Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 16
danuta_t spune:
Nino, of, of, mai da prin ce stres mai trebuie sa treci si tu. Si eu as zice sa ceri si un second opinion. Pe la noi e tare la moda sa ai 2 dr, unul de familie pentru pb curente, si unul mai renumit (eventual care mai lucreaza si pe la spitalul de copii) pentru probleme mai delicate. Cat despre remarca dermatoloagei, nu-i da atentie. La cresa si la gradi au copilasii pampers pana si la 3 ani. Sau au chilotei, iar daca parintii vor sa plece la cumparaturi, ii dau pampers ca sa evite surprizele.
Crissa, nici eu nu inteleg de ce tu trebuie sa te retragi pentru ca altul te hartuieste. Nu stiu care e motivatia cu care ai intrat pe acest site, dar stiu sigur ca aici poti gasi oricand o mana de ajutor, un umar pe care sa te sprijini la nevoi, un sfat sau pur si simplu prieteni cu care sa impartasesti din bucuriile pe care ti le ofera prichindelul tau. Cred ca poti reclama moderatorilor atacurile respective. Imi dau seama ca trebuie sa-ti fie tare greu sa ignori asemenea comportamente, n-au cum sa nu afecteze o persoana sensibila ca tine. Poate te vei simti mai bine dupa o pauza de DC. Sper sa revii de la aceasta decizie radicala, esti binevenita oricand printre noi.
Dana
22+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
Crisa-77 spune:
Fetelor,ma simt bine alaturi de voi.Dar,vedeti voi,am vorbit cu moderatorii si i-au dat advertisment.Mi s-a explicat ca nu ii pot inchide contul,ci doar sa o ignor.Dar eu o ignor de ceva vreme si...nimic.O sa iau o pauza o perioada.Vreau sa fiu linistita la ziua mea.Duminica implinesc anii si vreau sa fiu alaturi de familia mea pe care o iubesc enorm.
pt voi si SARBATORI FERICITE inca o data.Sper sa ne vedem la anul sanatoase.Nu va suparati pe mine...
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
raresionut spune:
Crissa, si noi va uram sarbatori fericite si multa sanatate lui Andrei.
Te asteptam printre noi si poate te vei razgandi sa ramai macar la prichindei.
Va pupam.

Nino, ce face Mihai? E totul bine?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
rrox3 spune:
Crissa La multi ani!! 
pentru maine
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si multi
-ici lui Andrei! Va asteptam inapoi cat de curand! 
...si zau ca daca o descopar pe individa o sa aiba ce auzi de la mine!
Nino sunteti bine? 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
pisicuta si matei spune:
Multumim pt aprecieri
Despre suzeta nu as putea spune ca ma intereseaza subiectul ca noi nu am avut niciodata asa ceva
.Dar am mai citi pe aici pe forum ca si metode de eliminare:scurtarea ei in fiecare zi pana nu mai ramane nimic,expicatii aduse copilului ca Mosu vine si daca mai are suzeta nu mai primeste cadou sau ca s-a stricat suzeta si trebuie aruncata etc etc
Zuzu sper ca sunteti bine cu totii

An-k bine ai revenit
Nino nu as putea sa zic de la ce ar fi urticaria,dar stiu ca Peritol nu ar trebui administrat mai mult de 5 zile intr-adevar cate 5ml pe zi.Eu ii dau pe bubite cu albastru de metil sau alcool iodat ca sa se usuce.Multa sanatate va doresc.
Andrruzza tare dragut progamul vostru de iarna
Cenia v-am admirat in pozici si David este neschimbat
.Parca ziceai ca i-ai cumparat niste acuarela nontoxica?Tin eu minte exact?Ca ma interesa si pe mine asa ceva.
Rares Ionut ce am mai ras cand am vazut fata uimita a lu Rares uitandu-se la floare moarta de pe parchet
Danuta tare haios Mihai,iar sotul tau intr-adevar tare rabdator.Sa va traiasca finuta si sper sa va distrati la botez
pt burtica
Crisa
si abia asteptam sa revi.
Noi am avut iar o mica problema cu burtica care s-a lasat si cu voma,dar acum suntem deja mai bine.Caninii deja au rupt gingia si urmarim evolutia zilnica ca nu mai putem de nerabdare sa vedem cat de comic o sa fie si cu canini
.In rest a reusit sa faca tot puzzle-ul singur fara nici un fel de ajutor din partea noastra.Intr-o seara eram numai noi doi acasa si mi l-a cerut.Iar in urmatoarea ora l-a facut obsesiv de nu stiu cate ori.Mai nou isi schimba pampersul singur
.Dupa ce face kk se dezbraca de pantaloni,isi procura un pampers nou,ia servetele,isi da pampersul murdar jos si se sterge cu servetele
.Sigur ca trebuie sa fim pe faza ca altfel patim ca si Danuta.Reuseste sa se incalte singur desi nu stie care este dreptul si stangul si le mai greseste
.Vocabularul nu as putea spune ca l-a imbogatit,dar pe zi ce trece se chinuie tot mai mult sa vorbeasca precum noi.Am sa incerc imediat sa incarc si cateva poze.![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Am reusit sa incarc cateva poze intr-un album.Daca aveti timp sa ne vedeti dati un click aici
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
andrruzza spune:
pisi, ce soricel dragalash
A crescut Matei, e frumos foc! Mai, abia astept sa castige premiul Nobel, o sa ma laud lumii ca-l stiu de mic![]()
![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rrox3 spune:
Pisi Matei s-a facut tare, tare frumusel
...sper ca n-a uitat-o pe Ioana, da?
E mortal ca soricel (o fi aflat ca tu esti Pisi?
) si in bocancii lui tati si imi place si camionul cel barosan
Si m-a dat gata cu schimbatul pampersului!! 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
raresionut spune:
Pisi, multumim pentru aprecierea comicului din situatia descrisa.
Am admirat un Matei
dragalas si il felicitam pentru puzzle , uite ca usor incepe drumul catre....premiu.
Rrox, esti singura acasa?
...nu de alta, dar personal ma bucur de activitate si prezenta ta pe topic
.Cum se simte Ioana?
Ligia, noua ne-a sosit jucaria.
Mamacita, cum stati cu somnul?
Noi ieri am mers la un targ expozitional de sarbatori si Rares foarte obosit, caci am mers pe jos, s-a asezat pe un fotoliu si a stat cuminte pana cand eu mi-am terminat de potolit setea de curiozitate.( lucru ce m-a mirat foarte mult, incat l-am luat la verificat medical
)
Drumul pana la locul cu pricina a fost identic cu precedentul, numai ca de data aceasta a intalnit in cale un magazin cu mobila expusa afara.
Fara nici o ezitare s-a urcat pe canapele si exteriorizarea era profunda, de la tipat pana la saritul in pat.
Ii place enorm atunci cand face baie sa bea apa din cada si sa se intorca pe burtica si sa de-a din manute.
A si tot uit sa amintesc ceva....cand eu sunt in trafic si conduc si daca mai vociferez la volan , dumnealui ma sustine verbalcu inversunare
( fapt urmarit pe parcursul unei luni de zile).
Si daca tot l-am criticat pe Rares, acum sa il si laud.
...caci urca scarile si le coboara singur fara nici cel mai mic ajutor de la parinti,
se sprijina cu o singura mana de gratiile de la bara de sustinere.![]()
Va pupam pe toti.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
pisicuta si matei spune:
Multumim fetelor sunteti niste dragute
Rrox sigur ca nu a uitat-o pe Ioana,doar abia asteapta sa se intalneasca cu ea
.In sfarsit am gasit si noi puzzle de la Adele,numai ca acum era 20ron.Este mai mare si cu mai multe piese decat cel pe care l-am gasit noi la Casa Retro.Am decis sa il pastram pt Craciun.Va trimitem multi 
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor