LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 16
crissy77 spune:
Mama, ce pitici (si Alba-ca-Zapada
) a avut Nichita la aniversare! Si ce invitati selecti. Mi-a placut baietelul cu cravata
. Hi, hi, si am bunghit si o cutie de Campina. De asta manca si Elise in zilele ei bune... Cred ca s-a chinuit nasica pana a legat motul. Am stat si m-am gandit de ce e fata mea asa slaba. In loc sa ia in greutate, ii creste parul mai ceva cum crestea Fat-Frumos. Eu am tuns-o aproape 0 la 3 luni si pana la un an i-am mai tuns de 2 ori bretonul ca-i intra parul in ochi.
Cristina & Elise-Stefania
dordia2000 spune:
Anda felicitari pt o aniversare reusita si abia asteptam filmuletele!!!
Noi ne-am trezit azi la ora 11.00, de fapt eu am dat trezirea ca....de cand cu vremea asta doarme fi'miu de sparge. Ieri dupa ce s-a trezit la 10.30 (tot eu l-am trezit) s-a culcat la 14.00 si a dormit 3 ore iar aseara din cauza ca am fost la o petrecere s-a culcat la 23.30 si la 11 dim l-am trezit eu ca nu avea nici un gand!!! Nu stiu exact daca sa ma ingrijorez dar....deocamdata ma bucur ca doarme!!!
Va pup si mai intru mai pe seara!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
crissy77 spune:
Io-te cine bantuie singurica pe aici...
Am cumparat spanac congelat si as vrea sa fac o mancarica pt Elise. Dar nu am nicio idee. Eu mananc spanac doar in salata. Dati-mi, va rog, retete pe baza de spanac.
Felicia, in caz de dureri in gat noi mai folosim:Miere de albine cu suc de lamaie (fara ceai
), shodou (zahar ars, se aduga pitin cate putin lapte, se lasa sa se topeasca bine zaharul, se inchide ochiul de la aragaz si se adauga o bucatica de unt; se bea caldut si este foarte bun la gust), gargara cu bicarbonat.
joy04 spune:
CRISTINAN vorba lui cristi..muuulte grade.
de obicei sta cu body cu maneca lunga si pantaloni mai subtirei. si cu sosetute ca se mai duc epe gresie.
dar cum el nu sta o clipa locului....este transpirat.
cand am dfacut fimuletul ala, era ud.
dar in casa am cam 26-28 grade.
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
crissy77 spune:
Eu sunt desteapta rau... Am cumparat spanac maruntit :( Sa vad cum il adun de prin oala...
melku spune:
CristinaNegara, spanacul congelat asa e, gata maruntit.
Eu il pun la fiert putin, apoi il iau din apa cu spumiera cu care i-au spuma de la carne, il dau prin blender cu putin unt, sare. Apoi pun deasupra putina smantana sau iaurt si-l mananca pitica cu carne de pui. Sau cu galbenus.
In apa in care fierbe poti sa pui orez, si asa iese orez cu spanac. Noi nu mancam asa din cauza de constipatie, da' cica-i bun.
Pofta buna piticii tale!
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
stefanalex spune:

LA MULTI ANI ! SERBAN MATEI
Bianca, sa va traiasca baiatul, sa va bucurati de el si tot ce este mai bun pe lumea aceasta al vostru sa fie.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by joy04
dar in casa am cam 26-28 grade.
Caaaaat?
Noi am avut 25 si uite ca am reusit sa racesc

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Negara am facut si gargara cu bicarbonat ieri, poate asa mi-a mai trecut. Eu zic, ca am scapat (ieftin chiar).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
crissy77 spune:
Chiar Joy, este foarte cald la voi. Stau si ma intreb: oare nu asta-i motivul pentru care nu doarme Vladutz? Stii cum ne plangeam vara trecuta ca nu dorm bebelusii din cauza caldurii? Poate asta e... Bebelusii, pardon copiii
, au pielea mult mai fina decat a noastra si resimt caldura mult mai intens decat o simtim noi. Eu stiam ca trebuie mentinuta temperatura pana la maxim 24 de grade, atunci cand ii faci baie. In rest 21-22 grade.
Melku,
pentru idee. Eu l-am fiert, l-am strecurat, am adaugat un galbenus fiert, lapte de vaca, unt si cascaval ras. Nu s-a omorat mancand. A luat doar vreo cateva lingurite, si alea cu mare greutate.
Am mai incercat sa-i dau si paste cu jambon si rosii, de la Nestle. Dupa prima lingurita a inceput sa planga si nu i-am mai dat. Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu fata asta a mea. Nu vrea sa manance si pace mancare gatita. Adica mananca, dar dupa cateva lingurite incepe sa se foiasca si sa refuze lingurita. Cred ca o sa trecem exclusiv pe lapte