Bucurii de sept - oct 2006(15)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Eloise, ce haiosel e Vlad al vostru! Nu-ti vine sa razi cand ii vezi fatzuca expresiva sau te-ai obisnuit deja? Pupam baietzel scump ca sa treaca odata buba de la ochisor!

Carmen, ce frumosi baieti ai! Teodor e asa dolofan, se vede ca papa bine! Am semnat si noi pe site-ul lui Iustin!

Dori cred ca e mortal Radu cantand. Chiar m-ai facut curioasa. O sa-i colind si eu lui Matei sa vedem daca are vreo reactie, ca la cantecelele de adormit e imun

Sandra, ca pret orientativ pt meniu la botez 1 milion fara bauturi alcoolice;idee de cadou: scaun de masa pt bebe (folositor de la 6 luni pana la 2-3 ani). la preot da nasul cat considera; pt cor se intreaba din timp preotul care e pretul - noi am dat 2 milioane.

Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)

sa-l ajutam pe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor,

Pufy multumim ca ai intrebat de noi si felicitari pentru hohote. Eu mi-am sunat sotul cand David a rs prima data in hohote, dar era intr-o conferinta telefonica si nu a putut sa il auda. Oricum a fost tare emotionant pentru mine.
Andreea agonie si extaz zilele astea pentru tine. Ma bucur ca s-a terminat cu bine si ca nu a fost nevoie de nici o decizie grea pentru familia voastra.
Mirabelac eu cred ca sunt prima dintre noi care a inceput sa diversifice. Legat de constipatie, la noi nu au dat roade sucurile, acum cand papa si pulpa are scaun zilnic, deci nu stiu daca o sa scapati introducand suculetul. Poti sa incerci, poate la voi functioneaza.
ralu ti-am spus eu ca o sa o impodobesti pe Alexia pana la urma...
Ileana ma bucur mult ca sunteti mai bine.

Eu cresc un " terorist", nu inchide nici un ochi pana la ora 16, vrea numai joaca cu mami si sa vorbeasca nonstop cu el, adoarme dupa 16, se trezeste si papa pe la 21, 2 noaptea si apoi la 4 dimineata e fresh. iar mami e zombi. Asa ca va citesc ziua, si va scriu seara.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Mexxa, ma bucur f.tare pt.tine ca a fost alarma falsa

Intreba cineva cum se dau picaturile de Sab Simplex
eu picur 15 pic.intr-o lingurita si ii dau sa pape

Altcineva intreba ce scutece folosim
eu folosesc Pampers, insa mi-as dori sa le schimb cu unele mai ieftine, dar nu am curaj
doar daca stiu ca si voi folositi altceva, mai bun, sunt dispusa sa le schimb
cu pampers nu am avut probleme decat cu nr.2, acum folosesc 3

Imi cer scuze ca nu am retinut cine intreba de scutece si de sab simplex,,,,
sunt intr-o mare graba...plec intr-o vizita

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ignatica cred ca mai mult de jumatate dintre bucuriile de aici sunt din categoria "mici teroristi"
Noi facem exceptie....ca e cuminte...in general!(macar el ca frate-sau mi-a scos deja peri albi....)

Am intrat la prematuri si m-am bucurat f tare cand am citit de Adrian al lui Try ca merge spre bine....

Laliq bine ai revenit!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Uff, am terminat si eu curatenia de Craciun. Nu mai pot de oboseala, dar sunt tare incantata ca am reusit s-o termin inainte de WE. Asa ca in We am timp sa mai "muncesc"un pic la lucrarea de diploma. ( daca ma lasa fetele mele ).
Mexxa ma bucur tare mult pentru tine , m-am tot gandit azi la tine si la ce-o fi fost in sufletul tau. Bine ca a fost alarma falsa.
A fost cineva azi la Kidex ? Noi am vrea sa ajungem maine si vroiam sa stiu daca merita efortul.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Gripo, uite ca am aparut, gata sa marturisesc ‘TOT ADEVARUL!’ citat din ce telenovela vreti voi

Rest de la cap 13.
Vazut poze Raducu si Vladutz! Nu mai zic ce scumpi sunt !
Oana, copilul meu e tare fericit cand da cu ochii de tv, dar se intampla foarte rar.
Aoleu! Lullabay, roaga-te sa nu citeasca barbatu-meu ce ai scris despre al tau ca te mananc, cu tot cu bancnota de 500 mii din pantofi

Cap 14
Marina, tu doctor in ce esti? Daca ai mai zis scuze, dar m-a impresionat placut sa citesc ca ai scris o carte si inca pe ce tema ! Unde o putem gasi? Ahaaaa am citit!!! Vreau si eu – v-am zis ca m-a apucat cititul de vreo 2 saptamani
Ralu, sunteti de groaza!!!! cu pozicile
Alessia, eu stiam ca exista niste pastile care opresc lactatia, da’ nu pot sa zic nume! Aha ai aflat! Bafta la stopat laptele desi suna caraghios ce zic.....
Cri si mie mi-a venit sa musc monitoru cand am vazut falcutele la bb de Mephala! Imi pare rau ca n-am reusit sa-ti transmit pachetelul pt iulia....povestesc mai tarziu de ce... Da' e pregatit si poate reusesc maine sa-l pun la posta!
Iancuta, char ca esti mare figura! Eu gaseam ascunse de bunica-mea cutii cu ciocolata si imi placeau alea umplute cu visine sau struguri cu alcool. Bagam degetelele in cutie fara sa o desfac (erau sigilate doar cu o banda de hartie in asa fel incat pe la colturi le puteam desface suficient incat sa-mi incapa degetelul) si scoteam bomboana, ii faceam gaura ‘in fund’ si scoteam fructul sorbeam alcoolul si bagam bomboana violata inapoi in cutie (ca nu-mi placea ciocolata)........le gasea bunica-mea cand vroia sa-mi faca surpriza, scobite toate alea de pe margini!
Am vazut poze cu Daria!!! Roxana ai o super dulcica de fetita!!!! Nu ma mai satur de uitat. Eu tre sa recunosc ca ma uit la 2-3 poze de obicei pentru ca intru pe net cu zapp-ul si se descarca paginile cu o viteza uimitoare......de melc, ca sa nu zic de cate ori tre sa ma deconectez si sa ma conectez la loc ca nu vrea sa mearga!!! Ei....pozele tale nu pot sa le inchid si pace – stau de mai bine de juma de ora....am vazut 4 bucati
In concluzie partiala – fetelor care dati lincul cu poza care vreti sa o vedem sunteti de milioane!!!! Ca asa pot si eu sa va vizionez minunile fara sa-mi plesneasca vena de la ceafa
Am vazut una bucatica putzica de Patricia!!!
Alessia....laptopul pe care imi vars nervii si-mi consum orele nici macar nu mai anunta ca nu mai are baterie......nici n-am timp sa vad ‘pripering tu stand bai’ si s-a si inchis!
Crisnemes, eu sunt tare suparata....e a treia oara cand deschid sa ma uit la pozele tale si nu se mai incarca pagina.......poti sa dai link-ul de la album nu de la poze direct? poate asa se deschide! Pls......ca vreau, vreau vreau sa va vad!!!!!
Gripo, daca papa e mai gros schimba-i tetina, da-i una cu gaurica mai mare!
Pufy, aprovizionare zici????? Pai n-am crezut ca lesin pe la servici cand erati voi gasca vesela o data cu prajitura cu visine? Si cine a fost capul rautatilor atunci? A?
Alessia am vazut poze cu renii cu tigrii si cu taz, vreau sa vad poza cum inoata Armand cu degetul profei in gura......poti sa-mi pui un link pls!!!! Am scris mai sus ce problema am cu pozele
Iancuta, eu am pus-o pe katia de la o saptamana in marsupiu!
Itzy, chiar ma gandeam ca vroiam poze de la cineva da’ uitasem de la cine! Monopol la sot pe calc zici? Nuuuuuuuu dominare se cheama......da’ we asta e al meu laptopul gata!!!!
Lexi, tu mai zici de soacra-ta....da la tine te-ai uitat???? Tu esti soacra si cu copilu tau!!!!! Si ea e asa de dulcica!!!!!

Cap 15. – pe care-l terminati pana il citesc eu......cre ca postez la 16!

Pauza ca vrea cupilu papa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Mamici am si eu o dilema. Poate ma luminati voi. As vrea sa ii dau lui Luca seara inainte de culcare o masa de formula, 100 de ml. Si apoi san. Ma gandesc ca poate doarme mai bine si mai mult. Insa nu stiu sigur daca nu cumva fac vreo prostie. In primul rand este vreo problema daca amestec formula cu san , la aceiasi masa??? Sunt sanse sa nu mai vrea san, chiar daca ii dau doar 100ml de formula pe zi????

Eu folosesc scutece HUGGIES si sunt multumita de ele. Imi plac ca au bata lata de elastic la spate. Si la noi se mai uda hainutele cateodata, dar foarte rar.

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!
Da Pufy, s-a zgariat la spranceana rau de tot. Nu stiu ce-i el, dar are in obicei tare prost, se tot prinde de fata cu manutele si se trage, iar iei dim tot asa a facut, dar era sa-si bage si degetul in ochi iar eu l-am prins de manuta sa i-o iau, si am salvat ochiul da a ramas cu acea urata si mare zgarietura. Parca ar fi operat acolo asa se vede. Sa speram ca se va vindeca si nu-i va ramane semn.

Martha78, Gripo, Cami multumim pt complimente.

Lilina (eu intrebam de sab) si Lullabay multumesc pt raspuns

Crisnemes eu folosesc Pampers. Vreau si eu sa incerc alte scutece dar nu am curajul. Am spus ca voi cumpara cate 2 buc sdin toate scutecele care exixta pe pita sa vad care sunt bune si ieftine, binenteles

_

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Da fetele, e liniste :). Ieri l-am sunat pe huzband si i-am zis doar atat: "tu auzi?". La care el: wow, e liniste... Asa ca sunt fericita.
Alessia: da' odorasul tau n-o ia razna de la carusel? Eu nici la muzica nu i-am mai dat drumul. Am lasat-o doar sa se uite la animalute (tigrila e preferatul ei) si i-am pus zornaiotoarea pe manuta. Asa ca dadea din manute de fericire si gangurea cu tigrila, si avea si fond sonor de la zdranganica de plus. Ah, si am vazut ca minunea ta are costumas ca si grasa :) Abia astept sa o imbrac de Craciun. Iar de anul nou ii pun una din fustitele alea. Doamne cat sunt de frumoase! Pana atunci ii vin sigur, ca se dolofaneste pe zi ce trece.
Pupam pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

Mamici am si eu o dilema. Poate ma luminati voi. As vrea sa ii dau lui Luca seara inainte de culcare o masa de formula, 100 de ml. Si apoi san. Ma gandesc ca poate doarme mai bine si mai mult. Insa nu stiu sigur daca nu cumva fac vreo prostie. In primul rand este vreo problema daca amestec formula cu san , la aceiasi masa??? Sunt sanse sa nu mai vrea san, chiar daca ii dau doar 100ml de formula pe zi????

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Cami eu ii dau lui Luca al meu de foarte mult timp formula imainte de culcare. Ii dau 130 ml apoi restul san si doarme dus de pe la 11 jumate - 12 pana dim la 6-7. Am incercat sa-i scot formula si sa-i dau doar san ca am fff mult, dar el nu vrea sa doarma si plange pana ii dau lapticul praf. Sa stii ca nu s-a intamplat nik ca amestec asa formula si sanul.

_

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput