LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Salisa

Ina, nu am scos-o afara imediat dupa baie, a mai stat o ora la desene pana i-am pregatit eu lucrurile si am mai strans de pe-aici. Dar oricum la noi nici vorba de -20 de grade!! Erau poate vreo 16 cand am plecat cu ea la soacra-mea.
Sa-ti traiasca mama!

Catutza, probabil maine voi posta si pozele.

Ok, acu' chiar ca ma duc sa ma gat de petrecere.
Pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Astazi este ziua lui ginerica al meu! astazi este ziua lui ginerica al meu!
si eu nu pot sa dorm de emotii si fiindca tare mi-as fi dorit sa fiu astazi acolo (in plus, as serba si ziua bunicii)
Dar oricum, voi fi cu gandul, cu sufletul, cu mintea.

ce faceti fetelor, dormiti in front? este ora 7:30 sculareaaaaaa!
sau profitati ca este we?
...bine, va mai las o juma' de ora si pe urma strig prezenta, acum vedem noi cine-i vrenicuta si cine nu.
numai Anda are unda verde de dormit mai mult fiindca a stat asta-noapte la pregatiri, si apoi mamicile nedormicioase ( Joy si Silvia, sper ca Taniuta nu mai este ingrupul lor) Gandacica ca-i gravi si mamicile cu doi sau mai multi copilasi, ca ele fac efort dublu

ca poate ma trezesc cu un sut pe undeva!

editez: cuscra, stiu ca o sa fii intr-o alergatura toata ziua, dar nu ne tine in suspans pina maine...macar intra si tu o secunda si spune-ne daca a primit Nichita carutul sau nu.
Daca ai audienta prin jur spune "operatiunea Monstru dusa la bun sfarsit!" si noi intelegem ca l-a primit.
Eu una cred ca o sa i-l ia nasa.

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

eeee, vad ca nu raspunde nimeni la apel.
ma duc sa ma culc atunci.
o zi buna!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Hai , Ina ca raspund eu, da' acum la tine e 2 noaptea si sper sa sforai demult.
Ma, da' stau asa si ma uit cum v-ati incuscrit voi si mi-am adus aminte ca nimeni nu a cerut-o pe Smaranda. Si zau c-am fost simpatica in timpul odiseei de sarcina.

In ala ordine de idei, un imi crestinesc copilu' duminica, dar nu stiu cum sa le explic astora sa-mi impdobeasca lumanarile. Oricum n-am gasit eu din alea groase ca in Romania. Sint unele subtirele si mai scurte, dar tot vreau sa le impodobesc. Una e deja impodobita cu o funda si ma gindesc sa o las asa, dar mai vedem.
Deci, va rog mult care va treziti dis-de-dimineatea, bagati-mi si me in email o poza cu lumanarile de la botez ca sa le arat aici la florista.

Ah, si Dordia, in legatura cu serviciul tau nu am decit un comentariu: CE TZOAPE PROASTE!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia pai ce copil nu sta asa? Si Ilinca se uita printre picioare, daca vrea o surioara... mai incolo

Si eu sunt fan Cheerios, cele mai bune din gama Nestle

Ina stiu ca si pe acolo lucrurile nu sunt intotdeauna roz, eu am un var in London si lucreaza la Siemens. Culmea e ca atunci cand s-au facut concedieri pe el l-au pastrat, dar multi canadieni au fost trimisi in somaj. Insa sta cu frica tot timpul.

Pischi sa-i traiasca fetitza colegei tale

Roxi nu a fost temperatura, acum chiti e bine. Mie in schimb imi curge nasul si ma ustura gatul. Sper sa-mi treaca repede si sa nu ia Ilinca nimic de la mine.
Am retinut de troxevasin. O sa iau si eu

Gata, am plecat la treburi.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Anda: LA MULTI ANI frumusetii aleia de baiat! Sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna.

Nichita : Sa traiesti si sa bucuri intreaga lume!

Madutza: sa va traiasca si voua scumpetea. Si numai ganduri bune de la noi...

LA MULTI ANI!

in rest, sper sa pot citi ce s/a mai scris. Fug la Cluj la plimbare. Am zi libera!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ne-am intors si noi de la petrecerea de Craciun unde ne-am distrat bine. Ne-a prins tare bine sa fim cu gasca si sa ne bucuram impreuna. Rianna a stat cu soacra-mea toata dupa-masa si ma gandeam c-o sa fie adormita pe cand ne intoarcem noi, caz in care as fi lasat-o peste noapte la socri. Dar pe la 10 seara cand am plecat de la petrecere ne-a sunat soacra ca Rianna inca nu doarme, asa ca am trecut s-o luam acasa. Nu va pot spune ce bucurie pe ea sa ne vada!! Am venit acasa si s-a mai jucat aproape o ora cu jucariile ei, era atat de bine dispusa! Si a fost tare cuminte si la bunici, bine c-a fost si nepotica noastra de 4 ani acolo, asa ca s-au distrat una pe alta. Uitati aici si poze de la petrecere. Acuma ma duc si eu la nani ca in sfarsit a adormit si pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai, pe mine m-a luat vrednicia acum dupa o mie de ani sa urez bebelusilor la multi ani, dar ma opresc acum ca aproape l-am degradata pe Nichita pe a doua pagina. Daca nu-l gasiti, sa stiti ca eu is de vina. Uitati-a pe pagina a doua, va rog. Sorry!
Hai sa-i cint aici un ca sa nu se simta ostracizat si sa ajunga la shrink din cauza mea.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata si de la noi

Sunt tare pe fuga, azi trebuie sa mergem la un motz si la inca o petrecere...am de pregatit papa ptr Miruna..ma scuzati deci ca n-am citit nimic din urma, n-am vazut poze, promit sa recuperez

Cuscra si Anda sa va distrati de milioane azi, sarbatoritii sa fie in mare forma si sa primeasca munti de cadouri frumoase!!!

Ma duc sa urez si eu la aniversati, va pupam cu mare drag, si sa ne reauzim cu bine maine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

ne ne punem la curent cu noutatile

Bic poza cu lumanarea de la botez pun maine, ca trebuie incarcata in Yahoo si n-am timp acum.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput