Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Mikiion: Sunt si eu din Montreal si incerc sa gasesc un medic bun pe probleme de fertilitate, pentru ca asteptam de un an un bebe dar...Am dat cautare pe forum si am vazut ca si tu te-ai interesat de un medic bun anul trecut si vroiam sa te intreb daca ai gasit unul si daca te-a ajutat. Am vazut ca sunt si clinici de fertilitate dar au niste preturi....si ma gandeam daca un ginecolog bun m-ar putea ajuta. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

io l-am sters

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Seara buna, ciresici!

Sa va impartasesc din experienta mea cu puiul de tzeara...

Trebuie fiert mult mai mult timp decat puiul din comert... iar pieptul de pui mai bine il evitati! Pulpele, ficatelul, astea merg la fix! Btw, voi ati folosit organe de pui? Pipota, inimioara...

Bineinteles ca lenesul meu n-a vrut cu lingurita. Gata, m-am resemnat! El a castigat duelul E mai incapatanat ca mine Tot supa-crema i-am dat. Pe-aia a mancat-o, deci nu este vorba de gustul mancarii ci de lene!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Hello ciresici si ciresele!

Am revenit cu vesti noi si forte proaspete! Catalin a spus primul cuvant in urma cu 2 zile: MAMA iar de ieri sta si in fundulet singur-singurel!! Asa ca am cu ce ma lauda. Nu va spun cat de fericita sunt!!

Am vazut ca mai toate ati sters albumele....se intampla ceva si eu nu stiu??

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Am revenit cu vesti noi si forte proaspete! Catalin a spus primul cuvant in urma cu 2 zile: MAMA iar de ieri sta si in fundulet singur-singurel!! Asa ca am cu ce ma lauda. Nu va spun cat de fericita sunt!!

POZE CU PUI MIC SI IUBIT

FELICITARI!

Fetele si-au facut pozele private pentru a nu le expune unor persoane dubioase care se pare ca apar pe forum.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by vivighe

Gicutza...cred ca avem o cunostintza comuna...dar ca sa ma lamuresc ia spune...frecventezi cumva o farmacie Sensi Blu din Drumul Taberei?

Viviana si Ingrid

Daaaaaa.. ca e peste drum de mine . Cred ca e domnisoara bruneta care tocmai s-a tuns scurt.. si cea mai draguta farmacista care am intalnit-o eu vreodata .

carmino bubulino scuze.. dar aseara eram bagata in priza rau de tot ca fiu-meu s-a hotarat sa stea treaz pana la 1 si ceva si cand am terminat cu el, cred ca nu mai erai tu

lyly putem imprumuta si nou una bucata mama de la tine?

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

August-Septembrie

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Bravo!!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Salutare, livada!!!

Mii de scuze pt dezertare... Spre rusinea mea, principalul motiv pt care nu am postat nimic (desi am citit tot-tot-tot) a fost multimea de evenimente petrecute in livada, fata de care trebuia sa urez, sa-mi arat admiratia, sa doresc toate cele bune...

Deci: La multi ani, cireshe! La multi ani mamici de cirese! Felicitari pt uimitoarele (in ceea ce ne priveste!) progrese! Sanatate puiutilor bolnavi!

Am si eu una bucata cireasa la al 2-lea episod de bronsiolita acuta, in mai putin de o luna, la care se adauga una bucata Praslea-Razvan, cu acelasi diagnostic! E crunt pt o mama in astfel de momente: nopti nedormite, momente de neputinta, dorinta de a face mai mult...

Am fost iar la Budimex... Sarei i-au facut o injectie cu dexametazona in vena ( nu aveam inca o luna de la vaccin!) pt dilatarea rapida a bronhiilor. Nici unul nu a luat antibiotic: amandoi fac 2-3 sedinte de nebulizari pe zi, cu substante asemanatoare si diferite, siropuri pt tuse, pt imunitate, pt nas etc etc etc.

Nasol e ca dupa 6 zile de tratament Sara face temp... nu mare:38,7, insa nu stiu de la ce... ii tot dau antitermice, insa nu rezista decat pt cateva ore... sper sa fie de la dinti(desi pe 6 dec i-a iesit si al 2-lea de jos)...

In rest... o sapt f f f agitata, ca si cea trecuta, musafiri, pb la job, ..., nu m-am simtit capabila sa dau raspunsuri fetelor pt care as fi avut ceva sa spun... Sorry!!!

Nici acum nu o sa urez sau felicit, pt ca as nedreptati sigur pe celelalte fete care-mi sunt dragi, si care merita o vorba buna!!!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor care s-au gandit la noi! E un sentiment minunat sa simti alaturi de tine persoane fata de care nu ai nici un merit!!! Tocmai de aceea mi-a parut rau ca nu am putut felicita pt evenimentele ultimelor saptamani!

Ama-Kaly, sar-na pt urarea de Sf. Andrei!

Camelia.T, Vivighe: multumim pt gandurile bune!

... Si multumiri, cu intoarceri de urari tuturor, celor care ne-au urat LMA: DianaR, Mikiion, Shoricutza, Irinaghita, Ildi25, Ellax...

Mergi la inceput

Ralucis, eu nu cred sa fie de la papa, ci de la dinti! Eu sunt una din mamicile care se laudau cu cireasa dormicioasa, insa pe la vreo 5 luni ne-au apucat plansurile si trezirile noaptea, iar diversificarea am initiat-o abia la 6 luni... Ma rog, ma pot insela, insa la mine nu se aplica!

Roxanici, felicitari! Si eu am impresia ca m-a strigat mai de multisor noaptea, prin somn, cand maraie, scanceste si cere dreptul de a fi luata in brate... Insa eram atat de ametita, ca nu am notat evenimentul ca progres! Eu il vreau pe fata! Ziua! Cu martori! Sa ma creada si pe mine lumea!

Aaaa! O ultima remarca: fetele chiar sunt mai puturoase! vorbeam cu al meu sot, ca nu ne vine sa credem ce diferenta intre baieti (progresisti sefi pana la varsta Sarei) si sora lor...; desi sunt toti din acelasi aluat...

DianaR, nici noi nu ne omoram cu mancarea... Mai noi, lingurita nici nu mai vrea sa o vada. A avut cateva supe la activ, cu bibe, si ceva fructe bagate cu forta... Nici nu aveam pretentii, la cat se kinuie mititica sa respire, sa doarma, sa vorbeasca (ii vine sa tuseasca, are mucisori, si plange cu niste lacriiiiimi!!!)

...Merg la nani! Nu se stie ce ma asteapta si in aceasta noapte!

Numai bine! si pe curand!

Mergi la inceput