Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 17
andrruzza spune:
Crisa, la multi ani! Sa fii fericita! 

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
raresionut spune:
LA MULTI ANI !!!
Crissa, fericire si multa sanatate, sa ramai aceeasi persoana cu un suflet minunat ce ai.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
ninocikap spune:
fetelor scuze am disparut in ceata..dar ieri s-au hotarat socrii sa taie porcul.. si a trebuit sa facem si noi act de prezenta..am ajuns acasa abia azi.. vad ca nu au mai iesit alte bubite.. asa imi zisese dermatologul ca astea trec de la sine... mai respira cateodata cu suieratul ala..nu inteleg de la ce..
maine dimineatza ma duc din nou cu proba pentru copro... va pup pe toate
pentru sustinere.
Crissa la multi ani, sanatate si multa putere in continuare. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
rrox3 spune:
Pisi
lui Matei ca-i consecvent
Si pretul la puzzle aproape pe jumatate
Sper sa-i placa si asta istetului tau mic ![]()
Raresionut felicitari pentru urcat/coborat singurel!
Am fost doar dupa-amiaza singura
dar profit si eu de weekend sa imi mai bag nasul pe aici ![]()
Ioana e mucoasa si atat. Nu e ragusita, n-are nimic la ureche. Defapt cu urechea ma speriase maica-mea aiurea
Eram la serviciu si m-a sunat sa-mi zica cum Ioana tot duce mana la ureche si ii arata acolo. Dar ea nu stia ca eu tocmai studiasem cu o seara inainte cu Ioana o carticica cu Winnie the Pooh despre simturi si invatase fata ca auzim cu urechile
Isi baga degetele in urechi si ma punea sa vorbesc, o amuza foarte tare ca nu ma mai aude
Si a vrut sa-i arate si bunicii noua isprava
Nino deci ati mancat sorici ![]()
Eu am o mica teorie posibila pentru Alex: abuz de antibiotice -> distrugere flora intestinala -> favorizare aparitie paraziti intestinali -> scaderea imunitatii si favorizarea intolerantelor si alergiilor -> alergie la ceva din iaurtul cu pricina manifestata prin urticarie si wheezing. Insista cu coprocultura, fa-i tratament contra eventualilor paraziti (naturist as zice), creste-i imunitatea si nu-l mai indopa cu antibiotice la orice faringita (vezi "rosul in gat"). Sorry daca imi bag nasul unde nu-mi fierbe oala. Multi
-ici!
Crissa La multi ani!! si pe ziua de azi ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Hai sa va zic si meniuri daca tot sunt pe aici ![]()
Ieri:
dimi: cca 180 ml. lapte Nan junior + o felie paine integrala cu unt si sunca de vita (Angst)
pranz: somon (fript in tigaia de teflon) cu suc de lamaie si legume cu unt (broccolli, morcovi si conopida) + suc de fructe rosii Hipp
dupa-amiaza: fructe (o mandarina + o banana mica)
seara: o felie paine integrala cu smantana + iaurt cu caise (caise Hipp)
Astazi:
dimi: 200 ml. lapte Nan Junior + 2 felii de paine cu secara cu unt si gem de prune
pranz: muschiulet de miel fript + piure de cartofi (facut cu unt, smantana si lapte) + suc de fructe rosii Hipp
dupa-amiaza: fructe (portocala + mar)
seara: o sa pape paste cu lapte (cu zahar vanilat si coaja rasa de lamaie)
Asta fiindca n-am avut deserturi, le fac mai rar de cand sunt la regim ![]()
poze cu noi
mamacita spune:
nino,apropos de disparut in ceata...eu inca tot pe acolo ma invart![]()
Dar ma straduiesc sa gasesc drumul
,am primit si o serie de sfaturi bune de la mamicile prietene de pe forum

Am comandat o bara de protectie pentru pat,sa vedem cum ii place;este rabatabila,se fixeaza sub saltea,trebuie sa soseasca saptamana aceasta.
Dupa mai bi9ne de trei saptamani de chin,Alex adoarme la fel de greu,cate o ora ne chinuim sa-l convingem ca e ora de nani,desi e stors de oboseala.La bona adoarme in 15 minute;mor de invidie
Am tras eu concluzia,nu stiu daca si corecta,ca la noi nu vrea sa adoarma pentru ca ne iubeste prea mult si niciodata nu i se pare suficient timpul de joaca/plimbare/distractii petrecut cu noi.Noaptea nu ne mai controleaza de cate 4-5 ori,ci doar o data,pe la 6 dimineata vine,ma imbratiseaza,apoi imi arata sa-l duc inapoi in patut si adoarme la loc,deci zic eu ca am progresat.
Altfel,este din ce in ce mai dulce,mai istet si mananca la fel de bine.N-am reusit decat scaunul sa-l dam la analize,cu urina e mai greu de recoltat in conditii corecte si nici n-am avut timp ca am avut un necaz in familie,iar de intepat parca nu prea-mi vine cand il vad ok.
Vad ca,in ciuda asteptarilor,ii place mai mult sa faca puzzle cu bulinutele pioneze
montate pe placa peste plansele model decat laptopul,care ne place noua
De vorbit vorbeste mult,tot felul de silabe si grupuri de silabe ininteligibile dar cu o intonatie atat de dulce ca ne topeste.Iar limbajul trupului si gesturile raman fara urma de confuzie asupra dorintelor sale![]()
Pentru Craciun i-am luat un calut balansoar,un puzzle cu un peste urias,un costum de iarna cu mesada[salopeta si geaca],mai vrem sa-i luam alt halat de baie si un set de prosoape
brodate,deocamdata atat.am comandat un set broscuta+peste ptr.baie si un tv muzical.si cred ca e suficient,cu ce mai primeste si de la bunici si unchi/matusi,sa nu fie coplesit cupilu'![]()
Eu va scriu cu vopseaua pe par,face conversie de la blond catre granat aprins
iar Alex se cruceste pe langa mine:ba casca gura de uimire,ba il pufneste rasul.![]()
crissa,LA MULTI ANI,sarbatori fericite si nu ne uita!Noi te asteptam!Trebuie totusi sa te antrenezi la ignorat persoane dezumanizate,de rautatea lumii te vei izbi permanent si voi veti fi scutul,tu si sotul tau,pentru Andrei.Asa ca spor la antrenament,sa stii ca nu e prea greu,odata ce ai caracterizat comportamentul/persoana,sa le ignori cu desavarsire.
pisi,tare frumos Matei,m-am delectat cu pozele voastre.
M-am distrat cu ispravile citite,cea mai recenta fiind cea a Ioanei,cu descrierea simturilor![]()

Multumesc si eu celor care au gasit timpul sa redea meniuri
,m-am mai inspirat si eu.rrox,de care gem de prune ii dai Ioanei?
Sanatate multa celor bolnaviori!Daca am vreo idee care sa va ajute,sigur voi gasi timp sa scriu.
A,va amintiti ca acum vreo cateva luni ma tot plangeam ca avem niste probleme,acum pot sa va spun,ca a trecut cu bine momentul dificil.Nu erau probleme conjugale,slava Domnului ca deocamdata am fost scutiti,dar era sa ne dea faliment firma de mobila,atunci cand sotul a infiintat si o filiala producatoare de termopan.Fiind niste profile mai scumpe,Salamander,si el necunoscut pe piata,acea a doua firmaa manca tot ce luasem credit plus ce producea mobila,si era sa ne ducem la vale cu totul[ca din medicina din Romania,cu spagi cu tot-asta daca nu pretinzi,ceea ce eu nu pot-nu prea o duce o familie de trei persoane
].Acum insa este ok si merg amandoua foarte bine,gratie sotului meu
=berbec adevarat
[eu ma cam demoralizasem,dar nu puteam sa-l las la greu].
Probabil cam asa voi mai intra,cu interventii rare si lunig,in care sigur nu apuc sa scriu tot ce imi doresc,dar ma simt alaturi de voi.
Va pup.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
Mamacita Granat aprins? Sa ne-arati neaparat!
Bravo lui Alexut! Eu zic ca-i foarte bine acum cu somnul. Nici Ioana mea nu adoarme prea repede si cand se intampla sa-mi dea scularea o face pe la 3-4 dimineata si urla daca nu stau cu ea in patul ei.
Ma bucur ca va merg afacerile si extinderea!
Ioanei ii dau gem de prune facut de mama, din prunele din livada proprie (mostenita de la bunica mea defapt)
Ii dau si de alte fructe, dar din aceeasi sursa. Eu nu cumpar gemuri, toate sunt sau mult prea dulci sau cu pectina. Oricum, eu personal, nu mancam gem decat in clatite, acum nici acolo...
si te asteptam mai des cu mesaje lungi ![]()
poze cu noi
Crisa-77 spune:
Multumesc pentru urari,fetelor.N-am putut sa ma abtin sa nu intru si eu putin pe-aici.va doresc tot binele din lume
si multa,multa sanatate.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
andrruzza spune:
I-am cumparat lui Rares pentru Craciun Dino Pad, un dispozitiv care citeste carticele(unele speciale). Dino Pad-ul a fost insotit de Motanul incaltat si i-am mai cumparat inca o carticica Dino de la A la Z(fiecarei litera insotita de 3 cuvinte care incep cu litera respectiva, poze frumoase, poezioare). Pe langa poveste, fiecare personaj din carticica are o replica, fiecare animalut scoate un sunet cad il atingi cu stiloul care insoteste dispozitivul. O minunatie. Noua ne place la nebunie, sper sa-l incante si pe el. Este recomandat copiilor intre 4-14 ani, probabil pentru a-l folosi singurei. Saptamana asta avem de colindat sa cumparam si alte codouri pentru pitic![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ninocikap spune:
Andrruzza e cel la care ii face reclama pe minimax...? l-ai comandat pe net...? mi-a atras si mie atentia dar m-am gandit ca e pentru copilasi mai mari... Rares se joaca cu el...?
Rrox tot ce e posibil sa fie scenariul tau... problema e ca nici nu am gasit doctorul care sa nu imi recomande antibiotic...
si pentru ca la prima experienta de rosu in gat am avut un final cam nefericit ca nu am stiut ce sa ii fac .. am ajuns cu branula in manuta noroc ca acasa..ca vroia sa ne interneze... acum mi-e frica sa nu ajunga iara asa... ![]()
ca sa fie totul complet.. de ieri i-au mai aparut vreo 3 pete... si de azi noapte a inceput sa ii curga si nasul si ochisorii... a racit...![]()
Mamacita asteptam sa vedem rezultatul... sa vedem noua culoare..![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze