Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 22
raresionut spune:
Neata..
Ia uitati ce debitez eu in miez de noapte( sa nu credeti ca am compus-o eu
, dar mi-a placut enorm, ca sa rezist sa nu o postez aici).
Noi , am fost doua zile singuri, ne-am facut de cap, cel putin eu
.....( proverbul cu soarecii si pisica e valabil)...insa Rares
a devenit foarte agresiv cu mine in aceste zile si am observat caci zambeste ironic cand ma articuleaza cu vreo plama sau ma trage de par
...aveti vreo idee, sugestie cum pot sa reactionez, caci de ripostat ...fara efect.
Noi, mai ramanem pe baricade pana marti cand vom pleca la munte.
Va pupam si spor la treaba si cumparaturi.

Craciun Fericit , tuturor celor care deja si-au anuntat plecarea.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
mamacita spune:
Nu pot inca sa spun"Buna dimineata la Mos Ajun",dar,dat fiind ca deja fetele noastre si prichindeii aferenti pleaca de sarbatori,vreau sa urez Craciun fericit,in sanatate,dragoste,liniste si speranta!Sa ne fie copiii sanatosi si sa ne faca mandre de ei!LA MULTI ANI!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
laura72 spune:
Craciun fericit si drum bun celor plimbareti.si un Mos bogat.
Ma bucur ca au aparut mamici care nu ne scrisese-ra de mult.
va anunt ca Irina a pus poze cu Sebi,baietelul cu transplantul de ficat,pe care l-am ajutat si noi.impresionante dar m-au umplut de bucurie.deja arata ff bine.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
Ana71 spune:
Buna,
Va uram si noi un Craciun fericit, alaturi de cei dragi. Sa va aduca Mosu' tot ce asteptati de la el!
Noi sutem pe picior de plecare (petrecem Craciunul la socri la Pitesti), dar nu puteam pleca pana nu va uram toate cele bune!
Va pupam,
Dantje spune:
In ajun de sfintele Sarbatori de Craciun va doresc un Craciun fericit si plin de bucurii iar 2007 sa fie asa ca in visele voastre ,cu multa sanatate si multe impliniri.
Craciun fericit!!!
Dantje & Martijn
raresionut spune:
Buna dimineata la Mos Ajun....
Fie ca ziua de Craciun sa va aduca pace in suflet, copii sanatosi si voiosi, cadouri multe sub bradut si colindatorii sa va calce casele.
Va pupam.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
gegea spune:
Sa aveti un Craciun frumos, plin de daruri si momente minunate alaturi de familiile voastre! Multa sanatate si multa lumina sa va inunde sufletele in zilele care urmeaza!
Si mai vreau sa-i urez si aici LA MULTI ANI simonelei! Sa fii sanatoasa si fericita!

Va pupam pe toti cu mare drag!
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
ligia13 spune:
Vreau sa doresc si eu la prichindei , la mamaci si la tatici, bunici, un Craciun fericit, plin de daruri si de bucurie .
La noi mosul a venit deja, plin de daruri, din pacate a adus si febra , Radu azi noapte a facut 39,5, azi pana la 6 seara a fost ok, apoi iar a facut 38,3. Inca nu stim de la ce e, pt ca nu are nici un alt simptom.
Va pupam si va dorim distractie placuta!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
zuzunaki spune:
Sarbatori fericite!cu multa dragoste,lumina si caldura sufleteasca!
ligia,
sanatate multa lui Raduc!
Si Bubu e racit,ieri am fost toata ziua in plimbari si desi a fost imbracat bine,tot l-a palit un pic.Ne tratam si sper sa treaca repejor.
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
pisicuta si matei spune:
Va urez un Craciun linistit plin de bucurii,cadouri si iubire pe care sa il petreceti alaturi de cei dragi voua.Cu ocazia atat de speciala a Craciunuilui as vrea sa va spun ca imi sunteti tare dragi

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor