Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Oana m-am cocosat de ras , ei, uite un motiv bun sa incep ziua, mersi si de cafea, e tare buna.
Ti-au iesit pozele "ascunse". Foart clar, o iubeste aparatul (nu ma mir ca din 2 parinti frumosi ce-ar putea sa iasa?), sunt atatea ipostaze unde-mi vine s-o pup pe obrajorii aia falcosi.

Aurasa la fel se comporta si Bianca la pediatra, cand o intinde pe pat sa-o palpeze, controleze, alea, alea se pune mai frate pe urlat de parca ar taia-o. Eu astept doar sa depasim perioada asta de teama fata de unele persoane fiind alaturi de ea sa o incurajez in permanenta, asa a fost si la Andreas, altceva nu stiu ce sa fac.
Si eu am avut tensiunea asta in sarcina, pb. era ca-mi producea greata cafeaua, dar trece si asta, nu?

Ralwca bun venit in gasca! Hai, indrazneste si treci la povestit!

Aceleasi urari de bine si tie Mynicegirl! Despre vaccin eu nu te pot lamuri ca nu l-am facut.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Buna ziua, ma alatur si eu celor nou venite.
Fetitza mea e nascuta pe 26 iunie 2005, si in la sfarsitul lui decembrie trebuie sa faca vaccin(aici asa este,cel de la 1 an din romania se face la 1 an si 6 luni aici). Vreau sa va intreb daca se face vaccin si de hepatita A in jur de 1 an juamate sau numai de hepatita B in Romania? Vreau sa aiba vaccinurile facute si dupa carticica din Romania, pe care am pierdut-o din greseala si nu mai stiu exact ce si cum.
Mersi mult

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Androix, sa dea Dumnezeu sa dea rezultate tratametul! Ma gandesc la voi!

Bine ati venit Ralwca si mynicegirl!

Sunt intr-o faza super proasta, racita cobza, ca nici nu mai stiu unde imi e capul.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mynicegirl scriu m ai jos schema romaneasca de vaccinare conform carnetului (acestea sunt obligatorii)
- 24 ore - antihepatica B - AHB, antituberculoasa - BCG
- 2 luni - antihepatica B - AHB, antipoliomielitica - VPO, antidifterica, antitetanica, antipertussis - DTP
- 4 luni - antipoliomielitica - VPO, antidifterica, antitetanica, antipertussis - DTP
- 6 luni - antihepatica B - AHB, antipoliomielitica - VPO, antidifterica, antitetanica, antipertussis - DTP
- 12 luni - antipoliomielitica - VPO, antidifterica, antitetanica, antipertussis - DTP
- 12-15 luni - antirujeolic, antirubeolic, antiurlian - ROR
- 30-35 luni - antipoliomielitica - VPO, antidifterica, antitetanica, antipertussis - DTP
- 7 ani - antirujeolica - AR, antitetanica - DT, antidifterica
- 9 ani - antipoliomielitica - VPO, antihepatica B - AHB
- 14 ani - antituberculoasa - BCG, antidifterica, antitetanica - DT

Daca ai pierdut schema asta ar putea sa te ajute
Vaccinare pt hepatita A nu este obligatorie si se face cam in jurul varstei de 1 an si juma (pt cine vrea). cel putin pe noi abia acum ne-a intrebat daca vrem.

Bun venit noilor mamici.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cornelia sanatate multa! Acum in prag de sarbatori, pai se poate, fa-te repede bine
Ai stat cumva la Ana Hotels cand ai fost in Poiana?

Monu pt. listuta, e mai usor s-o iau de aici si s-o salvez decat sa frunzaresc carnetelul.

In 15 dec se tine cheful de sfarsit de an la servici, de data asta va fi la Ana Hotels si asa am fi vrut sa mergem, dar ce sa facem cu copilasii?! Iesirea era binevenita, dar ma consolez cu ideea ca oricum era cam scump. Asta e!

P.S. De abia astept sa termin pachetul cu huggies clasic, sunt atat de proaste!

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Mersi mult Monu pt efort sa stai la tastatura, am si printat listutza.E putin diferita de aici dar e ok, caci aici se pare ca sunt mai multe vaccinuri obligatorii deci o acopar si pe cea de acasa.
Toate aveti niste copilasi asa frumusei, eu credeam ca a mea e cea mai cea(comparativ cu ce e pe aici).Am stat 2 ore sa ma tot uit la poze si nu ma satur.
Bebe meu se trezea noaptea cand era mica(7 luni) sa manance dar i-am mutat laptele de seara mai tarziu, pe la 9, si noaptea cand se trezea ii dadeam apa si o culcam, in 3 zile nu s-a mai trezit.Doarme toat noaptea neantoarsa, doar foarte rar cand mai are un accident si face pipi se mai maraie(dar in somn si tot in somn o schimb). In schimb e putin mofturoasa cu mancarea si nu stiu ce sa ii mai fac de papa, ca vrea in fiecare zi altceva.
O zi buna la toata lumea

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elisor, da la Ana Hotels. La Bradul, parca.

Nu poti lasa pt. o seara copiii cu altcineva? O vecina, o prietena etc. E tare rau asa, nu ca eu as iesi prea des (de fapt nici nu imi mia amintesc de cand nu am mai plecat undeva fara copii), dar macar stiu ca se poate, ca o am pe mama.

Huggies clasic usnt oribili. Si eu i-am luat, intr-un mom. de criza dintr-o farmacie si mai am vreo trei scutece, ca s-a si iritat d ela ei.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neatza!

Mygirl, ai un ajutor de nadejde! E tare simpatica Alex a ta!
Cat despre imbracat nu stiu ce se intampla dar Maya desi e innebunita sa iasa afara nu mai sta la imbracat de nici o culoare. O alerg prin casa efectiv, o tin de picioare si de maini sa o pot imbraca, printre urlete si zbiarete. Sper sa-i treaca repede ca deja imi pierd rabdarea...

Aurasa, si eu am tensiunea mica, sub 10 intotdeauna. Aseara m apucasera niste arsuri cumplite combinate cu dureri de spate si de burta si cred ca-mi scazuse si tensiunea ca simteam ca plutesc, eram moale ca o carpa... Cafeaua e sfanta si la mine dar aseara la 11 noatea parca nu-mi venea sa beau!

Ralwca, bine ai venit! E loc pentru toata lumea, speram sa ti-l gasesti si tu pe al tau alaturi de noi!

Myncegirl bine ai venit si tie! La capitolul vaccinari nu pot sa te ajut ca intotdeauna m-am incurcat in denumiri si am actionat la sfatul pediatrei, ce a zis ca trebuie facut aia am facut. Insa sunt multe fete experte pe aici care sigur te vor ajuta cu o informatie!

Cornelia, am uitat sa-ti spun dar faza cu lovitura lui Stefan si "discutia" ulterioara dintre voi m-a amuzat la culme! I-am povestit si sotzului ca sa shtie la ce sa se astepte! Sanatate multa tie!

Doamna Avocat, felicitari pentru reusita! A meritat din plin efortul! Stiam noi de ce te felicitam inainte sa fi stiut rezultatul! Cat despre promisiune.... ai fost tare !

Loreen, Gusta
, imi lipsitzi! Nu datzi nici un semn, nimic?

Ma uit si eu la poze si revin imediat!

Tina 37+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

bun venit ralwka si mynicegirl

Felicitari pentru examen ioanailincam !
Si multa bafta nelia!
Androix, daca mi-ar fi aratat cineva pozele cu Filip, nu l-as fi recunoscut ! Sa nu-l deochi....tare frumusel s-a facut (nu ca n-ar fi fost si-nainte ), si-a creeeeeescuuuuut.
Ca de altfel toti pitici de-aici, eu care am fost rupta de subiect luni bune, acum cand ma uit pe poze ma minunez de fiecare data cat sunt de mari. M-a impresionat foarte mult si Maya , cu mutrita ei dulce si carliontii bogati(ca sa nu mai zic si de mamica ei care nici nu zici ca-i graviduta daca o vezi din spate !
De fapt am vazut foarte multe poze de ieri pana azi, n-o sa-i mai enumar pe fiecare in parte, oricum toti sunt niste scumpi !

elisor, Daria e innebunita dupa pesti, abia reuseam s-o tinem departe de el, ca daca ar fi fost dupa ea il lua in brate sa-l pupe! Cand am luat-o de acolo pangea prin casa "petisoruu petisoruuu" !
Si da, patuturile din camera fetelor sunt supraetajate, in forma de L. E micuta camera, n-ar fi incaput altfel. Oricum Daria inca doarme in patut de bebe mic, iar Malina mai mult de juma de noapte o petrece la noi in camera, asa ca paturile lor sunt momentan doar de decor.

Hai ca am fugit....am ceva treaba (tre sa ma duc s-o duc pe mama la gara...c-a fost in vizita pe la noi cateva zile).....da' promit sa revin dupa-amiaza!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ralwka si mynicegirl, sunteti binevenite in grup!
Va trec pe lista noastra de mamici si va asteptam cu drag sa participati la discutii, sa ne povestiti de voi si de copiii vostri, si in general, despre ce vreti voi. Dupa cum am scris si pe prima pagina, tot ce se discuta aici este on topic

Ioana, felicitari!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput