Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irino fa un cocteil detartrant, domestos si cif power cream

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu i-am dus la Sandra analizele ca se plangea de dureri in zona buricului. A facut tratament cu medicamente si nu a dat roade, Acum e pe naturiste si mai are vreo 15 zile de tratament, apoi o las putin si ii fac iar analizele. Atunci am sa i le duc si pe a lui Dani sa vad daca are si el.
Cand am aflat ce are Dandra imi era frica de Dani, dar mi-a zis doctoritza ca si daca are nu ii da nimic, deci degeaba ii fac analizele. Nici Dani nu are nici un simptom, si sincer la Sandra nu am observat sa bea lapte, inca eu ii spun sa bea lapte seara sau sa manance cereale dimineatza.
Hemiflores alea sunt oribile la gust si Sandra deabia vrea sa le ia, trebuie ia 30 picaturi si aproape ca plange de fiecare data asha sunt de rele. Deci nush daca un copil mic ar lua asha ceva...
Irina, mai astepta ca nu e graba si intreabat-i medicul de astea naturiste dar nu ii da pana la 1 an nimic.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irina Mami, e mai simplu sa dai vine pe statul roman. Hai ca e la modaaaaaaaaaa.
Hai fata, ca nu esti tu vinovata. Lasa fata in pace.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

quote:
Originally posted by monica70

IRINUTZA
Io zic sa o si speli cu detratant
Stai locului ca nu are nimic fata,pe bune!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

sa stii ca tocmai am spalat gresia cu apa cu detartrant.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu nu o sa ii dau nici dupa un an nici un tratament din asta.
Normal giardia se trateaza la doar cele 3% cazuri care prezinta simptome: adica diaree,greatza,varsaturi,dureri de burta si neluarea deloc in greutate.N-are rost sa va agitati aiurea.

P.S. Io m-am agitat atunci doar pentru ca Diana era la coada clasamentului la kg ,dar ea lua totusi in greutate desi mai putin ca altii.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Fetele, cit e gluma , e panarama.
Hai sa va zic despre Anasol saracuta. S-a internat azi cu David in spital. Cica a papat dimineata , a varsat si dupa aia n-a mai vrut sa pape nik. S-a dus cu el la spital si l-au internat ca cica banuiesc ca ar avea infectie la nas (avea si nasucul infundat ) .
Eu nu stiu mai multe ,mi-a zis Any ca pe ea a sunat-o Anasol si ia- povestit.
Sper din tot sufletul sa nu fie nik grav.

poze Sabina

Mergi la inceput

Mie imi merge netul ca p... ca aduc un film de pe Dc+..apropo, a aparut Garfield 2
Se zice ca la un copil e bine sa ii dai cheile de la casa sa se joace cu ele, ca sa se obisnuiasca cu microbii.
Irina, nu cred ca e cea mai buna solutie cu atata grija.
Eu nici nu stiu decand nu i-am mai fiert biberoanele la Dani...le spal cu detergent de vase si cu asta basta nu Chico si figuri... Purul nostru e mai bun ca Chico lor

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Pai tocmai de aia n-am sa-i dau nici eu decit eventual naturiste care nu au ce sa-i dauneze. Sabina ia in greutate, uneori mai putin e drept, dar ia. Sunt curioasa ce-o facut luna asta , dar vedem noi pe 20
Da, Bianca, astept sa faca macar un an.

poze Sabina

Mergi la inceput

Saraca Anasol...poate avea David ceva de se tot chinuia sa il adorma alataieri seara.
Pai pt nas infundat si voma trebuie internare?
Of of...
Eu nu as sta in spital numai in cazuri super super super grave, eu cand am nascut la 3 zile am venit ca nu mai suportam sa stau acolo..

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Of Irinutza ce mai veste,sper sa nu stea prea mult acolo David !

Bianca Dianei i-am dat sa roada deja cheile,le-am clatit doar asa preventiv ,dar a lui frate-meu nu le-a clatit nimeni si are vreo 20 de chei in legatura aia.Sunt preferatele Dianei cand vine el pe la noi .Dar stiti ceva,mai acum vreo 2 luni am sters cu spirt mobilele si telecomanda ca le tot baga in gura.Acum mi-a trecut, ca doar n-o sa ii dezinfectez toate alea ce la baga in gura si le arunca pe jos si iar in gura
Mobilele oricum le mai faceam eu cu spirt si inainte si o sa le mai fac asa odata pe luna cand imi amintesc,dar nu special pentru ea.Acum nici nu le mai baga in gura ,acum le plimba de colo colo

Mergi la inceput