Prichindei martie - aprilie 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Nino, poate ar fi bine sa mai cereti o alta opinie medicala.
Multa sanatate.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

raresionut la ora asta pot sa o mai primesc doar de la urgente... multumim de urare.

ma gandesc ca poate totusi e de la altceva.. este si foarte rosu in obrajiori, probabil pentru ca am tot umblat pe afara azi... doua drumuri la policlinica...

daca ar fi de la urticarie...oare nu trebuia sa ii apara mai devreme..azi e deja o saptamana de cand suntem cu ea...
offf copii astia ..sa se faca o data mari sa stie sa spuna ce si cum...

ideea e ca la el se aude suieratul cand respira pe nas... nu cand respira pe gura...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

pt toate fetele.Va urez anticipatSARBATORI FERICITE.Am rugat moderatorii sa-mi inchida contul.Au fost niste probleme candva,cand cineva a strans niste bani in numele lui Andrei,bani care nu au mai ajuns la el.Acea persoana imi poarta sambetele pe acest forum...,asa ca ,chiar daca eu am ignorat-o,ea continua cu niste aberatii si minciuni.AM UN COPIL DE CRESCUT SI CARUIA TEEBUIE SA-I DAU ATENTIE....asa ca va pupacesc,si va doresc tot binele din lume

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Crissa imi pare tare rau sa aud ca nu vom mai avea vesti de la voi. si ca mai sunt si astfel de oameni. multa sanatate si putere multa in continuare. Sarbatori fericite si tie si familiei tale.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Crissa uff... imi pare rau ca nu vom mai avea vesti de la voi... chiar trebuie sa te retragi? Daca persoana respectiva te agreseaza pe forum reclam-o la moderatori. N-are decat sa plece ea de aici, nu tu si Andrei! Multi -ici pentru voi!

Nino nu te speria, ca il sperii si pe el. Urmareste-l atent si atat. Daca suiera doar pe nas nu ai de ce sa-ti faci griji, daca suiera si cand respira pe gura atunci mergi cu el la urgente. Tin pumnii sa nu fie nimic defapt

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Crisa, dar de ce vrei sa renunti la forum?? Renunta eventual la topicul unde te intersectezi cu respectiva si gata. Ramai cu noi, ne sunteti dragi!

nino, tinem pumnii sa nu fie nimic! Sanatate!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

roxx, ce fulg frumos ai. Esti minunata!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Crissa, ramaneti la prichindei, crezi ca atitudinea persoanei repective se va schimba daca tu iti inchizi contul??

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Raresionut multumesc pentru reteta Suna cam ca reteta pe care o folosesc eu la un tort de portocale Miam, miam...

Andruzza Multumesc Nu-s chiar asa de minunata, dar incerc sa ma imbunatatesc Am mai de mult fulguletul

Crissa are dreptate Andruzza, ramai macar la noi pe topic, aici sigur nu indrazneste sa apara persoana in cauza... nu de alta, dar ar avea mari probleme

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rrox3

Raresionut multumesc pentru reteta Suna cam ca reteta pe care o folosesc eu la un tort de portocale Miam, miam...

Cu placere, da, pai e preluata de la acelasi tort de portocale pe care il cunostem si pentru ca ne-a placut enorm , am adecvat-o pentru ceva rapid si gustos.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput