Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

buna. sunt mamica de mai-iunie 2005 si habar n-am ce tb sa fac sa ma inregistrez, sa trimit datele fetitei mele, cui sa le trimit etc. mi-ar placea sa comunic cu voi, mai ales pe tema ingerasilor nostri. da-mi te rog ceva sfaturi despre ceea ce trebuie sa fac ca sa fim si noi incluse in mamici si copii de mai-iunie 2005. mersi mult! pupici si felicitari pt examen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai Monu, esti sigura sigura ca toate au dreptul la medicamente gratuite? oricum pe Andreea si pe mine in ce priveste Pregnyl-ul nu ne ajuta, deoarece daca nu e pe lista de compensate, nici pe lista de gratuite nu e...Dar doctorita mea nu stie de legea asta si mi-a dat Utrogestan compensat de am dat 40Ron pe 4 cutii...

Andra5+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

numai eu ce mai bintui la ora asta.

Androixa stai linistita ca mai vb. la anul pe vremea asta. tu ai grija de Georgia sau Ileana sau... cu toate ca Ileana va ramine, ca taman de sf. C-tin si elena o sa bintui prin spitale.

"Doamna Avocat"
felicitari!!! si la mai mare. chestia cu invatatul si slabitul am testat-o nu merge. bag la ciocolata pina mi se apleaca. eu din 6 in 6 luni am examen. urmatorul este in aprilie 2007.
margott iti dau nr. si tel miine pe PM. acum nu il am.

anky ce bine ca mai scrii!!!

loreen
, baga un cuvintzel p'aci sa stim ca sunteti bine!! nu ne speria. te-ai hotarit ca 12 decembrie se apropie.
Franam fost la TCM in Vatra, am luat jacheta si pantaloni de noroi, am mai luat bomboane, mosi de portelan etc,etc,etc.
si pentru ca nu a venit mosu la mine, m-am autoservit singura cu o fusta tare dragalasa, v-o arat miine.da, nu de la TCM.
newmami cum se mai simte Patrick. am tot zis ca iti scriu de Grecia , da timpul fir'ar!! scuze.
nelia pe pariu ca ne citesti!!!!???? bafta la examen, tinem pumnii, pune-i la pamint!! nu te lasa!

sa va pun pozele de la mos, da io nu stiu link-ul ascuns, cineva ma invatase odata si am uitat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra17luca/album?.dir=/1298re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Doamna avocata felicitari! Le meriti din plin la cat stres ai acumulat, sunt de parere ca si sotul a contribuit la succesul tau asa ca e cazul sa-l rasplatesti cum se cuvine

Anky imi place expresia "copilasii turbulenti" . Petrecere frumoasa cu familia largita, dar unde e Big Apple?

Teddy clar, seamana cu tine Alyssa, ce par lung si frumos are si cat e de inalta. Vreau si eu secretul inaltimii ca Bia e tare micuta.
E bine buba, multumim, dar e alta la rand . Fuge si i se impleticesc picioarele si cade ca o pleasca, azi a dat cu capul de carucior si si-a julit fruntea.

Gabitza parca am intrat la NYPD cand am dat cu ochii de biroul tau, tare intim este numa' bun pentru creatie, dar recunosc ca Andrei m-a cucerit. Eu n-am pereti in jurul biroului ci un camp larg deschis de unde vad tot poporul si el pe mine
De abia astept sa-l vad pe Andrei pictat

Gabitza, Mickyyy m-ati deconspirat

Lucas si de la mine 10 puncte, arati nepermis de bine.

Monica (nefe) pāca-pāca e portocala

Mickyyy am vazut pozele voastre, sunt ipostaze in care seamana atat de bine, imi place in baie cum stau amandoua pe tron, fiecare dupa rang , e foarte frumoasa casa ta, rosul din bucatarie, camera fetelor galbena, au patut supraetajat?
Nu i-a fost frica Dariei cu pestoiul langa ea? Bianca n-ar pune mana pe asa ceva.

Nelia spor la invatat si bafta multa, ar tb sa-ti urmez exemplul si sa iau si eu o pauza pentru curatenie ca azi maine vin ai mei si vreau sa gaseasca cat de cat curat, dar mi-a promis Dan ca in weekend facem impreuna...dar cu copiii ce facem???

Onixone, mai pe scurt oana ca mereu tb sa ma uit care-i nicknameul, mi se plimba limba-n gura dupa el, mersi de raspuns/poveste. Andreas a avut o colega la gradi cu dintii...parca erau mancati pe jumatate, mama ei mi-a spus ca o lasa sa doarma cu bibe in gura pe timpul noptii si de-acolo sunt problemele.
Ce cretofolina dragalasa ai, sa nu-mi spui ca in poza din albumul de oct e plin de sange

Simona sanatate lui Dragos, tusea nu-mi suna bine, fuguta la doctor.

Daniela cum dispar din campul ei vizual cum striga "mami", vorba lui Dan "mami, drepti!".

Fran esti hotarata rau cu TCM, nu-ti scapa nimic . Preocupari de fetita inteligenta, pe tine sa te tina imaginatia, mai concret, ce fel de taetru este, adik unde il gasesc, haumaci?

Iulia toata admiratia mea ! Faci un sacrificiu enorm neavandu-l pe David langa tine, ai ales cum ii este lui mai bine, nu tie. E greu, in fiecare dimineata o iei de la capat doar cu fetisoara lui intiparita in minte si-n fata ochilor, seara, cu peripetiile de peste zi...

Androix parca s-a mai implinit Filipete la falcute...inca nu aveti autografe pe canapea?

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

pe la voi,ca tare-mi sunteti dragi.Sunt o mamica de piersicutza care este dependenta de forum si care ar vrea sa o molipseasca si pe prietena ei de acest lucru.Raluca a nascut in aceeasi perioada cu voi(26 mai 2005)o dulceatza de fata pe nume Iulia.As vrea sa va-ntrebdaca le primiti si pe ele in" casuta" voastra?

la bebici si mamici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Eu calaresc netul, ca la ora asta mi-e cam teama sa spun ca bantui
Da' cum n-avem decat un tv in dormitorul conjugal l-am cedat in seara asta.
Raluca cand raspunzi la subiect gasesti la "format" imediat dupa HR "introdu hyperlink" si-ti bagi frumusel linkul in paranetezele alea, pui un egal, apo virgulitele duble si ii dai un nume, uite asa pozele cu mosul .
Foarte bogat mosu, Matei parea cam derutat nestiind ce sa aleaga. Spune drept, ciocolata din calendar cine-o papa?
Mi se pare mie sau Matei e slabut?
Ce-i in 12 decembrie?

Andra nimic nimic de fizio? Cum merge? Ii place lui Dragos?

Gata, sting lumina...poate o aprind fetele de peste ocean

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza! dau eu cafeaua in dimineata asta ca am facut un oloi maaare sa-mi ajunga toata ziua. Am intrat in febra pregatirilor ptr venirea sotzului dar deocamdata sunt la stadiul de planuri si liste...astea nu ma lasa sa dorm.
Eli, mersi ptr pontul cu linkul ascuns, habar n-aveam, scotoceam de fiecare data cand vroiam sa bag formula, de cele mai multe ori ma lasam pagubasa.Ia sa fac o incercare
www.dropshots.com/day.php?userid=190965&cdate=20061205" target="_blank">mosul Alexandrei

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

M-am chinuit un pic sa-mi iasa, dar inca nu mi-am terminat cafeaua, asa ca am o scuza.
Felicitari, DOAMNA AVOCAT Si distractie placuta.
ralwka, sunteti binevenite! Nu sunt eu mare scriitoare, dar citesc cu placere. Grupul nostru e deschis si primitor, asteptam mai multe detalii despre voi.

Sa ma laud un pic cu mandra mea. Dupa ce ieri dimineata mi-a facut creierii pane, mi-a urlat o ora pe motiv ca nu vrea sa se imbrace (devarul e ca vroiam sa-i pun o rochita cam involonata ca sa-i fac poze ptr felicitarile de Craciun), dupa-amiaza mi-a fost de mare ajutor. Eram pe afara cand m-a lovit o durere crunta de burta. am ajuns in cateva clipe acasa, nu stiu cum, direct la wc-ul de serviciu, unde constat ca nu mai am ...hartie. Si rog singurul meu ajutor sa mearga in baia mare sa-mi aduca. Precizez ca era bezna pe hol si baie. Si se intoarce fata mea cu un peticutz mic. O rog sa mai mearga o data si sa-mi aduca mai multa hartie. Si vine de data asta cu vreo 5 patratele. Sunt mandra de ea, am ajutor de nadejde

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Androix - ai incredere si asteptam vesti bune.
Nu stiu ce zice dr. ta, dar asa cum a zis si Monu, pt. gravide medicamentele sunt compensate. Eu iau Clexane,No-spa si Tardyferon compensat 100%.

Catalin este bine. Cu ceata asta l-am scos doar o data pe zi afara si nu prea i-a convenit, dar si-a gasit repede indeletniciri: a desenat, am jucat fotbal amandoi in casa, ne-am jucat cu masinutele, a leganat ursii pe picioare sa faca nana (desi lui nu i-a placut niciodata leganat).
Ma intreb: copiii astia nu uita nimic? Pediatra seamana cu asistenta care i-a pus perfuziile cand a avut enterocolita (pe la 9 luni si jumatate). Ei, de atunci, cum o vede se citeste teama pe fata lui si aseara singurul cuvant pe care l-a scos a fost Tata babra(tata sa mergem la plimbare). Vorbeste si rade cu asistenta, la Fundeni e in largul lui, la centrru unde merg la echo si gineco la fel (s-a imprietenit cu o asistenta de la receptie si a mancat 2 bomboane, a vorbit cu ea, i-a zis ca vrea ia-ia=muzica). Cu pediatra, nimic-nimic si cand pune mana pe el urla de ne stie toata policlinica. Nu stiu cum sa rezolv dilema. Ii explic ca mergem , ca dna dr. iubeste copiii si ca nu le face rau, nimic. Orice sfat este bine venit !

Acum doarme linistit, a intrebat in somn de Tata si apoi s-a intors si si-a continuat somnicul, iar eu imi savurez cafeluta(ca la tensiunea mea as zace fara cafea, aseara se mira dr. ca aveam 9.5)

Pupici,

Aurasa Alexandru 25+ si Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2

Mergi la inceput