Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 29
notquiteso spune:
Eloise: a mea se mai uita si peste umarul meu si urmareste ceva prin camera. Din moment ce zambeste, eu zic s-o las in pace, cine stie ce vad bebelusii 

Laliq: incearca sa il pui pe burtica. Asa facea si grasuna mea, de n-aveam pic de liniste, nici cand dormea. Acuma astept sa i se inchida un pic ochii, si o rostogolesc la ea in patut. Doarme de n-are treaba. Asta pana i se face foame si incepe sa morfoleasca asternuturile.
Daca si puiul tau isi tine capul bine, eu zic sa incerci. Daca la inceput nu vrea pe burtica, pune-l doar cateva secunde, si mai incerci mai tarziu, pana la urma o sa vezi ca o sa prefere pozitia asta.
mexxa spune:
Fetelor in sfarsit imi merge si mie forumul..nu stiu ce avea azi...dar bina macar ca mergea messengeru' ![]()
Sunt linistita...calma....FERICITAAAA![]()
Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine....m'ati ajutat tare mult.
Inni multumesc ca ai dat vestea fetelor...si mi-a placut si modul in care ai anuntat...

In legatura cu testele de sarcina mi-a zis tipa de la laborator ca hormonul beta hCG ramane in organism pana la 6 luni dupa ce ai nascut....si de aia tst aratau acea liniuta rosu deschis.
Acum astept sa imi vina...poate vine odata cu Mos Craciun![]()
Astazi am spalat si cum pana acum nu am reusit sa ne luam masina de spalat ...am murit spaland la mana....ma doare spatele de morr..abia stau pe scaun.Am facut si ciupercute prajite cu usturoi....ce fata harnica am fost astazi![]()
Merg sa ma intind putin pana se trezeste strumful...
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Ralu super pozele..vreau si eu coarne de ren sa-mi pozez baiatul..dar nici nu ma chinui sa caut in iasi ca stiu sigur ca nu gasesc.
Lullabay, poate ti-a mai raspuns cineva intre timp...eu citesc din urma. Coarne gasesti la Bam Boo in Mall.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
inni spune:
Cami se poate. Dar da-i intai san si apoi formula ca sa nu ti se diminueze in timp secretia lactata. La Ami am obs ca daca ii dau imediat san dupa formula, vomita. Daca mai astept juma de ora...chiar o ora mai bine, nu e nici o problema. Pe cand invers le tolereaza fara vomitaturi.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Mexxa....acum ca te-ai linistit...te intreb si eu ceva
. Cum de ti-a venit sa faci test de sarcina ? ![]()
N-am mancat niciodata ciulperci prajite cu usturoi. Sunt bune ?
Amalia si paginutza ei 

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alessia80
LILI- e frumos foc si un delicat Mathias si vad ca esti si tu fan Orchestra!
Pai asta-i singurul magazin de Doamne-ajuta din Iasi...in schimb la Bucuresti cand ajung dau iama in "Z". A! Te deranjeaza sa-mi spui de unde i-ai luat lui Armand salopetica cu ren? Vreu sa-mi rog prietenii din Buk sa-mi ia si mie una.
Sanatate la mamici si bebici!
mexxa spune:
de cand am nascut imi venea exact la 25 zile...si acum pauza...trebuia sa imi cica pe 4 si uite in cat e astazi..plus ca ma dureau sanii...mi-a fost si greata...vomasem intr-o noapte(dar acum mai mult ca sigur stiu ca era de la carnati facuti de casa
)
Azi am pus-o pe tipa de la laborator sa imi zica de 3 ori ca e negativ....imi venea sa o pup cand mi-a dat rezultatul

Ce repede crestem...
mexxa spune:
Auzi cand vii la Iasi promit ca te invit la o masa cu ciuperci si muulltt usturoi si mamaliguta...yam yam![]()
Daca vrei iti dau reteta...
Ce repede crestem...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Lili, la Mathias am admirat, pe langa dragalasenia fetisoarei, si culoarea parului, in lumina zici ca-i aur curat!
M-am emotionat tare cand am citit cuvintele tale, nu stiu de ce.
Trebuie neaparat sa le facem baietilor cunostinta. A propos, vii la Suceava de sarbatori? Poate ne vedem in 3,tu, Alessia si eu. Si pruncii, fireste. Il pupam pe Vladut si sper sa-i treaca repede ochisorul. Pana la urma ai mai folosit Nettacin sau nu?Sanatate la mamici si bebici!
inni spune:
saispe
Amalia si paginutza ei