Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 18
andrruzza spune:
nino, nu stiu cum este cel de pe minimax. De jucat inca nu i l-am dat, ca-l aduce mosu' sub bradutz :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
Sanatate multa lui Alex
andrruzza spune:
Cadouri in functie de zodii![]()
PESTI
Puzzle, aparat foto, carti si animale
E mare amator de povestiri fantastice... Sensibil si plin de fantezie, isi creeaza lumea lui, populata de vise, aventuri si eroi imaginari. Nu e un copil pretentios, care sa-ti ceara prea multe - cateva jucarii daca are, va crea in jurul lor un intreg univers.
Il atrage fantasticul, magicul si nemarginirea - ia-i carti sau casete ca: Peter Pan, Harry Potter, Micuta sirena sau 20. 000 de leghe sub mari. Are o intelegere intuitiva a lucrurilor, care il ajuta sa integreze fara efort elementele in intreg - un puzzle cu ilustratii din povestile preferate ar fi taman pe gustul lui.
Nevoia de desprindere din concret se mai poate traduce prin: pasiunea pentru misterele Cosmosului - ia-i luneta si harti cu constelatiile; arta - inscrie-l la un curs de dans, marionete, pictura sau muzica; sport - exceleaza la patinaj artistic (nu este inca sezonul patinelor, dar retine acest lucru pentru Craciun). Are un simt innascut al imaginii - daruieste-i un aparat foto sau o camera de filmat, iar rezultatele te vor ului.
... iubeste animalele si marea. Adora animalele si stabileste o legatura magica cu ele - daca isi doreste unul, ia-i-l fara sa mai stai pe ganduri. Iubeste marea neconditionat - ai putea sa-i daruiesti labe si vizor, o saltea pneumatica, o carte de J.Y. Cousteau si, bineinteles, biletul de tabara aferent.
BERBEC
Tancuri, elicoptere si bicicleta
Iubeste aventura... Dinamic, activ si independent, e vesnic in actiune si are capul plin de idei indraznete. Curajos si competitiv, ii place lupta si e atras de aventura. Are multa energie, alearga, se agita, se catara. Iubeste motoarele si are simt tehnic (mai ales mecanic). In materie de jocuri si jucarii, chiar si Berbecutele au gusturi destul de "baietesti".
Berbecutii sunt incantati de tot felul de masinute, camioane, tancuri, elicoptere sau dube de pompieri. Cu cat sunt mai zgomotoase si mai colorate (rosii, daca se poate), cu atat ii incita mai tare. Daca arunca si flacari... Jocurile de tip Mecano si trusele de scule sunt foarte apreciate. La fel, orice fel de joc ce implica lupte, batalii, strategii, soldati si arme (cu conditia ca acestea din urma sa nu fie periculoase).
...si sportul. Un abonament la un club sportiv ar fi o alta surpriza pe care ar primi-o cu entuziasm. Poti incerca fotbal, volei, carting, arte martiale sau gimnastica. Alte lucruri cu care mergi la sigur: scuter, bicicleta, role, briceag de cercetas, cutit de vanatoare, carti si filme de aventuri si de calatorii sau o vizita in parcul de distractii, cu oprire obligatorie la tunelul groazei si la montagne russe. Dar indiferent ce-i alegi, trebuie sa fie ceva care sa-i creasca adrenalina.
Le-am gasit aici pe site ![]()
ninocikap spune:
uitati aici toate zodiile..
http://forum.supereva.ro/forumsupereva/topic.asp?TOPIC_ID=83819
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
rrox3 spune:
Andruzza, Nino Multumim!
M-am distrat copios, chiar par sa se potriveasca la ambele maimute ![]()
Andruzza suna super Dino Pad-ul, mi-ai facut pofta cu el
Sa ne arati poze dupa ce-l primeste Rares.
Crisa pai sa nu te abtii mai des si sa ne mai scrii
![]()
Ce-i cu linistea asta aici?! De obicei lunea era activitate sustinuta! Unde v-ati ascuns? Pregatiri multe? 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ninocikap spune:
noi am mai repetat si ieri copro, si a iesit giardia. dupa amiaza cand se trezeste alex merg la medicul de familie pentru tratament.
vad ca sunteti tare ocupate nu mai ziceti nimic.
eu m-am apucat deja de diverse pentru craciun, am fiert deja nsite pastarnac, telina si morcov si le-am tocat , le-am pus la congelator. le scot duminica le amestec cu cartof, mazare si muraturi si maioneza si gata salata boeuf.
maine vreau sa invart si sarmalele, le pun in congelator si pe ele..si duminica le scot si le pun la foc...
curatenie nici nu ma apuc de ea pana pe joi vineri... ca altfel.. oricum mai trebuie o data...
spor la treaba fetelor si multa sanatate. 
Poze
mamacita spune:
Fetelor,pe langa alte patanii si peripetii,una ma deranjeaza si tot sper sa treaca de la sine,dar nu ma pot impiedica sa nu ma ingrijorez:Alexutu' se da cu capul
de ce apuca-marginile patutului,speteaza scaunelor,daca nu gaseste ceva contondent isi da singur cu mainile etc.Mai nou,se loveste cu manutele peste ochi si peste gura
,iar azi imi sustinea cu un "da"categoric ca il doare capul
!Citisem ca asemenea comportamente ar fi normale si pasagere la aceasta varsta,dar daca apar dupa 18 luni[cum e si cazul nostru]trebuie sa ma duc cu el fie la psiholog,fie sa-l caut de vreo afectiune dureroasa[in special ureche,ceea ce am facut si nu are nimic!].Vi s-a intamplat si daca da,cum ati procedat?Multumesc anticipat.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ninocikap spune:
Mamacita imi pare rau ca nu te pot ajuta cu o parere sau un sfat... iti link-ul asta ..s-a mai discutat la parintii intreaba... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89951
Poze
ninocikap spune:
ne-am intors de la medicul de familie, mi-a dat pentru Alex pastilute Zentel de 200 mg cate una pe zi timp de 5 zile.
le-am cumparat si acum stau in dubiu daca sa i le dau sau nu...stiu ca sunt cam toxice.. dar ma gandesc ca totusi el a avut o reactie destul de severa prin urticaria asta... si nu stiu daca ar merge cu naturiste...
pe viitor am sa incerc sa ii bag usturoiul mai mult in alimentatie si sa incerc cu niste seminte de dovleac...
voi mai aveti alte idei...? oricum mi s-a spus ca o cam avem toti giardia asta, doar ca nu se manifesta la toti...
Poze
rrox3 spune:
Mamacita si Ioana are un fel de a se da cu capul..., dar nu ca Alexut. Ei ii place sa se legene, o face aproape tot timpul. Si cand sta pe canapea, fotoliu sau scaun se leagana si se loveste cu capul de spatar. Nu o deranjeaza deloc chestia asta. Noi am tot insistat sa nu se mai loveasca si de obicei ne asculta. Se leagana mai incet si nu mai da cu capul.
Si am mai auzit de pitici care adora sa dea cu capul in ce apuca.
Mai mult nu stiu...
si sper sa abandoneze obiceiul curand!
Nino eu nu i-as da Zentel pentru jiardia. Intr-adevar e foarte raspandita. O poate lua oricand din nou, poate chiar de la voi. As opta pentru tratamentul naturist pe baza de seminte de dovleac, spunea Raresionut de un preparat. Si ar trebi sa-l luati si voi. Si oricum ti-a dat aiurea tratamentul. In mod normal se ia Zentel 10 zile, nu 5. Citeste pe el.
Si de ce crezi tu ca o reactie mai puternica justifica intoxicarea copilului cu medicamente mai puternice? Medicamentele trebuie sa fie eficiente si cu efecte negative minime. Atat. Iarta-ma ca-mi permit sa iti fac morala, dar logica gen: ii dau antibiotic cand raceste fiindca a avut reactii nasoale odata si i-as da Zentel fiindca a avut alergia asta urata, nu mi se par corecte logic. Daca are "rosu in gat" cere sa-i faca exudat faringian, daca iese negativ nu-i nevoie de antibiotic. Spune-i medicului ca ai prefera un tratament fara antibiotic. Despre jardia poate iti mai raspunde si Raresionut si te lamureste. Multi
-ici. Si nu-mi lua critica personal, eu te stimez pentru cat efort depui cu Alex, vreau doar sa-ti dau un sfat - bun, zic eu. 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi