Prichindei martie - aprilie 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Va urez tuturor sa va bucurati din plin de aceste Sarbatori, alaturi de familiile voastre. Vacanta placuta, noul an sa va prinda mai relaxate, mai fericite si mai pline de energie. Iar prichindeii sa se bucure de jucariile primite, iar in noul an sa auzim de mai putine probleme de sanatate.

Va pup cu drag pe toate si pe toti !

Dana 23+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Sper ca ati petrecut un Craciun minunat!

Noi am impodobit bradul in seara de Ajun, ca de obicei, dar de data asta cu ambele fete drept ajutor S-au luptat intre ele care sa-mi dea blobuletele si diversele decoratiuni A pus fiecare cate ceva cu manuta proprie si am reusit pana la urma sa facem echipa intru decorarea casei Cadourile le-au desfacut in dimineata de Craciun (tot ca de obicei) si erau tare simpatice cum se luptau cu ambalajele Le-au placut toate
Ioanei i-au trecut mucii de cum s-a apropiat Craciunul, doarme bine toata noaptea de cateva zile si e intr-o buna dispozitie contagioasa nonstop Am tot fost in vizite si le-a apreciat la maxim.
Tot de cateva zile a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine, adauga cateva cuvinte pe zi si le foloseste cu sens in continuare.
Intr-un cuvant i-a priit Craciunul

Ma bucur ca sunt atatea mesaje cu urari din toate partile si au aparut absentele noastre dragi
Multumesc aici si celor care ne-au trimis felicitari si sms-uri si imi cer scuze ca n-am avut timp sa le raspund

La multi ani Simonela!! si La multi ani Ancamicaela!!

Multa sanatate Andradei, Bubului si Raducului!!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Anul trecut pe vremea asta erau o multime de mesaje, toata lumea scria, punea poze. Acum vad ca e tare liniste, doar mesaje de urari! Prichindeii sunt mai mari, banuiesc ca iesiti cu ei la plimbare, la joaca.
Noi din pacate , desi am avut un Craciun linistit, Raducu nu e bine deloc.
As fi vrut sa va povestesc despre shotiile lui, despre cat de mult ii place sa stea sub brad, despre cat de mult i-au placut unele jucarii primite si cat de tare l-au speriat altele, sau cat de indiferent s-a uitat la unele hainitze primite!
Dupa cum v-am spus de sambata seara Raducu face febra. Simbata noaptea mi-a facut febra mare (la 39.2 am scos termometrul ca m-am speriat rau). I-am dat algocalmin, shosete cu otet, dezbracat la pampers, in vreo ora si ceva am ajuns la normal. De atunci face mereu cate un 38.3-38.5 la aproximativ 7-8 ore dupa antitermic. I=am dat 3 zile 2 doze de nurofen pe zi si una de paracetamol. Din pacate din seara asta am intrat in a 4-a zi de febra fara nici un alt simtom vizibil, nu semne pe corp, nu ganglioni umflati, nu rosu in gat, parca o jena la ureche cand il apas , nu pare ca-l deranjeaza cand face pishu.
In fine, maine de dim la ora 8 vine doc de familie acasa (ca a fost si ea plecata) sa vedem ce zice, daca nu sa vedem in ce parte o luam, pt ca sunt usor disperata.
Ea zicea la telefon ca poate fi de la dinti , dar eu tare nu's convinsa de treaba asta!
In rest este ffff vesel, doar simbata a fost mai nemancacios , dar de atunci maninca bine, doarme bine, se jaoaca super. Nu pare deloc ca ar avea ceva , alearaga mereu, rade , e mai vesel ca niciodata, ca asta e si motivul pt care am stat 3 zile fara sa ajung cu el la medic, pt ca nu pare deloc un copil bolnav. Doar cand incepe sa-i creasca febra se face rosu in obrajor si e usor melancolic.

Eu sunt o aiurita, dupa simbata noaptea nedormita, cred ca de dim am aruncat ambele biberoane ale copilului in gunoi, pt efectiv au disparut. Am incercat 3 zile cu canitza, dar a baut tare putin, azi am cedat si i-am cumparat alt biberon.

Bradul este pe jumatate distrus, pe ramurile de jos nu mai are nimic, bomboanele si globurile sunt toate pe jos sau in cutia lui de jucarii.

Haideti ca v-am pupat ca am scris cat o zi de post!

Edit:Multumim tuturor care ne-au urat sanatate si celor care ne-au trimis felicitari, de asemenea fetelor care au intrat pe forum dupa ce au lipsit mult!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Daca tot sunt sigura insomniaca pe forum, vreau sa urez toturor celor care poarta numele de Stefan sau Stefania un calduros La Multi Ani, multa sanatate si fericire, bucurii si prosperitate!(Noi sarbatorim si azi si maine. Sotul e Stefan, la catolici azi este Sf Stefan, deci am sarbatorit - socrul tot Stefan, iar maine este la ortodoxi si sarbatorim iar pt ca majoritatea prietenilor nostri sunt ortodoxi si stiu de ziua de maine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

SIMONELA LA MULTI ANI!Sanatate Andradei!
ANCAMICAELA LA MULTI ANI!

LIGIA sa se faca bine Raducu!Si eu am lasat-o sa devasteze bradul,seara l-am aranjat la loc,azi nu prea a mai avut grija lui.

CARMEN SI ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Va multumesc frumos pentru urari!
Noi am fost la socrii mei de Craciu si ne-am intors ieri, iar aseara mi-am serbat ziua (dupa o pauza de fo 5 ani) la un karaoke. Am cantat si dansat pana la 2, asa ca azi nu am voce. Dar a fost excelent, de mult nu m-am simtit atat de bine, cu prieteni... Azi e si ziua mea de nume (sunt si Stefana) si mai aniversam si 5 ani de la casatorie... Asa ca avem treaba garla.
Craiunul a fost frumos, a venit Mos Craciun, care nu a impresionat-o prea tare pe Ema. In schimb a dansat pe colindele cantate de noi langa brad O sa pun filmulet sa vedeti. Cadourile i-au atras atentia fi x 5 minute. Dar ne asteptam...
Incerc sa acitesc azi din urma si revin.
Pup cu drag in asa zi festiva,

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Fetelor, va multumesc frumos pentru urarile de ziua mea: daria (am primit si pe mess, multumesc!), zuzunaki, pisicuta, rrox, caramella

AncaMicaela, La multi ani si pentru ziua ta si pentru onomastica!!! Pupici Emei!

Vreau sa va multumesc tututor pentru urarile de sanatate pentru Andrada. Inca ne mai luptam cu mucisorii si cu tusea, dar nu mai e chiar asa rau, totusi...

La multi ani si o aniversare frumoasa pentru toti cei care poarta numele de Stefan sau Stefana!!

Ligia, imi pare rau ca e bolnavior Raducu, nu-mi dau seama ce poate fi, daca alte simptome nu prezinta. Nici eu nu prea cred sa fie asa o febra mare de la dinti, dar nu stiu ce sa zic?...Sper sa nu fie nimic grav! Multa sanatate!

Va pup si va doresc numai bine tuturor!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua mamici

"La multi ani !" piticilor ,mamicilor si taticilor sarbatoriti azi.
Cum a-ti petrecut ?

A venit mosul?
Dodo s-a speriat de el.Nici n-a vrut sa primeasca darurile.A trebuit sa-i luam barba mosului sa nu mai planga pitica.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE FOARTE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Sa traiti cu numele Stefani si Stefanii!!!!

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Multumesc tuturor !

A venit doc si a zis ca totusi nu m-am uitat eu bine in gat, are amigdalitele marite si e rosu,si ca asha e virusul de luna asta , fara simtome de raceala, dar cu febra si mai zice ca mai da si complicatii!
Ne-a dat antibiotic, Klacid, iar eu ca de obicei sunt cam indoita il a-l da, avand in vedere ca de azi nu mai are febra. Of of. Ea a zis sa-i dau , ca 3 zile si ceva de febra inseamna ceva si ca azi poa sa fie linistea dinaintea furtunii.
In fine, hai ca v-am inebunit!

Va pup si va doresc o seara placuta, nu pot scrie mai mult ca imi vin musafiri!

Mergi la inceput