IRINUTZA, pentru giardia exista GIARDINOPHIT, produs de PlantExtract. Am citit intr-un prospect de-al lor. Se administreaza pentru toti membrii familiei, in cure de 7 zile repetate dupa o pauza de alte 7 zile pentru prevenirea recidivelor. Nu stiu daca se poate da sub varsta de 1 an. La modul de administrare, dozajul incepe de la 1 an: 1-2 ani 2-10 pic de 3 ori / zi. Poti cere detalii la telefonul pacientului 0726-766.075 dr. Simona Nitu (dansa e medicul copiilor mei - in care am 100% incredere -, numarul acesta apare tot pe prospect).
Multa sanatate, sa scapati de "intrusi"!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
LA MULTI ANI EDUARD SI DANIEL!
LA MULTI ANI ILINCUTZA!
Noapte buna Bianca!
Azi am luat jos perdelele,maine vine mami la spalat de geamuri ... si am nu stiu cate ture de haine de spalat (inclusiv perdelele
),plus ca am de gatit,ca bate vantul prin frigider.Nu mai zic de conta 
Eu mai stau putin,ca ma uitam cu Ghitza la "Noaptea Erorilor" si mai am de citit din presa restanta.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4