Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Pe alea le-am vazut si eu, dar am observat ca oricum toata lumea l-a ignorat si m-am gandit ca poate e o greseala tehnica...in fine. Pai atunci cred ca bine ar fi sa nu se mai puna poze cu bebei si nici adresa la inscrierea pe forum si poate ca nici sa mai scriem pe forum, dar sa nu exageram...sa stii ca sunt speriata cu adevarat, acum ca am recitit postarile aluia suna asa ca "bau bau", birrrrrr. Fiind un site despre copii sunt convinsa ca multi perversi isi baga coada sa se uite dar chestia cu intrebatul al cui e si unde sta, e prea de tot. Oricum mi-am perivat albumul pana imi trece.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Carmina, postarile dubioase sunt ale acelui user cu doar 2 mesaje, neintelesul, amandoua se p[otrivesc la topicul cu medici ginecologi ca nuca in perete:

quote:
Originally posted by neintelesul

Felicitari administratorului. Este un site super .Un forum foarte foarte foarte listat .

De ce au disparut albumurile foto cu copii.Ce sens are/a avut forumul?

si [quote] DSCF0544.jpg - ingerasul asta mic cati ani are? cum il cheama ? al cui este?

acu ca omu are vreo problema sau e chiar cum ii spune nick-ul un neinteles nu am de unde sa stiu. Fiecare trage concluziile care le doreste.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
[/quot

FETELOR..HAI sa nu bagam in seama toate nimicurile, lasa-ti ca doar nu intra la bb nostrii prin monitoare....mame sperioase ce sunteti(ca sa va treaca teama)....ca m-ati pus pe ganduri

http://www.ringo.com/photos/albums.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by vavitzu
...de luni vreau sa fac o curatenie mai amanuntita, sa fac turtele de Craciun, sa sparg nuci ptr turte si toate astea daca imi da voie Edi, de calcat, facut mancare, curatenia zilnica nici nu mai vorbesc , ce mai la deal la vale vorba aia: "am treaba ca la Craciun"

valy mama lui Edutzu
http://www.ringo.com/photos/albums.html

Ioi vavitzule ce mi-ai facut... de 3 ani de cand am plecat de la mama de acasa nu am mai mancat turte de Craciun si tare mi-e dor de ele.. da' anul asta zau ca fac si eu, ca turte am vazut ca se gasesc gata facute.. doar "umplutura" o fac eu.. sper doar sa gasesc canepa pe aici pe la noi . Pofta mare!

Mai scriu...

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

August-Septembrie

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Oricum mi-am perivat albumul pana imi trece.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Ti-a trecut deja, ca nu-i privat se vad pozele... Ei hai ca nu-i chiar asa de speriat, eu cu toate astea inca imi tin pozele public pe net.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

quote:

Oricum mi-am perivat albumul pana imi trece.

uite cum cresc

Ti-a trecut deja, ca nu-i privat se vad pozele... Ei hai ca nu-i chiar asa de speriat, eu cu toate astea inca imi tin pozele public pe net.

se vede doar coperta albumelor nu si pozele...am citit si gata, ideea e sa fii precaut, dar tot nu fac publice pozele, macar pana maine.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Nici la mine nu se deschide. de fapt se deschide dar apare doar un mesaj si atat.

Gicutza, ce faci puiule? Ma ajuti si pe mine cu caruselul ala sau ai uitat? Hai ca am facut scurta la mana cat invart la cheitza aia .

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:

Nici la mine nu se deschide. de fapt se deschide dar apare doar un mesaj si atat.

Gicutza, ce faci puiule? Ma ajuti si pe mine cu caruselul ala sau ai uitat? Hai ca am facut scurta la mana cat invart la cheitza aia .

uite cum cresc

Nu te-am uitat.. da nu gaseeeeeesc! Mai am marti o sansa.. daca nu, ma las pagubasa pana dupa Anu' Nou ca vad ca toata lumea e aglomerata si nervoasa si stocurile pe 0 ...

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

August-Septembrie

Sa traim bine!

Mergi la inceput

...hai un pic sa vorbim, ca vreau sa te intreb ceva...de fapt sa-ti spun ceva, ca am fost azi in carefor si nu am gasit

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by gicutza
am vazut ca se gasesc gata facute.. doar "umplutura" o fac eu.. sper doar sa gasesc canepa pe aici pe la noi . Pofta mare!

Ce idee mi-ai dat! Pai mama vine intr-o ora la mine si este EXPERTA la prepararea turtelor supranumite "scutecele Domnului"
Imi aduce si faina buna, nuci am o groaza, tot din alea bune-bune...
M-am scos! O rog sa le faca vineri, inainte sa plece. Oricum, stiu ca se pot face cu cateva zile inainte si, cu cat sunt mai uscate, cu atat ies mai bune cand le insiropezi si le adaugi nuca cu zaharul. Eu o sa le pun nuca cu fructoza, yamiiiiii!

Oare ce sa-i spun sa-mi faca azi? Cornulete cu rahat si nuca? Coltunasi cu branza? Placinta cu mere? Sa ma mai gandesc, ca are niste prajituri ale iei din care mananci pana iti crapa burta

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

EllaX si DianaR,multumim pentru urarile de insanatosire! Dn pacate Alec si tuseste, ii dau rhinathiol 2%. Il tin numai in casa, bietul bebelus. Dar, vedeti si voi ce vreme naspa... nu pot sa mai risc!

Stie cineva reteta de prajitura cu suc de rosii? E una cu foi... Daca da, dati-mi-o si mie, va rog... O s-o caut si pe site-ul de culinare, nu-i nici o greutate, dar, vroiam o reteta testata de o persoana de incredere

Ce papa le mai dati la bebelusi? Am luat de pe bebelusul tau o carte cu retete, dar sunt niste meniuri ciudate acolo pentru bebelusi de 5-6 luni

Astazi o sa-i dau pentru prima data supa de legume cu pui de "tzara". Pana acum i-am dat doar vita. Cu ouale mai astept, cica e perioada in care gainile nu se oua, iar din comert refuz sa-i dau

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput