Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 26
ionela_r spune:
Buna ziua mamici
Prind si eu momentul sa va scriu ,acum ca doarme terorista.
Nu mai ma pot apropia de computer daca se trezeste.Sta calare pe tastatura sa butoneze ea.
Dodo nu mai are febra,dar tuseste. Este o tuse seaca,dar o deranjeaza. Mai are nasul putin infundat.
Am reusit sa vad si eu poze noi cu prichindeii.Sant niste simpatici.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
dariaevelin spune:
salutare!
revenim dupa o perioada plina,prinsi in vacarmul alteia.
Am citit ca sunt multi copilasi bolnaviori. Va dorimi sanatate si sa va faceti bine repede-repede

Craciunul l-am petrecut frumos,intim si cu mare veselie. Ne-am intalnit cu familia,nasii,prietenii etc.
In seara de ajun,am colindat(toti 3
)parintii si nasii,apoi ne-am intampinat prietenii acasa la noi. Zilele urmatoare ne-am dus la bunici(strabunicii micutului) si din nou pe la prieteni.Mosul a venit in toate partile(a primit o multitudine de daruri). Brien il adora in poze si de la distantza,din apropiere e speriat. De cate ori vede un mos sub orice forma(desen,in persoana,statueta)se apuca si canta totate colindele stiute de el("mos craciun","o brad frumos" si "domn-domn"). Le canta cap-coada,cu poticnirile fonetice,dar in rest,perfect.
Mosul ne-a adus bucurie,voie buna si reintalniri-reauziri cu prietenii. Ante ajunului(cu o zi sau 2)ne-am intalnit in vacarmul cumparaturilor cu Dana,vali si Mihai(danuta_t). Niste frumosi si finuti. Mihai e total,vesel si agil foc,Dana e asa micutza si finutza...ce sa va spun,chiar o familie frumoasa. Evident,eu,aceeasi fastacita
.
Un cadou minunat l-a primit Brien de la prietena lui,Daria(gegea)
.2 carticele frumoase si pe care le iubeste la nebunie.Ii sunt prietene nedespartite.
O surpriza minunata ne-a facut-o si alina,raresionut,cu care ne-am conversat 
In a doua zi de craciun,am facut o masa,in cinstea si pentru parintii nostri.Ne-am strofocat si am gatit multe mancaruri gustoase si aspectuoase.I-am invitat la noi(printr-o poezioara ludica dragutza)si am sarbatorit si toastat cu familia unita. 

vazut poze cu rares andruzza,e superb copilul asta!Asa frumos,mare ,e superb!Mi-au placut si cadourile,mi-a placut si prietena
alina,m-am uitat si la pozele voastre.Tu emani multa frumusete sufleteasdca. Evident si fizica,dar chiar stateam astazi sa ma gandesc ce aura pozitiva ai.Felicitari!M-ai cucerit
!
dora este o mica printesa.E frumoasa si tre cocheta!Imi palce tare. Snatate!si ei si raducului!
rares constanteanul este frumos,frumos,frumos.Mi s-a inmuiat inima vazand poza in care o chinuie e mami lui,bolnavior fiind.Felicitari pentru masina,s-o stapaniti cu folos!
Noi acum plecam ij 2 zvizite la 2 rieteni de-ai lui Brien(si-ai nostri,evident).Revin cu poze de la craciun
pup
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
raresionut spune:
Andruzza, aseara dupa ce am postat am si vazut pozele voastre, sunteti o familie foarte draguta
, iar Rares
un nostim cu ploverul cel urias si cum admira el fetita cea dragalasa. Eu tot am o nedumerire, cat de inalt e acum Rares?
Ionela, sanatate multa pentru Dodo cea cocheta.
Pisi
, caramella
, rrox
multumim.
Daria,

tu ma emotionezi de fiecare data cand scri sau mai nou cand am si conversat.
Multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase la adresa mea si sincer deja il bat la cap pe Ionut sa traversam tara ....pana la Timisoara.
Ligia, ce face Raducu
, cum se mai simte?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Asa cum ma asteptam am ajuns la "Grigore Alexandrescu". Are 2 puncte de puroi pe amigdale. N-ea dat antibiotic si in rest tot ce i-am dat eu (nurofen,eferalgan,eurespal).Putin regim pt. scaunele moi.
Dodo este o galagioasa. A facut un scandal monstru cand a vazut dr.
In final s-au imprietenit,i-a spus cum o cheama,cum o cheama pe mami,pe tati.
Partea buna este ca nu mai face febra.Ne mai chinuie tusea si nasul.
Multumim mamicilor ca ne vizionati pozele.
Si eu ma uit mereu la copiilasii frumusei.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ligia13 spune:

Raducu e bine, nu a mai facut febra deloc, e vesel in continuare, azi a mancat bine, ne-am jucat frumos, doar in casa ca tare ger a fost azi, si ne-a fost frica sa iesim!
Azi a fost cam rautz, ma pedepsea cum nu ma jucam cu el. Bradul este de-a dreptul devastat, cred ca o sa-l desfacem simbata, e pasiunea lui sa traga de el, sa ia globurile sa joace fotbal, sa se joace sub el. Oricat i-am explicat, il atrage ca un magnet!
A spart si solnitza si un pahar azi.
A luat cutia de detergent (ca eu am spalat rufe si am uitat-o jos, ca de obicei sta sus pe un raft in debara), si mi-a varsat-o in hol. Bine ca nu a mincat, ca dupa aceea vorbea cu spume 
![]()
Azi m-a vazut mancand ciocolata si i-am dat si lui juma de patratica, si pana seara mi-a facut niste punce mici rosii pe burta. Nu stiu daca e de la cioco, sau e urmare a febrei de 3 zile. Sa vedem pana dimineatza.
Eu pana azi nu i-am dat deloc cioco. A mai mancat chec care avea un pic de cacao, sau cozonac cu cacao, sau zilele trecute a mincat o prajitura cu blat cu cacao si crema cu nuca.
Maine o sa iesim afara daca va fi bine, ca deja cand am vazut punctuletele pe burta cand l-am imbracat in pijama m-am crispat iarasi!
andruzza, l-am vazut pe Rares in poze. Mi-a placut de el, si eu tot cu tine zic ca seamana. Si prietena lui e dragutza
Radu are o prietena, Raluca, are 5 ani. Si el in prezente ei e alt copil, vorbaret, cuminte , ascultator, face la comanda tot ce spune ea, f bine se impaca!
rrox, m-am uitta in album , speram ca ai pus poze
.
Anul acesta Mariuca a mai crezut`in mos, sau s-a terminat "vrajeala"?
daria, Brien chiar stie colinde? (Normal ca te cred, dar nu pot sa nu ma minunez). CAnd ne pui un filmulet ca sa-l mai admiram.
raresionutz, nu's de ce dar nu am reusit sa vad pozele. Mai incerc. Ieri mi-a mers netul rau!
ionela, am vazut printesa. E tare dragalasha. Mosul fara barba nu prea mai avea farmec
. Nu l-a recunoscut Dodo (sau nu era apropiat?). Sanatate printesei!
tare slabutza activitatea, toate fetele au fugit, am mai ramas cateva pe aici! Pana si mamacita ne-a parasit.
Sa speram ca in noul an ne mai revenim la scris.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
dariaevelin spune:
am pus poze
ligia,nici noi n-am folosit cioco,sper sa nu fie de la ea,nu stiu ce sa zic.Sa nu aveti pb,iar maine sa va bucurati de o plimbare afara
da,brien stie 3 colinde .Nu l-am invatat mai multe pt ca nu au o linie si cuvinbte usoare pt el.Stie in rest alte cantecele(vreo 8-9 la numar).E turbat cu muzica.De mic se oprea din orice facea si ma asculta impietrit.Am trecut si peste colici si peste dinti cu asta.Cine-a aude ii prezice destin de cantator![]()
incerc sa-l filmez maine,sper sa fie in dispozitie
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
raresionut spune:
Daria, nu reusesc sa vad pozele,
cred ca e o problema cu yahoo photos.
Ligia,
pozele le-am afisat separat, nu in album, nu le vezi?
I-au trecut bubitele lui Raducu?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
andrruzza spune:
ligia, daria, raresionut, thx!
daria, nu se vad pozele!
rares, saptamana trecuta l-am masurat la medicover, are 91cm. Fiind si slabutz, pare si mai inalt.
ligia, la fel arata si bradul nostru. Acum se urca pe canapea si sare-n el si cade cu brad cu tot. Am pus un sac din ala gen fotoliu langa brad sa nu cada pe parchet. Distractie maxima pana iese de sub brad. Si nu stiu cum de nu se inteapa deloc, nu-l deranjeaza.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ligia13 spune:
Neatza! (la amiaz)
Azi ne-am rasfatat. Am dormit si eu si Radu pana la ora 9 ![]()
Radu e bine azi, pe burtica mai are puntulete, dar nu par sa-l deranjeze, si s-au mai estompat, o parte chiar au disparut!
Afara nu am iesit , pt ca este realmente ger. O sa mergem pana la sora-mea in vizita mai pe seara, cu masina (daca o putem dezgheta).
Am pus si eu poze mai recente, si de acum de la Craciun, dar si de la party de la tati de la serviciu.
Poze cu Raducu
andruzza, chiar sa sara pe brad, inca nu
. Oricum e ancorat bine, dar el in scutura, si de la caldura
daria, bravo lui Brien. Pozele nu se vad!
raresionutz, am vazut pozele. Super! Fain acolo la voi la munte, Rares se vede ca a fost incantat. Ati fost deci la bojdeuca lui Creanga! Fain acolo, am fost si noi acum vre 3-4 ani cand am avut un concediu superb in zona.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
raresionut spune:
quote:
Originally posted by ligia13
Am pus si eu poze mai recente, si de acum de la Craciun, dar si de la party de la tati de la serviciu.
Poze cu Raducu
Eusi Raducu
(22.04.2005)
Vai ce m-am distrat, am vazut pozele pe nerasuflate...cum se odihnea obositul asta mic,

Alina
si printul Rares
Pozele noastre