Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 29
Biancas spune:
Irina, Sandra are giardia din toamna si pt aia s-a ingrasat deci nush daca e adevarat ca ar trebui sa slabeasca.
Dani a slabit sapt asta fatza de cate kg avea la 10 luni...as putea zice ca poate are giardia nu?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
irinatunza spune:
[size=1]In Romania nici apa plata nu e verificata microbilogic pt. giardia, iar cea de la robinet nici sa nu mai discutam...este plina de chisturi de giardia. [/size=1]
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
anasebe spune:
Saracul David. Si ce-o fi in sufletul lui Anasol. Daca vorbiti cu ea sa-i transmiteti toate urarile noastre de bine.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
monica70 spune:
IRINUTZA 
asa ... asa ... mai baga-le in boala pe fete ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Si Dani papa cheile dar numai in momente disperate
ieri nu a vrut sa isi bea laptele si i-a dat sotul meu cheile si sa vezi ce frumos l-a baut pe tot. Azi iar nu a baut numai 180 i-am dat cheile mele dar laptele tot nu l-a baut. A ramas si s-a jucat cu cheile vreo jumate de ora si le-a mozolit pe toate..
Azi noapte eram pe punctul sa ii dau Romergan sa doarma
Daca ma mai scoala si la noapte..nush ce fac ca maine am cursuri de la 8 la 16

Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
Chiar nu mai intra Anymony sa ne zica,poate are noutati despre David? Eu nu cred ca mergeam asa repede la spital
Sper sa fie ceva usor,poate a vomat ca nu voia sa pape,si nu voia sa pape de la raceala,de la dinti etc.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Irina sa nu dramatizam totusi.
Am citit pe net si am vb cu medici care mi-au spus ca apa fiarta 10 min si racita e mult mai sanatoasa pt copii decat apa plata care nu se poate fierbe pt ca mineralele din ea isi dubleaza numarul si nu e bine.
Vreau sa iti spun ca eu din comoditate ii dau la Dani apa plata, si doar din vara ii dau ca mi-e lene sa ii fierb si de ce sa nu imi fie mie mai comod daca tot e moda cu apa plata la copii.
Si iti mai spun ca eu de ani de zile beau NUMAI apa de la robinet si nu am nici pe dracu
La mine in casa nu se bea apa minerala, adica eu nu beau ca nu imi place si sotului ii place dar eu nu cumpar si el nu isi cumpara deci bem Pepsi si apa de robinet.
Orice suc as bea, orice as manca daca nu beau apa nu ma satur.
Bianca

Albumul nostru
monica70 spune:
Eu de trei ani de cand stau in blocul asta nu mai beau de la robinet pentru ca fiind bloc nou si pe jumatate nelocuit,curgea apa mai colorata - acum s-au mai curatzat tzevile sii pare ok.Pana la 19 de ani am baut numai de la robinet apa ,noroc ca in Arad are gust bun. Dupa aia am baut si de la robinet si minerala.Pe mine m-au influentzat in ultimii ani italienii la care am lucrat ca ei se mirau ca bem de la robinet,cica afara numai apa plata si minerala se bea
Pe urma cu comertzul ,ai mei vindeau si apa minerala de Lipova la sticla ,ieftina si buna ,deci asa am trecut la apa minerala.De cand am ramans gravida am trecut la apa plata,desi nu-mi placea,dar acum m-am obisnuit si din asta beau.Mai beam sucuri naturale,cand si cand,dar mai mult bag in Diana,asa ca eu mai rar. In rest rar de tot mai beau un pic de cola,ca din asta avem tot timpul,ca husbandu' nu pricepe ca e o porcarie 

MONI
de
monica70 spune:
V-ati culcat? Haideti ca Ana ateapta sa deschida capitol nou.
Diana s-a trezit plangand deja a doua oara,a scapat suzeta cred
.
MONI
de
Biancas spune:
Fetelor eu merg la nani ca imi pica ochii in gura de somn.
Sper sa am o noapte linistita.
Dimineata la 7 (daca nu mai repede
) sunt in picioare din nou
.
Noapte buna si discutii interesante ![]()

[b]LA MULTI ANI gemenilor Daniel Cornel si Eduard Mihai
pt implinirea 1 anishor, sa creasca mari, fericiti si sanatosi.
Bianca

Albumul nostru