una d ealta la varsta asta.
-icei luiNico sa se faca repede bine.
DORDIA da, sunt fff friguroasa, dar acum o sa lasam caloriferele mai incet.
noi nu avem repartitoare..si ce ma faceam daca nu aveam robineti pe calorifere??? trebuia sa stam asa.
ELA sper ca plimbi fata, da? ca ea plimba papusa si asteapta sa o p;limbe si pe ea cineva....
MEEMS tare ma bucur ca ai fata cuminte inapoi. ssa o tina numa' asa.
ma duc la nani.
noapte buna.
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
leea_cv spune:
Meemsti-am raspuns tot pe PM.Esti o draguta.Misto jocul pe care l=ai descris.Trebuie gasca pe cinste.
Felicia in stari de raceala si gripa recomand cu toata caldura oscillococcinum.Este singurul din toate "publicitatele" (si le-am incercat pe majoritatea) care m-a ajutat.
Ina,Joy asa si eu cu mesajele disparute.Imi vine sa sparg calculatorul.
Lavi Tudor e mult mai bine.
A mai ramas problema cu nasul infundato-curgator si mincatul.La capitolul asta e TRAGEDIE.Azi a mincat 150 lapte la ora 9 ,iar la 16,30 dupa 4 lingurite de borcanel nu mai voia nimic.Si gata.La 20.30 a baut 150 lapte si noapte buna.Chiar nu mai stiu ce sa ma fac.
Anda bag seama ca ati avut o petrecere pe cinste.Lamureste asta filmuletul de maine cred.
Ina ma bucur ca ti-a priit cheful.
Leea si Tudor (19.12.2005)
leea_cv spune:
Scriu pe bucati sa fiu sigura ca ajunge la destinatie:
Cata si eu fac brad.Cam cu inima strinsa ca fii-miu se agata de orice.Dar parca n-as putea trece peste sarbatori fara brad.Poate tot fara o sa fiu de-l culca T la pamint.
Joy si eu sint o friguroasa,insa 26-28 chiar ca as zice ca-i prea mult.Pe DC, la capitolul "bebelusul" zice ca temp optima e 17 gr. Si mai adauda "romani,in casele voastre e prea cald".Exagerat desigur din pct meu de vdr. La mine sint 24.Nu ca ar fi prea putin.Felicitari pentru mergacios.
Si daca tot veni vorba despre grade si caldura,intrebare: va culcati copiii desculti? si inveliti cu ceva?T doarme cu sosete,dar cred ca i-ar placea fara.Insa mi-e teama sa nu-i fie frig.Mai ales ca nu-l invelesc.Si daca as face-o ar fi degeaba.
Danida cite kg are Nico? Asta ca sa-mi fac singe rau.Ca tot ziceam ca al meu e in greva foamei.Ce as vrea sa ma pling si eu ca maninca mult si tot flamind e seara.Poate ca el chiar papa bine.O fi si mincarica f buna.
Se apropie si la noi anul.Asa ca in noaptea asta o sa scriu povestea nasterii lui Tudor.De fapt povestea lui Tudor.Nu a nasterii.Ca la noi sint mai mult date tehnice.O sa o pun maine pe forum.
Nu ma uitati cu intrebarea din mesajul asta.Ma intere f tare.
pupici
Leea si Tudor (19.12.2005)
ela27oana spune:
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO VLADUTTTTTTTTTTTTTT
DE MAINE O IEI PE DARIA DE MANUTA SI LA PLIMBARE CU VOI
leea- DARIA DOARME CU SOSETE SI O ACOPAR CU O PILOTA MAI SUBTIRICA,SE MAI DESCOPERA EA,DAR MUSAI TREB SA O INVELESC CA ALTFEL SE FOIESTE
ASTEPT POVESTEA
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
LEEA-STAI LINISTITA O SA-SI revina el si cu mancatul,e normal sa manance asa putin daca e bolnavior,asa ca sa te incurajez cand a fost bolnava acum o luna daria 5 zile nu a mancat nimic,3 zile doar ceai cu seringa,si in celelalte 2 cate 200 de lapte,si a vomat in fiecare zi,urmarea parinti disperati fugind noaptea la 2 spitale la urgenta si uka mai slaba cu 1 kg,apoi incet incet si-a revenit la normal,nici nu e recomandat sa ii dai mult dintr-o data ci treptat si cat mai multe lichide,acu la o luna dupa daria a recuperat a luat 1 kg luna asta
asa ca multa rabdare,isi va revenii,dar e normal ca nu poate manca de la muci
primeste un pupic dulce de la noi
Ela si Oana-Daria
danida77 spune:
Chiar Leea ca uitam sa va spun ca am facut si noi vaccinul de 1 an si ne-am si masurat. Are 10 kg (cu indulgenta zice asistenta, desi acasa dezbracat are 10,100 g) si 75 cm. Acu' va las ca ma duc la culcare.
Va doresc la toate o saptamana minunata.
Joy bravo pentru Vladut mergaret. 
ela27oana spune:
vad ca este liniste pe aici,imi este un somn si sunt tare obosita ,ba mai am si o stare de voma,dar cred ca o urmez pe noki-dependentaaaaaaaaaaaaaa-
am"bagat un ochi"la mamici de nov-dec2006,si m-a socat nr mare de cezariene,am numarat eu 33 din 66 si unele mamici nu aveau trecut modul cum au nascut,totusi 50% mi se pare un procent destul de mare
fug la nani
Ela si Oana-Daria
meems spune:
Leea, am citit mesajul pe PM. Cu toata placerea, daca ai vreodata nevoie...
Iti raspund si eu la intrebare: Rianna doarme cu ciorapi in picioare si cu pijama cu talpi cu tot peste. Ea se dezveleste noaptea si camera ei nu e ft. calduroasa (e chiar pe colt si are doi pereti in afara), si cum doarme singura in camera nu sunt acolo s-o tot invelesc. Asa ca prefer sa o imbrac putin mai gros seara.