Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 27
monica70 spune:
"Giardia are ca semn principal diareea cu scaune ceva mai decolorate. Parazitul ingreuneaza eliminarea secretiei biliare. Apar si importante deficiente de calciu si fier. Cel mai important semn al giardiei este respiratia matinala a copilului. Respiratia copilului are un miros urit, de oua clocite - din cauza ca acizii biliari nu trec in intestin ci se intorc in stomac. Un alt semn de alarma este pofta de lapte a copilului. Normal el trebuie sa bea 500-750 de ml lapte /zi. Cei care cer insistent lapte si beau peste 1 litru/zi - e posibil sa aiba viermisori. Laptele e foarte apreciat de parazitii intestinali care se 'linistesc' cind isi primesc Portia. Cind se agita de foame, determina aparitia colicilor."
Ciudat! Asta n-o stiam!
Silvi stai calma 

Din simptomele astea,Diana nu prea avea nimic, desi a iesit ca avea giardia.Eventual ... intr-o vreme avea scaunele mai dese, mai decolorate si mai moi un pic,dar nu diaree. De fapt asa le-a avut pana am alaptat exclusiv si cateodata dupa aia,pana nu ma inceput cu laptele praf.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
Bianca, acum citesc si eu despre ce ii dai tu Sandrei. Asa am hotarit si eu sa nu-i dau deocamdata nimik fetei . Chiat astept sa vad ce rezultate au dat la Sandra.
Flagyl e metronidazol care e foarte toxic si pt adulti darmite pt. copii si are la efecte secundare puhoi: greata, tulburari de gust, scaderea apetitului alimentar, crampe abdominale, varsaturi, diaree, urticarie, inrosirea fetei, prurit, febra, angioedem, cefaleee, ameteli, tulburari vizuale, tulburari psihotice , pancreatita , insa reversibila la terminarea tratamentului si inca mai sunt dar nu le mai enumar ca va speriati si voi ca mine.
Eu l-am luat pt. ca e gratuit, dar n-am sa-l folosesc. O sa incerc cu naturiste dupa un an .
Si o sa merg si pe 20 la pediatra pt 10 luni si am s-o intreb atunci si despre naturiste ce crede. Faza e ca de vreo luna si ceva Sbinei ii mai ies niste bubite maruntele pe burtica si in zona inghinala si la fundulet. Am dat-o cu Locoid de vreo 2 ori si i-au trecut. Acu citesc pe net ca bubitele de genul asta si localizate in aceste zone sunt simptome de giardia. Acu nu mai are.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
"Doar apa plata este 'curata', pentru ca nici fierberea nu reuseste sa omoare chistul de Giardia" 
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
Da, Moni, am citit si eu articolul asta si Sabina n-are nici macar un simpton dintre cele mentionate. Din contra , ea nu papa lapte niciodata, numai in somn reusesc sa-i dau o portie de 250-300 pe zi.
Oricum am mai citit ca e f.f.f greu de depistat . Si ca de multe ori iese negativ testul si totusi sa ai giardia. Mie dr mi-a zis ca Sabina are f. putini pt ca i-a iesit abia a treia oara pozitiv.
poze Sabina
monica70 spune:
IRINUTZA eu am dat o gramada de bani pe Fasigyn (tinidazole) deci tot asa ceva,asta cica era tratament pentru mine si Ghitza ... si cand am citit prospectul ...![]()
![]()
In primul rand alaptam inca atunci si nu era voie.Si stiam ca sunt cam toxice.Am zis ca daca tot nu iau eu,nu ii dau nici lui husband,ca normal trebuie sa ia toti tratamentul.Aiurea.
MONI
de
irinatunza spune:
Sa vedeti ce am hotarit sa fac io incepind de azi:
1. ma intorc la fiertul biberoanelor, a linguritelor, a castronului in care papa ea sau cumpar solutie de aia de la Chico pt dezinfectat ( fetele care au folosit sau folosesc spuneti-mi si mie in ce consta solutia asta: are gust, miros special etc )
2. Ii spal fructele cu apa plata (asta chiar e curata nebunie )

3. mai vad eu ce mai fac
Desi nu cred ca-i o idee buna, nu ? Ca daca o obisnuiesc asa , cind o sa mearga in colectivitate o sa se lipeasca de ea toate cele ,nu ?
poze Sabina
anasebe spune:
Irina Nu cred ca e o idee prea buna.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
irinatunza spune:
Da , Moni, asa mi-a zis si dr ca-s mai toxice pt organism medicamentele astea decit parazitul.
poze Sabina
monica70 spune:
IRINUTZA
Io zic sa o si speli cu detratant
Stai locului ca nu are nimic fata,pe bune!
MONI
de
irinatunza spune:
Anas, asa ma gindeam si eu, dar nu stiu, ma simt parca vinovata ca bebe are giardia si incerc si eu , prin metode disperate sa refac ceva.
poze Sabina