Cirese de Mai Iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
LYLY809 spune:
Brazi au aparut? Abia astept sa achizitionez unul! Sa vad ce moaca o sa faca Mocutza al meu cand o sa-l vada, atat gol cat si impodobit, in casa!!!!
Va doresc o zi faina!
A! Si la multi ani cireselor care au implinit alaltaieri, ieri si azi un numar fix de luni!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
vivighe spune:
Hei...iar incepetzi mei cu prajiturile?cum sa slabeasca omu' cand numai de prajituri se vorbeste zilnic
.
Cat despre poze ma gandisem mai de mult sa le fac private si sa va arat doar din cand in cand ce am mai pus nou...parca prea poate afla oricine orice despre mine de pe forumul asta si nu-mi place sa fiu asa expusa.
Si noi vom lua bradutz saptamana viitoare si tot atunci il vom impodobi.Sper sa petrecem Craciunul la noi acasa ,ar fi prima data,de obicei mergeam la parintzi...dar acum suntem si noi o familie si ar putea veni ei la noi.
vivighe spune:
Gicutza...cred ca avem o cunostintza comuna...dar ca sa ma lamuresc ia spune...frecventezi cumva o farmacie Sensi Blu din Drumul Taberei?
Monnica spune:
Diana, multumim.
Noi am inceput diversificarea foarte devreme (aprox 4 luni) deoarece de la 2,5 luni nu ii mai place laptele. Ajunsase sa manance 300 ml lapte pe zi. Asa ca nu am avut incotro. Pana la 4 luni i-am dat lapte de la mine dar in biberon.
Acum mananca 400-500 ml lapte pe zi(milupa) + piure de fructe (aprox 120g)+ piure legume cu carne (aprox. 150g) si 50-100 ml supa cu cereale. Mie mi se pare putin pentru o zi. Voi ce parere aveti?
Am avut si o serie de probleme cu infectia urinara. S-a nascut cu hidronefroza la ambii rinichi si la 2,5 luni a facut infectie cu e-coli. La 2 luni mai avea hidrtonefroza la un singur rinichi si de atunci nu i-am mai facut eco.
Trebuie sa ii fac si vaccinul de 6 luni. Voi ce vaccin le-ati facut la 6 luni?
Va pup
Monica si Alex
(04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph
camelia.t spune:
Fetelor intru un pic sa va fac un mic raport:
Andrei : muci, tuse,febra,amigdalita pultacee....= Cexyl

Eu : muci, tuse, stranutat des, durere de cap....
Sotul : idem eu
Fini: rezista eroic inca!!!
Asa ca, daca nu ne dam la fund....revin mai tarziu!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
dolcebaby spune:
Bine v-am regasit
Am intrat si eu sa va salut si sa pup toate cireshicile frumoase Va multumesc pt urarile de bine de la 7 luni
Eu am o carte de bucate pt bebelusi, format electronic, dak o vrea cineva imi poate scrie la lv_panait@yahoo.com
Din pacate nu pot sa mai stau...ma cheama Teo
Va pup pe toate si va doresc cea mai frumoasa luna Decembrie cu multe cadouri si multe bucurii
Sa vedeti ce mare s-a facut Teo http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/album/576460762365681170/photo/294928803912573745/0
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/album/576460762365681170
pup
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
cocutica spune:
Salutare livada draga!
Am aparut si eu dupa o zi in care a trebuit sa mai pun si eu ceva la punct prin casa...am pus...dar azi parca nu se mai vede
. asa ca maine o voi lua de la capat. Vineri seara, in schimb, a fost altfel...intalnirea cu colegii de facultate mi-a incarcat bateriile pana la anul
. Am fost neasteptat de multi...a fost chiar emotionant, iar curiozitatea serii bineinteles ca am fost eu
, singura mamica din grupa, iar pozele elenei s-au plimbat din mana in mana, iar eu eram tara mandra de puiuta mea
. E asa de bine sa iti revezi colegii si prietenii din facultate...speram la anul sa ne intalnim vara si poate la munte, nu in Bucuresti...vom vedea.
Referitor la Immuno baby incepem si noi de azi cu 5ml/zi 10zile/luna 3luni, la recomdarea medicului, asa profilactic.
Referitor la publicarea pozelor pe site-uri...eu am evitat din totdeauna sa public pozele personale, toate, nu numai ale Elenei, asta si datorita faptului ca am vazut atatea poze procesate, trucate etc.
Vivi, iti ramasesm datoare cu un raspuns referitor la sanisorul Elenei. L-a vazut medicul, mi-a zis ca trebuie tinut sub observatie pana dupa sarbatori, iar daca noduletul nu dispare o sa mergem sa facem o echografie. Asa ca pana in ianuarie stam in stand by.
Pupici tuturor cireselor si mamicilor lor!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
ama_kaly spune:
M-ati convins cu pozele..le-am facut si eu private..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
DianaR spune:
Vivi, tu ai sters mesajul sau vreun moderator?
Cocutica, bine ca v-ati distrat!
Camelia.t pupici bolnaviorilor!
A postat Arleena o propunere la forumul tehnic, sa se poata citi mesajele de pe forum doar daca esti logat. Poate atunci capatati din nou curaj...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Dolce, nu se vad pozele sunt private.
Lyly, pai treaba ii asta! N-ai mila de bietele fete la cura!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)