LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Madau, poti sa o pui in seara asta, la tine. Ca-mi trebuie miine, la mine, adica seara ta de simbata.

Bestiala poza! Cu olita faceti progrese???? Cum? Ca la noi dupa ce o perioada a fost foarte bine, de la o vreme parca nu mai avem nici un pic de succes. Mai mult, am inceput sa o pun in asa numiti training pants; astia sint ca niste chiloti dublati. O pun in ei vreo jumatate de ora cind stam pe-acasa, dar desi se pisa in ei, nu pare deloc sa o deranjeze. Mai, dupa ce ca copilu' asta e pus pe olita de la 7 luni, pare ca nici nu observa ca iese un lichid din ea si ca e ceva umezeala pe-acolo. Cred ca ar putea sta asa cu orele fara sa se sinchiseasca. Ea se comporta ca si cind ar fi la fel ca inainte. Nu mai spun de caca, ca si cu ala pare sa fie destul de confortabila. Azi am mai prins un kk la olita, dar dupa muuulta vreme. De obicei face numai cind e in patut.
Totusi, am sesizat ca totsi spune ea ceva pe limba ei inainte sa faca kk. Dar e greu sa te prinzi.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca ma mai lasa tati nitel la comp, Bic uite AICI LUMANAREA DE LA BOTEZ. Vezi ca sunt 2 poze, florile de pe ea sunt orhidee roz, mai mari si mai mici. A aratat foarte bine.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata fetelor !

Sint ametita de oboseala ,aseara ne-am intors pe la 1:00 de la nasi dar n-am avut somn ,m-am uitat la fi'miu continuu pina pe la 4:00 ,nu stiu ce fac diseara ca tre' sa fiu in forma iar petrecerea se cam termina dimineata :(((

Madau ,iti multumesc din suflet ca te-ai gindit la ginerica ,m-au impresionat tare mult urarile vostre ,am lacrimi in ochi de aseara ,nu ma pot stapini ...

Va multumesc tuturor pentru urari !!!

Ma duc sa-mi culc sarbatoritul si revin!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SF. ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

si io m-am culcat tot tarziu, nu va inchipuiti ca am facut cine stie ce treaba, m0am uitat la filme politiste, dupa ce am bocit la deschiderea subiectului de LMA. asta ca sa ma relaxez. m-am relaxat pana la 2 noaptea...de la 8 cand a dat nic trezirea am crezut ca e incendiu, calamitate, trece fanfara, ceva intens rau ca decibeli, in orice caz. imi pica ochii in gura si azi nu mai pot sa ma mai culc la pranz sau ceva ca azi chiar trebuie sa termin masa, sa aiba oamenii aia ce sa manance...
unii dintre prieteni vin fara copii ca-i lasa la bunici, a se distreze si ei...ceea ce pe mine ma imbufneaza ca vroiam sa aiba nic invitati copii...o sa fie doar 2 baietei si cu nic 3...si multi adulti

meems f, frumoase pozele, draga, dar toate prietenele tale sunt suple, eu am si prietene grase, ale tale cum s-au nimerit toate asa:)))? chiar m-am mirat, poza cu 20 de femei suple toate...in USA!!!!

cuscra, ce chef de vorba ai avut asta-noapte:)))foarte haioase postarile, nu mai dau quote la ele toate ca mai stau 2 ore sa comentez:)))

bic, ziceam acum ceva timp ca si nic se afla in situatia de a nu-l deranja nimica-nimicutza in pampers. poa' sa stea toata ziulica....nu se sesizeaza decat cu un eritem...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,sa ne traiasca pruncii!!

Voi ii luati motul tot azi??Daca da ce puneti pe tava ca noi nu ne-am horarit inca ...
Initial trebuia sa aiba loc acasa tot ritualu' si apoi party-ul la restaurant dar vor multi sa asiste la ,,treaba'' asta asa ca -i vom taia motul la restaurant ceea ce urasc ,e cam tiganie dar acasa n-am mai fi avut loc nici sa ne miscam la cati s-au anuntat ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SF. ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

MADUTZA-la multi ani pt puiut!!!
si noi tot la restaurant i-am rupt turta si a fost k,numai ac a trebuit sa iau de acasa lucrurile care sa le pun pe tava,distractie placuta

ANDA-la multi ani poetului!!!

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutza, sa ne traiasca!
n-am o lista clara de obiecte de pus in tava, cred ca vazand si facand, cum e vorba...la inspiratia de moment.
acum te intreb io pe tine, in afara de prins parul cu funda rosie, taiat sub funda si lipit apoi smocul de par pe un banut de argint cu ceara, mai trebuie facut ceva? adik traditia, obiceiul mai aduc ceva?

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetlor distractie placuta celor care mergeti la sau organizati petreceri.Celor doi sarbatoriti,inca o data, tot binele din lume.

Tudor e mult mai bine astazi.Ma intreb ce cauta Ina la 7.30 ora noastra pe forum.Ca T a dormit de la 21 pina la 9.Fara nici un scincet.Eu la fel.E rupt si el.Trebuie sa-si ia revansa.
Si eu sint spre bine,dar mai catinel.

Ce imi spuneti de filmuletele Baby Einstein? Merita?
Si inca ceva: T merge numai pe virfuri.De ce oare? isi va reveni de la sine sau trebuie demersuri speciale.S-a mai confruntat cineva cu asta?
Si oare e capat de lume daca il scot afara din casa? E mai bine dar n-au trecut cele 10 zile de stat inauntru.Mai ales ca e atit de frumos la noi.Io una m-am stricat de cap de atita stat la dospit.

Maaama,in timp ce scriu eu T e cu un sul de prosoape de bucatarie in mina si l-a facut farimite mici.ma miram io ca e cuminte

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

anda-obiceiul este sa se puna copilul pe un vas cu apa,pe care pui ceva ca sa poata sta copilul,asta am facut si noi la daria,ai ar mai fii ca atunci cand se taie motul sa se taie din cele 4 parti ,semnul crucii,asta n-am mai facut ca nu a stat,distractie placuta azi

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

leea daca este soare si cald ai putea sa-l scoti dar nu prea mult,acum depinde si de cum se prezinta el,cate zile au trecut din cele 10??daca e umezeala eu zic sa nu-l scoti

mada-superbbbbbbb filmuletul

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput