Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 20
mamacita spune:
laura,tu te miri de 1 1/2 ore?!dar de cele 2 ore pe care tocmai le-am petrecut ca sa-l adorm acum,la amiaza[si sper sa doarma mai mult de o ora
]ce zici?A fost lupta corp la corp sa-l conving sa stea culcat,caci apoi in 10 min a adormit!Sunt la pamant cu nervii,imi venea sa-l bat,i-am si ars una,apoi eu ma cainam si el hohotea...de ras
...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andira spune:
Sa va mai zic si eu de noi, ca si-asa dam din an in Paste pe aici, din lipsa de timp (desi ma straduiesc macar sa va citesc) ![]()
Tati a plecat 3 zile in Italia, asa ca sunt doar eu cu teroristele. Aseara pe la 9 le apucase pe-amandoua somnul si foamea, si asta la Nati inseamna racnit. Mai aveam de pus si rufele din masina afara la uscat, asta inainte sa o culc pe Nati, asa ca grabindu-ma sa le rezolv pe toate am culcat-o pe biata Irina incaltata cu o sandaluta (in casa tropaie incaltata in sandalute, sunt mai greu de scos, desi deloc imposibil). Dimineata cand s-a trezit si am luat-o in brate, am observat cu stupoare ca inca o mai avea in picior
Ea imi tot zicea "totosii?" si eu nu intelegeam, ma intrebam ce naiba tot vrea cu totosii ![]()
Nati, de cand are 2 dintisori, e mai preocupata sa roada tetina de la biberon decat sa manance din el, si hranitul e o adevarata proba de rabdare. De vreo saptamana nu stiu ce are ca se trezeste noaptea racnind, si nu stiu cum sa-i pun dopul mai repede sa n-o trezeasca si pe Irina. Cand dorm si eu mai bine odata o aud ca incepe sa se foiasca, se ridica pe manute (ca mai nou doarme pe burtica) si cu ochii carpiti de somn incepe sa se uite prin jur, dupa care urla. O pun repede la san si dupa ce mai da 3 urlete de control, in caz ca nu a auzit-o tot blocul, se culca la loc. Cred ca inainte de un an nu o sa reusesc sa dorm o noapte legata.
Trag speranta ca saptamana viitoare sa le las cateva ore intr-o seara (sau chiar 2) cu bunicii, sa iesim si noi la un suc. Un film ar fi deja cireasa de pe tort, dar poate cine stie...![]()
Scuze ca nu va raspund la fiecare, dar incerc sa mai intru si maine..
Iri si Nati
ligia13 spune:

Da da, ma simt vizata de raresionut , ca mai mult citesc decat sa scriu! Ce sa va spun, la sfarsit de an todeauna e nebunie in viatza mea, la serviciu de lucru, acasa curatenie, cumparaturi, de parca nu ati sti! Nu-i inimic ca de maine sunt in concediu!
De cand am lipsit am fost la petrecerea de Craciun la firma la tati. Multi prochindei, agitatie, baloane, craciunitze animatoare si Raducu cam emotionat si intimidat de asha agitatie!
Apoi am fost la Moeciu 2 zile, Pe Rauc l-am luat doar o zi. Am prins doua zile superbe , distratie maxima, ce mai , super!
In rest ce sa va spun, am vazut ca sunteti pregatite cu cadourile de mos, unele v-ati apucat de prajituri , toata lumea in agitatie.
Eu de-abia ieri mi-am facut cumparaturile (mancarea si bautura in special). Nu ma agit deloc, dar chestii traditionale voi face , ca sa miroase a craciun si la noi in casa!
Radu e din ce in ce mai vorbaret, ne imita ce spunem, dar cand e sa se exprime singur o da in bara si revine la "iiiiiii" (cu caciulitza) si la aratatul cu degetul! Inginerul lu mama

![]()
Ne-a venit si nou jucaria de la Quelle cu dusul, dar o vom pune sub bradut, deci nu stim inca reactia. Bradut nu avem inca, maine de dim va merge sotul la piatza.
maine seara avem petrecerea de craciun la firma la tati. Este la resto, vor fi in jur de 150 persoane, asha ca nu mizes ca ne vom simti bine, dar nu putem lipsi , ca nu se cade!
tuturor.
Incerc in vacantza asta sa fiu mai activa pe forum.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
niccelmic spune:
Dragele mele,
Vad ca prichindeii sint in forma,ma gindesc cum va mai descurcati caci eu 'functionez' pe avarie,parca pe ultimele resurse.Noi am avut o viroza tare rea,partea buna e ca Iubi a fost cea mai rezistenta-a dus-o doar cu o stare subfebrila,taticul a fost cel mai rau cu febra mare,tuse si eu care initial ma tineam tare si ai doftoriceam pe toti am fost doborita ultima.
Avem si vesti bune-am luat bilete la munte asa ca vom pleca curind in vacanta,cu Iubi bineinteles.Le-am luat si bunicilor bilete ca si dar de Craciun asa ca vor fi sarbatori in familie.Am fost si la Bucuresti si i-am luat rochita si pantofiori pt Revelion se pare ca ai plac.Am gasit niste balerini pt ea o bijuterie-argintii cu paiete.
Apropos de ce zicea Mamacita,Iubi ne bate pe noi
.Ai spunea bona(Nutza) aseara dupa ce o incasase-'Uite Iubi Nutza plange!" dar Iubi ai spune "Nutza pinge,Iubi rade"
Am citit tot ce a scris Nino,parerea mea e ca trebuie sa te mai gindesti daca cu tratam naturist vei eradica giardia sau doar o vei lungi inutil-e adevarat ca medicam e hepatotoxic dar la dozele recomandate nu se intampla nimic,doar sint testate medicam,exista studii clinice.
RRox- sa stii ca am esuat cu regimul,a treia zi am facut viroza asta rea si eram la pamint.Bineinteles ca pofta de dulciuri nu am piedut-o...M-am umplut de nervi la Buc,toate rochitele de Rev pe care le-am probat erau mar 38-40.Grasii cu sacul....
zuzunaki spune:
Nici eu nu am mai scris ca nu am vreme.A venit si cumnata din Grecia si sta pana pe 3 ian.
Suntem bine,azi am ffost cu Bubu la vaccin,s-a comportat ca de obicei,exemplar.
Cu somnul si-a mai revenit,adoarme acum singur,se mai trezeste insa noaptea si trebuie sa raman sa dorm cu el.
Revin ca ma cheama acum datoria.
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
Crisa-77 spune:
Sarbatori fericite, dragilor!!! :*
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com
Forwarded Message [ Download File | Save to Yahoo! Briefcase ]
Date: Sat, 16 Dec 2006 11:17:01 -0800 (PST)
From: "Laura Dumitrache" <galushk_a@yahoo.com>
Subject: Fwd: De SARBATORI SA FIE CU FERICIRE MAXIMA!!
To: "Angela Filip" <angy_2012@yahoo.com>, "Mary_Panainte" <pm_906090@yahoo.com>, "Ondina Schiopu" <ondina_schiopu@yahoo.com>, "Nic Velescu" <nicvelescu@yahoo.com>
Plain Text Attachment [ Scan and Save to Computer | Save to Yahoo! Briefcase ]
Note: forwarded message attached.
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com
Forwarded Message
Date: Thu, 14 Dec 2006 05:08:19 -0800 (PST)
From: "OPREA MADALINA" <madalinafair@yahoo.com>
Subject: Fwd: De SARBATORI SA FIE CU FERICIRE MAXIMA!!
To: "Credite BRD 504 Ploiesti" <rost504br@praktiker.com>, "Cucu Ioan" <cucu_ioan2005@yahoo.com>, "OLIMPIA ALDEA" <aldeaolimp@yahoo.com>, "LAURA DUMITRACHE" <galushk_a@yahoo.com>, "Cristina Alupului" <cristinalupului@yahoo.com>, "Scumpu Daniela" <dan_si_dana2002@yahoo.com>, "Ghita Dragos" <dragos_ghita_c@yahoo.com>, "coman madalin" <madalin_ame2003@yahoo.com>, "ADRIAN DRAGOMIR" <adrian_sorin@yahoo.com>, "daniel marius" <dmarius2003@yahoo.com>, "hriscu andreea" <andre_rom@yahoo.com>, "ELENA GEORGIANA" <fifitzica_elenita@yahoo.com>, "ANDREEA IORGULESCU" <andyior@yahoo.com>, "DIANA GHINARARU" <ratusca_24@yahoo.com>, "cucui marilena" <elisamar_82@yahoo.com>, "LAURA CHELMUS" <laurachelmus@yahoo.com>
HTML Attachment [ Scan and Save to Computer | Save to Yahoo! Briefcase ]
Note: forwarded message attached.
Any questions? Get answers on any topic at Yahoo! Answers. Try it now.
Forwarded Message
Subject: De SARBATORI SA FIE CU FERICIRE MAXIMA!!
Date: Thu, 14 Dec 2006 10:29:39 +0200
From: "GREUS Emil" <Emil.GREUS@snamprogetti.ro>
To: madalinafair@yahoo.com, "Toma Razvan" <razvantoma83@yahoo.co.uk>, "Iorga Andrei" <iorgaandrei1@yahoo.com>, "moldovan anamaria" <biancadidisoso@yahoo.com>, carnioldragos@yahoo.com, "Paul Serban" <sctcploiesti@yahoo.com>, greusanca@yahoo.it
HTML Attachment [ Scan and Save to Computer | Save to Yahoo! Briefcase ]
Reteta pentru un an bun
11deb0d.gif
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.
Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
11deb7b.gif
Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor.
Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta!
a97c939.gif
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi
dragoste din belsug... 11deb49.gif
Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine.
11deb3f.gif
Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea
din fiecare dimineata!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea mea
Un An Nou darnic si bun " Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!
SARBATORI FERICITE,FETELOR!!!!
PT VOI SI SANATATE LA

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
rp spune:
Va pup pe toate, dragele mele.
Noi sintem bine, desi am avut contractii puternice cam 2 saptamini si a trebuit sa stau mai mult culcata, colul e inchis in continuare si bb David creste, are 1250gr acum. Marutza e putin mucoasa, sper sa o repar repede.
Noi plecam astazi la mama, stam cam 1 saptamina, asa ca vreau sa va urez Craciun fericit!, sa fiti sanatoase, sa va aduca Mosu' cadourile pe care vi le doriti, bebelusii nostri sa fie sanatosi si cuminti si sa ne "revedem" cu bine.
Va pup.
Marutza, iubirea noastra
roxana
27s+ si
marutza (22.03.2005)
ellinia spune:
Sarbatori fericite si un an nou cat mai rodnic si mai plin de bucurii!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Crisa-77 spune:
Poate va ninge de Craciun
Si-n palma astfel sa adun
Fulgi albi de nea, dumnezeiesti,
Cu ei si ingeri si lumina si povesti,
Cununa din ei am sa implestec
Ca fiecaruia s-o daruiesc,
Si astfel, tot ce-i sfant, iubire si speranta
Sa va calauzeasca pasii-n viata!
Craciun fericit!si un An Nou care sa va aduca implinirea tuturor viselor!
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
andira spune:
Pt ca probabil nici eu nu voi mai intra inainte de Craciun, va doresc Sarbatori Fericite si multe bucurii alaturi de cei dragi!
Va
!
Roxana, Irina si Natalia