Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 27
ligia13 spune:
raresionut, sa sti ca pozitia aia cu picioarele pe masa ta-su l-a invatat si acum o tot exerseaza, cazand cateodata pe spate cu scaunul
L-am culcat pe tero cel mic si merg sa adun un pic prin casa si sa fac ceva de mancare ca acusi vine sotul la masa!
Fetele care stati acasa, cum faceti fatza? ca eu dupa 1 saptamana de stat cu Radu sunt varza. Abia astept sa merg la serviciu sa ma odihnesc
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
dariaevelin spune:
http://new.photos.yahoo.com/dariaevelin/album/576460762381336874
nu era facut public
revin,sa admir si pozele ligiei
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
carmenduta2003 spune:
Buna ziua tuturor.
Am trecut si noi cu bien de Craciunul acesta. Rares a fost tare bolnavior. A avut viroza respiratorie, vreo trei zile a facut febra, si se ineca de la sec retiile din gat. Oricat de des i-am curatat nasucul cu aspiratorul tot s-a inecat rau de doua ori, in somn, si a tusit pana a vomat tot ce mancase inainte de a-l culca. M-a cam speriat voma asta, dar a trecut, iar acum ii mai curge putin nasul si mai tuseste putin. L-a verificat medicul de familie, totul este in regula cu plamanii, gatul, urechile, acum trebuie sa asteptam sa-i treaca tusea si mucii.
Cam atat cu vaitatul. Lui Rares i-a placut bradul, a avut cateva tentative de a-l cheli de globuri, dar am pus bradul pe birou si i-am interzis cu fermitate sa mai traga de crengi. Surprinzator, s-a conformat, astfel ca mai avem inca brad de craciun.
I-au placut si cadourile primite, in special balansoarul. Oricum, se plictiseste repede de ele, se joaca 10-15 minute, apoi incepe sa scotoceasca prin casa.
Imi pare rau ca sunt atatia copilasi bolnaviori. Le trimitem cate un pupic dulce si urari de insanatosire grabnica.
Am vazut poze frumoase:
Raresionut, foarte frumos la munte, iar Rares este un dulce scump.
Ligia, Raducu este un dolofan dragalas si frumos. Este simpatic foc in poza in care sta cu picioarele pe masa, smechereste.
Andruzza, de cand nu l-am mai vazut pr frumosul tau Rares. Ce mare este! Auzi, sa se arunce in brad! Curajos baiat. Pupici frumuselului.
Ionela_r, ce eleganta Dodo, si ce frumusica. Pupici carliontatei, sa se faca repede bine.
Daria, ce se intampla cu pozele tale? Abia astept sa-l vad pe Brien. Mai-mai, ce baiat destept are mami, stie deja colinde. Bravo!
Multumesc pentru aprecieri si urari. Esti o draguta.
Rrox, nu ne arati niste poze? Mi-este dor de fetitele tale. Poate ai timp mai devreme de anul viitor.
Poze Rares
Filme Rares
coco spune:
Sanatate multa puilor bolnaviori, sa-si revina rapid si sa intre in noul An Sanatosi si fericiti!
Rrox- ii dai doar siropel de Calciu Ioanei sau si Vigantol sau altceva asociat? Am primit un pont ca s-ar recomanda mai nou pana la 3 ani Vigantol 2 pic/zi!
Scrisesem f. multe, dar
s-a blocat, deci restart.
Am vazut pozele cu Brien, cu Raducu si cu Rares. M-am delectat copios. Stai linistita Ligia ca si Vlad trage de pom -pentru el globul e golu=minge. Nu toti sunt asa cuminti ca Ioana cea delicata.
Ca sa nu uit Rrox- crezi ca-i o problema cacao la varsta lor? Eu de 1 luna i-am dat cereale de la Nestle cu cacao, etapa3, ma saturasem eu de meniul vechi, voiam ceva nou! Nu mi-a facut nici o reactie!
Azi Vlad a spus NU pentru prima oara, un NU convingator, incruntat, il imita pe taica-sau. Tare dragutza faza. Pacat ca n-am filmat-o.
Noi am avut un Craciun frumos, plin de daruri si musafiri.
Eu pe 23 dec, la cumpararea bradului din piata, m-am zgariat la un ochi in acele bradului, a.i. pe 24 eram pansata de oculist - si ma gandeam atunci la Niccelmic. Sper ca esti bine sanatoasa acum, am citit ca ai fost bolnavioara.
carmenduta2003 spune:
Am facut un album nou: "Craciun 2006", Am pus si un filmulet cu Rares in dimineata de Craciun.
Coco, cum ai reusit sa te zgarii atat de rau incat sa ajungi la oftalmologie? Sper ca nu a fost grav. Pupam Vladut cel hotarat. Poze?
Daria, tocmai vizionez poze cu Brien. Superbe. Mi-a placu Brien cum era imbracat, ca un baietel mare, mi-a placut si cojocelul, si masa aranjata de voi, si biroul primit de la Mos.
Poze Rares
Filme Rares
dariaevelin spune:
ligia,adorabil raduc.E fantastic cu pozitia lui.Fffffff Frumoase si setul de masuta si scaunel.
M-am chinuit sa-l prind pe brien cantand.Nu e intr-o dispozitie de star,n-a fost deloc atras de ideea unui concert.Ce sa-i fac?Nu vrea si pace!Asa ca,abia-abia am reusit sa scot un Mos craciun.Prestatia de azi e slabutza fatza de momentele bune.Dispozitia "lalaicioasa" lasa de dorit.Dar e bun ca mostra.
http://s89.photobucket.com/albums/k238/dariaevelin/
Vreau sa multumesc tutrutor fetelor carte mi-ati trimis felicitari sau urari.
coco
,i-am vazut si m-am, delectat cu mosii tai.
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
raresionut spune:
Carmenduta, bestial Rares, mi-a placut enorm cum se bâtâia in cos,
ei dar faza cu umblatul in poseta mamei si scos/bagat batistutele....bravo lui
....am vazut si filmuletul cu cadouri....un dragalas.
Daria, efectul vizionarii filmuletelor cu Brien
....Rares s-a apucat sa il imite
si sa danseze (mare dansator am la casa mea...ca si atunci cand auzea colindatorii se punea pe o batuta moldoveneasca
)....dar, trecand peste lauda feciorului meu....Brien,
e un copil inteligent si plin de talente.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
andrruzza spune:
Ce de poze, filmulete am vazut! 
Raducu dulce ca intotdeauna, vesel, frumos, zambaret
Brien un frumos si un scump. L-am vazut si in filmulete, dar nu l-am auzit ca nu mai functioneaza boxele. Rares constanteanu' m-a binedispus la maxim, pe cat e de frumos, la fel si de haios sarind de zor in cos. In dimineata de Craciun nu prea se vede bine, ce calareste acolo, un elefant?
Tare bine m-am simtit cat m-am uitat la pozici. Cadouri minunate, braduti frumosi, case impodobite, familii frumoase! Va
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mamacita spune:
ligia,nu v-am parasit, mey!Sunt in zona,citind zilnic,vizionand poze si filme superbe,dar nemaifacand fata cu raspunsurile si,decat sa raspund trunchiat si sa apara interpretari drept simpatii/antipatii,mai bine spun ce am de spus si gata.Oricum va anuntasem ca asta se va intampla dupa revenirea mea la serviciu.Amintiti-va,veteranele,ca am devenit activa odata cu intrarea in prenatal,pana atunci eram doar prezenta![]()
Sunt insa in concediu din 22 dar,exact ca si anul trecut,fix in aceeasi perioada,Alexut s-a potcovit nu stiu de unde Doamne iarta-ma cu o diaree virala,care-l tine de aproape 7 zile cu evolutie oscilanta,de ne-a turbat.A slabit si 1 kg.De ieri tuseste putin si sec.anul trecut,intre Craciun si rev ne-am luptat cu diareea,apoi 2 sapt.cu raceala
De Craciun a fost superb,a primit cadouri din toate partile,s-a minunat de brazi[al nostru si ai bunicilor si surorilor noastre],i-au placut toate[chiar cred ca toata lumea a exagerat cu cantitatea si calitatea,dar asta a facut toul sa para si mai de poveste].Mangaie globurile si beculetele,dar nu trage nimic din brazi.De vorbit,cum ne stiti,cuvinte de baza,muuuult"da"si uneori"nu"
,copilul mamei cumintel.
Voi incerca sa mai intru,dar am o perioada confuza acum...
PS:carmenduta,te-ai facut blonda?Foarte bine iti sta!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
gegea spune:
Nici eu nu ma pot abtine sa nu intru si sa-i laud pe prichindeii pe care am reusit sa-i admir in pozici si filmulete.
Rares al andrruzzei (chiar trecuse multa vreme de cand nu ni l-ai mai aratata, cred ca de cand ati fost la Ceahlau) are trasaturi de baietel mare deja, un frumos-frumos.
Celalalt Rares (al Alinei) care a papat zapada cu mare placere si care are niste obrajori de iti vine sa-i musti cu foc...
Si inca un Rares blond si frumos si care topaie de zor in caruciorul de cumparaturi. Sanatate multa si pupici, Carmen!
Am vazut-o si pe Dora care a avut parte de un Mos fara barba... Ce carliontata e si ea si ce ochisori expresivi are! Sanatate multa si voua!
De fermecatorul Raduc ce sa mai zic?
Un minunat mic si sotios.
si speram ca deja e mai bine!
Oare am mai vazut vreun prichindel?
Dau un refresh si revin daca e cazul.
Noi suntem bine, cu mofturile inerente ale micutei si cu nervii uneori prea intinsi ai mei (dar care isi revin saracii peste noapte).
Intalnirea cu Mosul a fost ceva de vis pentru Daria
Initial, l-a respins, nu vroia sa mearga in brate, dar, vazand ca are atatea cadouri (si inca pe placul ei
), s-a imprietenit rapid, l-a si iubit, i-a dat si pupici (asa cum am invatat-o in cazul strainilor, de la distanta, cu buzele frumos tuguiate
). Dupa plecarea lui, a stat minute in sir si tot repeta "aaa lolo lolo... aaa lolo lolo, aine, aine, cati, in traducere "aoleu" (saracu' Mos era batran si se tot vaita la fiecare miscare
), haine, haine (a primit si haine) si carticele, iar daca incercai sa porti un dialog cu ea, raspundea cam la 10 secunde dupa intrebare (vizibil cufundata in visare, ce mai...
) Chiar nu ne asteptam la asa reactie, ne-a surprins si pe noi. Am avut si emotii, deoarece Mosul nostru a fost in varianta feminina (o prietena de familie) si nu rar am observat ca Daria fixa din priviri personajul nou aparut, avea o privire asa patrunzatoare si iscoditoare, ca ne era frica sa nu o demaste.
Dar nu, nu a fost asa, probabil era curioasa sa admire, sa analizeze in carne si oase pe Mosul pe care l-a regasit in atatea carticele de vreo luna incoace...
Bradul nostru e intact, e instalat pe un hol mai putin incalzit (asa e traditia la noi de cand eram mici, ca sa reziste cat mai mult) si cand mergem la el, Daria e preocupata sa il admire pe Mos Craciun care troneaza pe cateva crengi de brad, sa-i dea pupici, sa-l salute si/sau sa ia pozitie de stat la pozat.![]()
Revenind la cotidian, pot spune ca a dezvoltat multeeee fixatii (are cu cine semana
) in ceea ce priveste locul unde trebuie sa stea un anume obiect. Sa nu mai zic ca unul din tertipuri ca sa o determin sa mergem la nani fara concert este ca toate carticelele, toate jucariile, chiar si scaunelul si papuceii merg si ei la nani, absolut toti... Si, drept urmare, de ieri o vad cum isi scoate cu hotarare ciorapeii din picioare si ii duce la marginea patului, jos, sa faca si ei nani.
Astazi la pranz, dupa ce mi-a cerut cu insistenta pernuta ei (e una tip ceas care sta atarnata pe perete), a calarit-o cat a calarit-o si intr-un final, mi-a zis sa o duc la locul ei. Nu m-am conformat din prima (am indraznit si eu sa-mi permit luxul asta
), dar nu a durat mult si am facut-o si pe-asta ca era jaaaleee.
Cam asta despre noi.
Va pupam cu drag! 
EDIT: Sanatate multa, Alexut, nervi si putere sa treci peste perioada confuza, mamacita
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei