Prichindei martie - aprilie 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Mamacita si Rares a avut un astfel de comportament.
La inceput am fost destul de prapastioasa si superingrijorata, dupa care am observat ca daca il ignoram , nu mai avea aceeasi satisfactie la a se lovi si a inceput sa renunte .
Eu zic, caci tine si de caracterul personal, caci mai nou dumnealui are o placere de a se lovi cu capul de capul nostru.

Nino, sincer ,sunt total de acord cu Rrox, cel mai important este efectul, si gandeste-te un pic si la ficatul copilului.
Cura antigiardia se face 10 zile cu pauza 10 zile si apoi iarasi 10 zile administrare.
Parintii si persoanele cu care vine in contact , musai si ei tratament.
Daca vrei si alternativa naturista nu ezita sa ma intrebi.

Va pup pe toti...fug sa mai fac ceva prin casa( poimaine pleaca sotul in teambuilding si vreau sa profit sa imi termin treaba....si asa am spus si alibiul meu de la lipsa pe topic).

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

nino, poti incepe cu un tratament naturist si la final din nou analize. Si daca tot mai iese giardia, apoi te mai gandesti tu ce faci cu zentel-ul. Sanatate maxima si spor la treaba!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Nino : sanatate multa micului print.
Mamacita: si David considera ca experimentarea loviturilor cu capul ar fi o solutie interesanta pentru alungarea plictiselii. se da cu capul de canapea sau pat si bineinteles ca se loveste la nas sau gura, ca da peste orice obiect ar fi pe pat sau canapea(jucarie, cutie). se mai da cu capul de speteaza canapelei cind ne imita cum ridem la tv. asa atrage atentia care nu mai este asupra lui, ci la tv.(sau poate ne ironizeaza.....????
a mai testat peretele si s-a lasat cind a vazut ca nu il bag in seama.
Sfaturi nu sunt, decit ca sunt copii care fac la fel si o sa le treaca.
Eu ii distrag atentia cu altceva fara sa ii aduc ii atentie gestul Daca ii zic nu, face mai tare!!!
David incepe sa rupa cuvinte:bubu:bunicu; buba=bunica(aici oftica)
ne spune: da-te=da-te la oparte; acoo=acolo;
joi vine tati si abia astept sa vad cum reactioneaza.
miine am serbare la gradi, am emotii, cica o sa faca semnele cintecului!!!!!
vineri organizez petrecerea la firma
si apoi vacanta....uraaaa
va astept cu colinda

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Fetelor,multumesc ptr.raspunsuri;se pare ca alexut are colectie de comportamente,caci se si leagana ca Ioana,face si ca David si ca Rares...am citit linkul dat de nino,vad ca nu e un comportament anume pe care sa-l adopti in astfel de situatii.din fericire,nu se loveste cat sa faca nici macar o echimoza[are talent],iar noi ii distragem atentia sau il mai apucam de manute/cap,sa-l tinem bland,timp in care povestim ceva...
nino,sanatate lui alex,ai fost very well sfatuita,asa ca n-am ce sa adaug.
Felicitari vorbaretului David.
Alexut exerseaza de zor cuvintele vechi[mama,tata,apa,bai=bau,dai=da-mi,baba=bunu]si altele cam ciudate[exemplu-maaa=luceafar!].Dar turuie intr-una si cand ii cer sa povesteasca ceva asa se straduieste de-si suceste limba in toate chipurile.N-am inteles de unde a priceput el ca,pentru a vorbi,scoti limba si o contorsionezi,ca nici unuia din noi nu-i atarna organul respectiv

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by mamacita
Dar turuie intr-una si cand ii cer sa povesteasca ceva asa se straduieste de-si suceste limba in toate chipurile.N-am inteles de unde a priceput el ca,pentru a vorbi,scoti limba si o contorsionezi,ca nici unuia din noi nu-i atarna organul respectiv

N-am putut sa ma abtin, esti mortala...

Si Irina face la fel, cand ajung acasa incepe sa-mi povesteasca fara oprire, e o scumpa, si eu o incurajez, dar sa mor daca inteleg ceva in afara de "poua" - ploua, "nani nani puiu mamii" si "nenea poc-poc" - avem niste vecini care-si reamenajeaza casa.

eh, mai are si alte cuvinte, dar este atat dulce cand incepe sa turuie, cum zice si Mamacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici

Ce mai fac piticii?

Si Dodo a avut giardia.N-eam chinuit destul de mult.A mancat seminte de dovleac crude.Maine iau inca un rezultat si sper sa fie bine.

Tot se mai scarpina la nas.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE FOARTE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Alicia a avut giardia mai demult si a facut tratament timp de 2 luni cu 2 feluri de picaturi homeopate,noi am luat pastile.Acum cred ca iar are(are cearcane si mananca putin).Am luat ulei din seminte de dovleac,dar e tare gretos.Am sa incerc cu miere sau cu mancare,oare e bine asa sau trebuie pe stomacul gol,adevarul ca nici eu nu il pot bea asa?Daca nu incercam iar picaturile homeopate ,mai am jumate de sticla si expira de abia peste 2 ani.
NINO sanatate lui Alex!
MAMACITA si Alicia se mai da cu capul din cand in cand,dar mai mult se tranteste pe jos.Vad ca v-ati revenit cu somnul cat de cat.Si noi avem 1-2 treziri pe noapte.

CARMEN SI ALICIA

Mergi la inceput

Neata...

Fetelor sunt " dezumflata" rau....ei, glumesc, dar am facut bradul de Craciun si pentru Rares( cel mai cuminte copil) nu a reprezentat nimic, nici un interes, asta spre marea mea bucurie , care imi pot admira in voie ornamentele din bradut.
Voi ce mai faceti, chiar atat de ocupate sunteti?
Noi am primit jucaria cu ursuletul de la Quelle si aseara am testat-o la baie...mmmmm, nu a fost chiar o placere totala la se juca cu ea, ba chiar mai mult, singurul interes este canita prevazuta ca atasament , caci poate bea apa din cada cu ea...musai trebuie sa il filmez la baie...va fi o amintire haioasa si de neuitat.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Ce imi place mie cand toata lumea citeste si nimeni nu mai scrie....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna mamici,aparem si noi.raporatam terminat curatenia generala , azi ma apuc de prajiturit ce se poate pastra sper sa fac tot ce mi-am propus.am reinstalat tarcul sa pot si eu sa ma misc prin bucatarie in voie si e incantat la maxim.abia astepta sa-l instalam.azi l-am pus vreo 15 min sper sa nu se plictiseasca pana sambata cand va petrece ceva timp in el.duminica vrem sa facem bradul dar sincer nu stiu unde si cum sa-l pun sa reziste macar 3 zile.si a luat tata un brad mare cum am avut niciodata.am avut mari emotii cu jucariile comandate pe net cand eu credeam ca deja trebiue sa soseasca .ieri dimineata ma sunasa-mi spuna ca nu mai au pe stoc decat o siguranta pt frigider.mama,ce nervi.si ce sa le iei in ultima clipa.am intat din nou de data asta cautand o jucarie anume si ieri la ora 14 le-am comandat ,iar azi la 12,30 au sosit. Tocmai de la Brasov,bravo lor.eu speram pe maine sau sambata.acum ramane doar impachetatul si gasitul unui mos.
azi a facut un pic ferbra ii iese un canin,sper sa-l avem pana la Cracuin sa fie linistit.
in rest cu noul pat avem de furca la pranz cand nu vrea sa doarma.pupa toti ursii de pe tapiterie,sare crede ca e loc de joaca.in primele seri a dormit f agitat cred ca salteaua e f tare fata de cealalta.acum s-a acomodat.intr-o zi mam chinuit sal adorm 1 1/2 ore si nimic.l-am incuiat in camera sa merg la baie sa ma calmez si in 10 min a adormit singurel pe parchet.nici nu s-a miscat cand lam pus in patut.
hai ca fug la bucatarie cat doarme.
pupici la toti piticii,sa fie cumintei cat facem bucate si sa le aduca Mosul cadouri frumoase.
spor la treaba.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput