LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetele, nu mereu am temperatura asta, este si mai frig, cateodata am si mai cald in casa, asa ca ziua inchid caloriferele (cel putin cel din sufra).
nu am ce face, stau cu castronase cu apa pe calorifere. le mai dam incet cateodata....
cel putin in zilele cu soare, cred ca ajung la 30 grade.

dar mie mi-e bine asa. sa va mai zic ca seara ma invelesc cu 2 paturi....

o sa incerc sa las si noaptea caloriferele la jumate sa vad cum este.

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetelor!
anda, sa stii ca astgept cu interes filmuletul, chiar m-ai facut curioasa!
fetelor, tre' sa ne laudam si noi ca de cateva zile mergem singurei!
stiu ca multi copiluti de pe-aici fac treaba asta de ceva vreme, da na! noi abia acu' incepuram...
asa ca... sa te tii!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Joy Da, este mai bine Rianna, mult mai bine. Ieri a fost chiar vesela toata ziua, bine dispusa, ce mai - mi-am recapatat copilul voios si e asa de bine!!

CristinaN, si eu ii cumpar Riannei Cheerios si de cand s-a adus vorba de asta pe forum am inceput sa cam balotez si eu

Xandra, sa-ti traiasca plimbaretul! Noi inca asteptam... Rianna nu umbla singura, da' e bine si-asa ca are o viata intreaga sa tot umble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Buna seara fetelor
Anda sa-ti traiasca frumosul copil, sa creasca mare si sanatos si viata sa-i ofere tot ce-i mai bun.

Noi am fost raciti cobza; adica Nicholas. A luat de la bona. Ea a plecat de joi acasa ca era bolnava. A venit acum si zice ca-i mai bine.
In rest nici nu stiu ce sa mai spun ca imi pare tare rau ca nu mai pot citi din urma si nu mai pot tine pasul din nou. Da' cand va intalniti poate ma suna si pe mine cineva sa vin si eu. Nu-i asa Ela?:) Chiar nu stiu cum se face ca nu ne mai putem intalni. Da' n-am mai putut sa te sun ca Nico a fost racit si 2 nopti n-am dormit deloc.
Am fost joi seara la spectacolul pt. copii oferit de firma la care lucrez.I-a placut foarte mult lui Nico numai ca la un moment dat, din cauza sonorizarii proaste s-a speriat si a inceput sa planga in hohote. I-a trecut repede insa si a stat pana la sfarsit. @ ore a tinut spectacolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia sanatate muuulta. Ai grija sa nu-i dai nora'mii. si sanatate muulta!!!

Joy eu cred ca tu esti friguroasa dar...copilul s-ar putea sa sufere din cauza caldurii excesive. Noi avem 4 calorifere din care 2 sunt inchise(baie si buc) iar celelalte 2 (sufra si dorm) stau in permanenta pe 3 si cand e cald afara le mai si inchid cateodata. Am in casa cam 23 de grade. Si mie mi se pare rece uneori dar...stau in pantaloni pana la genunchi si tricou si am pretentia sa imi fie cald. Oricum...ai grija cu puiutul tau!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

danida-sanatate multa lui nico,sa se faca repede bine

binenteles ca o sa te sun

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Negara culmea, Ilincai tocmai pastele cu jambom i-au placut, asta dupa n nazuri la mancare, chiar si la piureul ei preferat (cel cu morcov). Fiecare cu toanele din dotare dar deja nu mai stiu ce sa-i fac de mancare.
Xandra felicitari! Nu-i asa ca parca e alt copil acum? Sau ma rog, e ceva oarecum schimbat la Vladut.
Dordia eu zic, ca am scapat, ca am fost si afara si tot nu m-a mai durut gatul.

Apropo, fetelor duceti-va la Sala Dalles ca am gasit si jucarii interesante la Casaretro.ro dar si pulovarase f.f.dragutze la etaj, la numai 40 roni

Eu i-am luat o piramida cu cercuri din lemn (gen Fischer Price), niste cuburi din burete tare, ca sa tot construiasca (mai mult Doru decat chiti) si un animalut care da din picioare. Toate cu 70 roni

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

fetelor habar n-am ce discutati voi despre caldura da' ma bag si io in seama. Noi avem in casa in permanenta 22 grade si ne simtim bine atat noi cat si Nico. Ce-i drept la baita ii incalzim camera pana pe la 24-25 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia lasa-l pe ginerica in pace ca si eu am tot dormit zilele trecute si dupa-amiaza si noaptea, din cauza vremii. Ii trece!
Danida sanatate multa!

Si eu sunt fan Cheerios Dar de Ciniminis si de Nesquick ce ziceti? Eu inca nu le-am testat.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

uka a invatat sa puna pe bebe-razator in carutul de papusi si il plimba prin toata casa apoi il da jos si se pune ea

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput