Prichindei martie - aprilie 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Stefaniilor, Stefanelor si Stefanilor, mici si mari!

La multi ani mai speciali pentru Anca Micaela si aniversare frumoasa! La cat mai multi ani frumosi de casnicie!

Ligia ce a zis medicul? Cum mai e Raducu? Daca e vesel si activ nu trebuie sa te ingrijoreji prea tare, nu poate fi nimic grav. Cand i-ai facut ROR-ul? Alt vaccin i-ai mai facut in ultimele saptamani? Multi !

Bradul nostru e intreg, am instituit regula: doar ne uitam, nu punem manuta si vad ca tine Anul asta nu am pus nici bomboane in el sa nu ispiteasca Apropo de bomboane ... am spurcat copilu'! Le-am cumparat bomboane Kinder, din acelea micute cu mult lapte si invelite in ciocolata... si i-am dat si Ioanei una pe zi ... e absolut inebunita dupa ele, le savureaza indelung, ofteaza, miauna, ce mai, o mare bucurie
Ii mai place cozonacul, imi cere cu "cacao", ii place tare sa zica cacao. Si e inebunita sa faca curatenie. Sterge peste tot, imi arata orice scama, aduna hartiute si le duce ea la gunoi frumos

tuturor! Am recuperat ceva si la capitolul pozat copii, desi inca nu mi-a sosit camera noua, o sa fac un album nou la inceput de an

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!

Anca Micaela, o casnicie frumoasa, lunga si plina de impliniri alaturi de persoana pe care o iubesti.

Ligia, sanatate multa lui Raducu.

Simonela, La multi ani( am cam intarziat la urari, scuze).

Rrox, de-abia astept pozele....

Noi am fost plecati la munte doua zile , revin cu povestiri din locuri de basm...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Sa incerc sa va povestesc cum am petrecut noi ultimele doua zile de Craciun, dar nu cred ca voi reusi sa pun in cuvinte entuziasmul pe care l-am trait atunci cand m-am reintors in locurile copilariei lui Creanga, frumusetea traditionala a Hanului Ancutei, cand Rares s-a jucat in zapada, mirificul peisajelor de iarna cu miros de ger si palcuri de zapada pe coline...a fost minunat.

Rares nu a fost atras de Mosul sub nici o forma...l-a vazut pe strada si am stat de vorba cu el...se pare ca vroia sa afle ce se ascunde sub "poalele" lungi caci tot isi baga capul...in rest nimic inofensiv.

La munte , i-a placut enoooorm gustul zapezii pe care a "mancat-o pe paine", sper sa nu ma trezesc cu surprize...si zgomotul de scartatit al zapezii inghetate.
Revin cu poze, caci trebuie sa restartez pc-ul ...ca imi da niste mesaje....

Edit:

Nu reusesc sa incarc pe yahoo, dar daca vreti sa ne vedeti , puteti sa o faceti
aici

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

La multi ani simonela! La multi ani Anca Micaela!

ligia, multa sanatate lui Raducu

Am pus cateva , Decembrie2006

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

raresionut, ce frumos ati petrecut mai, ce plimbari faine. Am vazut pozele, locuri faine, voi sunteti minunati Asa pofta de zapada mi-ati facut!

roxx, norocos bradul vostru Al nostru saracu' a cazut de n ori, doar in seara de ajun l-a lasat in pace, a luat cateva globuri. Apoi ce a urmat.... Astept sa pui pozele ca nu le-am mai vazut demult pe fetele tale

Sa nu uit, multumim pentru urari, pentru sms-uri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici.
Dora are febra si tuseste. Nici cu scaunele nu stam foarte bine,sant destul de moi,dar numai 2 pe zi.
Am sunat dr. si maine vine la noi.
Am pus poze cu mosul.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

ANDRRUZZA mi-au placut pozele,Rares e un scump ,e simpatic in bluza lu' tati,am vazut ca i-au placut cadourile,se joaca cu Dino Pad-ul?

RARESIONUT nu stiu de ce nu am putut sa vad pozele tale,imi da eroare.
Ce frumos ati petrecut,mi-e asa dor de zapada.

RROX ce cumintica si harnicuta e Ioana,la mine nu functioneaza nu e voie sau nu pune mana ,exact aia face daca zic.Ciocolata ii dau si eu cate o patratica.Zilele astea a mancat cornulete cu nuca,tort cu fructe si frisca,de cozonac nu e prea incantata ,nu stiu de ce.

LIGIA Raduca sa-i treaca amigdalita!

CARMEN SI ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza Rares e o frumusete de baiat Si arata a baietel mai mare deja Nu-ti mai zic iar ca seamana tare cu tine
Dino Pad-ul arata apetisant, sa ne zici daca il intereseaza deocamdata. Nu ne-ai zis cine e prietena dragalasa a lui Rares si prietenul mai mare?
Noi ancoram bradul de cand exista Mariuca, il legam de sub varf si il prindem de o etajera cocotata sus pe perete. Pentru orice eventualitate. A cazut si asa in doi ani, dar macar s-a oprit undeva la 30-45 de grade de podea si pagubele au fost minime

Raresionut frumos la muntele vostru, mi-au placut pozele

Ionela pe Dodo n-am putut sa o vad, cred ca are yahoo-ul probleme, nu pot accesa pozele din album. Multa sanatate micutei

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

caramella, roxx, thx! N-as punea spune ca a fost incantat, dar l-a atras cat de cat. Vine, pune stiloul, asculta cateva minute si pleaca, iar mai vine. Ii place, zic eu. Trusa de scule l-a fascinat.
roxx, baietelul este nepotul meu de la Campulung, iar fetita este prietena lui Rares din parc, tatal ei coleg cu Bogdan. M-a uimit cum s-a comportat Rares in prezenta unui copil mai mare :) A vorbit mai mult, s-a jucat cu el, l-a ascultat, ce mai, parca aveam alt copil. Acum Alex a plecat acasa si Rares il tot cauta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!

Am vazut pozici frumoase frumoase,iar protagonistii si mai frumosi

Rares Ionut este un scump Rares cu obrajiorii lui mereu rosii si timid(asa pare in poze).Ma bucur va ati avut parte de zapada-ce am fi vrut si noi.Va trimitem multi

Andruzza chiar ca imi era dor sa il mai admir pe Rares.Parca este din ce in ce mai frumos.Am vazut si noi Dino Pad in Cora,dar pana la urma nu am cumparat.Ma bucur ca ii place lu Rares.Tare frumoasa prietena lu Rares

Trebuie sa recunosc ca si bradul nostru arata ca la inceput.Noi l-am cocotat pe o masa si desi Matei ajunge,stie ca poate numai sa atinga fara sa traga sau sa rupa.
Fug ca acum plange ca nu il las sa imi inchida monitorul

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput