Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 23
ninocikap spune:
Ho Ho Ho ati vazut un ren maro?
sau un spiridus in bleu?
S-aveti Mos gustos, bogat,
Un An Nou de inviat,
Sanatate, La multi ani!!!
Un Craciun de vis alaturi de cei dragi. 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
laura72 spune:
Craciunul sa va aduca liniste si armonie in case,pace in suflete,copilasi sanatosi si mintosi.Mosul sa fie bogat,mai ales pt pitici.Craciun fericit alaturi de cei dragi.
La noi a venit Mosul devreme pe la 15.pana atunci nu a vrut sa doarma,cred ca presimtea ceva si nu vroia sa piarda momentul.Nu s-a speriat ci l-a studiat pe Mos .a stat un pic in brate si apoi a fugit.a venit si fetita unor prieteni si-au inceput sa se joace ignorandul pe Mos.Abia cand a cautat mosul prin sac le-a mai captat interesul,dar mai mult sa caute in sac nu sa deschida cadourile.pe langa trenuletul si puzzelul de la noi a primit 4 ursuleti.ii plac mult dar chiar 4 intr-o zi,nu stia pe care sa-l iubesca mai intai.aadormit abia la 19 caci intre timp au tot sosit vizitatori,pana am zis gata culc cupilulu.a adormit in 2 min. si de atunci nici nu s-a intors mititelul.i-am facut o sticla de lapte si a baut-o prin somn .a fost asa frumos cum se jucau impreuna si se uitau mirati la Mos.am retrait prin ochii lor cipele din copilarie.
abia astept sa vina dimineata sa vad ce mi-a adus mie Mosul.noi obisnuim sa deschidem cadourile in dimineata de Craciun,altfel parca nu ai are acelasi farmec.
inca o data Craciun linistit si fericit.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
laura72 spune:
multa sanatate lui Radu si Bubu,sa treaca bubita cat mai repede ca sa se poata bucura de cadouri pe deplin.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
ocrainic spune:
Dragele mele dragi, nu pot sa las sa treaca sarbatorile fara sa trec si eu scurt pe aici sa va spun tuturor Craciun fericit si plin de lumina alaturi de cei dragi si un An Nou plin de bucurii , sanatate si impliniri.
Cu mult drag,
Oana, David si bebele mic (29 sapt, Luca cel mai probabil)
http://community.webshots.com/user/dcrainic
caramella spune:
CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
Alicia a fost incantata de cadouri,a fost foarte impresionata de brad(l-am impodobit cand dormea si cand s-a trezit nu-i venea sa creada ,sarea in sus de bucurie),iar mai tarziu cand au venit nasii s-a apucat sa il devasteze,scos globuri ,beteala..N-ui bai ,mama aranjeaza la loc.Acum suntem la buni, ca a venit si aici mosul cu sacu' si culmea aici e cuminte nu are treaba cu bradul.Cel mai mult ii place papusa bebe,pe care o tot pupa si cand plange ii face 'daga daga'.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
CARMEN SI ALICIA
simonela spune:
Buna seara lui Craciun!!
Am intrat putin sa va uram si noi Sarabatori fericite, cu multa, multa santate si cu voie buna!! Sa aveti parte de un Craciun linistit si cu pace in suflet, alaturi de cele mai dragi fiinte din viata voastra! Iar 2007 sa va aduca tot ce va doriti, copilasi sanatosi si bebei la fel de frumosi si sanatosi!!
Andrada a fost bolnavioara in ultimele 2 saptamini -a avut enterocolita si apoi a trecut brusc la o bronsita. Am facut citeva sedinte de aerosoli si i-am dat sirop de tuse si picaturi in nas si Peritol. Acum am trecut pe Eurespal, ca nu s-a vindecat complet...Sper, totusi, sa-si revina zilele astea, sa nu intre in noul an bolnavioara. A slabit destul de mult si parca nu mai ride asa mult, nu mai e atit de energica, vioaie, ma striga toata ziua si vrea mereu la mine-n brate...Asta e, ce sa facem, trecem noi si peste asta, ca ne ajuta Doamne-Doamne! S-a bucurat, in schimb, foarte mult, de cadouri si de bradut...
Geani, iti multumesc din suflet pentru urari! Esti o draguta, ca de obicei, ca nu m-ai uitat! O pupam cu drag pe Daria!

Noi suntem la parinti, la Cluj, de unde uram, cu drag, sanatate tuturor prichindeilor bolnavioari si multa bafta sir abdare mamicilor carora puiutii le pun rabdarea la incercare cu somnicul ![]()
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
zuzunaki spune:
simonela,
la multi anisanatosi si fericiti!Sa bucuri de printesa scumpa careia ii dorim multa sanatate!
Ce liniste oe aici...petreceti?Noi am papat in familie,au venit verisori,verisoare,au fost prichindei(mai maricei)si acum seara poate dupa ce adorm copiii ii lasam pe bunici cu ei si mergem pe la vreun bouzouki.Insa eu am o migrena ingrozitoare si nu stiu daca -mi va pieri asa brusc ...vedem noi.
Petrecere frumoasa tuturor!
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
pisicuta si matei spune:
HI!
Simonela numai bine iti doresc si mai ales multa sanatate micutei.
Multa sanatate le dorim si lu Raducu si Bubu
.
Am trecut si noi peste prima zi de Craciun.Matei s-a trezit fix cand impodobeam bradul si a participat activ la aceasta operatie
.Mosu a sosit cu multe cadouri.Cand s-a trezit de dimineata glont la brad s-a dus si era asa de uimt ca nu a indraznit sa ia decat papitoiul de plus pe care l-a adus mosu si apoi a venit la noi cu o fata interogatorie
.I-au placut cadourile,mai ales puzzle-ul pe care l-am facut de cateva ori pe ziua de azi
.
Sper ca petreceti bine,Zuzu sper sa te simti mai bine ca sa te poti bucura de petrecere
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
dariaevelin spune:
sarbatori frumoase!
la multi ani!Simonela(pt 24)
la multi ani Ancamicaela pt astazi!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.