Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gata, fetele noi sunt pe lista!

Ei, se pare ca s-a mai animat forumul, se antreneaza lumea la discutii, v-a cuprins febra sarbatorilor, suntei mai vioaie V-am zis azi ca mi-e drag de voi toate?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Bine ati venit Ralwka si Mynicegirl. Va asteptam la si povesti.

Gabitza saru-mana inca o data pentru adrese. Am descarcat vreo 10 cd-uri cu Baby Einstein. M-ai facut fericita si pe mine dar si pe Dragos ca-i inebunit dupa ele.

"Doamna Avocat" FELICITARI. Acum ca nu mai est stresata cu examenele poate revii la vechile obiceiuri si ne scrii zilnic

Cuscra, Gabitza am vazut ca sunteti donatori Despre copii. Cum se procedeaza? Ce trebuie facut?

Cuscra raceala e bonus pe langa durerile de la canini ca sa-mi fie viata dulce. Eu nu reusesc sa-i tai unghiile decat in somn. Daca as face operatiunea cand e treaz cine stie ce minuni am mai face asa ca m-am lasat pagubasa de mult.

Loreen, Gusta? Sper ca sunteti bine

Dragos e mult mai bine. Tuseste dar nu asa rau ca si ieri. L-am trecut iarasi pe ambroxol, nurofen si sirop de patlagina. Azi noapte a dormit foarte bine. Cred ca si din cauza Karvolului. Mai vedem ce se intampla si azi. Va las ca deja tipa dupa mine.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Florentina - si eu ma lupt cu arsurile care se manifesta orice as manca. Durerile de spate imi trec cu No-spa sau Scopantil, iar moleseala aia o cunosc biiine, dar seara spun Gata si tati preia copilul cu tot ce presupune, iar eu stau cumintica in pat (daca simt ca nu mai pot, daca nu, ne vedem de activitatile in comun toti 3: tati naita la copil, eu cremuiala si pamperseals si pus la pijamaluta, apoi jucat cu copilul)

Aurasa Alexandru 25+ si Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, daca urmaresti cazurile de pe la Umanitare o sa vezi ca sunt unele sustinute de DC. Asa a fost si cazul lui Sebi, un baietel care are nevoie de transplant de ficat. Am donat si eu pentru el o suma de bani, iar cei care doneaza primesc cate un semn al campaniei cu pricina. In cazul lui Sebi este albinuta. Mai este acum in desfasurare o campanie cu Craciunul pentru niste batrani, cei care doneaza primesc un fulgusor de zapada.

Pe mine cazul lui Sebi m-a rupt. Noroc ca au reusit sa stranga banutii si acum piciul (are 2 ani si ceva) este la clinica din Belgia, asteapta transplantul, de la tatal lui, care e donator compatibil, din fericire.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

'neata si multumesc mult pentru primire! mama cate am de intrebat, de discutat... va dati seama cate s-au strans din 26 mai 2005, de cand am adus pe lume ingerasul meu, iulia-maria? acum merg fuguta sa-i dau sa pape si apoi revin ... cu muuuuuulte intrebari.
pupici timizi de inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cornelia daca o aveam si eu pe mami puteam merge si pe luna, dar ajunge in 16 , socrii ies din discutie, cand il aveam doar pe Andreas ne reprosau ca nu-l lasam la ei dar daca aveam reala nevoie erau indisponibili, asa ca ne-am invatat fara ajutor, strangem din dinti si meregm mai departe.
Avea Andreas vreo 2 ani si 3 luni, a stat cu bunica-mea, dar saraca s-a imbolnavit si a murit, l-am pasat la socrii evident (il duceam zilnic) pana intr-o zi in care m-au anuntat seara ca vor sa dea o fuga pana la tara. Asa ca mi-am luat copilul la servici, dar de a doua zi a fost la cresa si n-am regretat deloc. A mers vreo 3-4 luni dupa care a venit mami si l-a luat la ea. I-a fost foarte bine, dar m-am uscat de dorul lui 3 luni.
Uau ce m-am intins, dar astia sunt socrii mei, pensionari "foarte ocupati".

Flore acceasi pb am si eu cu Bia, se posteaza la usa, imi aduce hainele, papucii, dar nu si pe ea. Probabil s-au saturat de atatea haine ce tb luate.

Iulia spuneai de david ca-i harnicutz, Bia e opusul lui, nu suporta sa vada haine asezate frumos pe scaune, in dulap, cum prinde ocazia jap, cu ele pe jos.
Tu esti profesoara?

In general, Bianca nu e o fiinta rabdatoare, dar pentru a-si "pune" papucii si a se "imbraca" singura are toata disponibilitatea si reia la nesfarsit procesul. Singurul lucru ce-i reuseste e caciula, e atat de haioasa cand apare cu ea pusa ba pe varful capului, ba pe-o parte, dar se cheama ca e pe cap.
Am observat ca-i atenta mereu cu ce-o imbrac, isi pipaie hainutele, le mangaie, isi face "mai-mai" cu manutele la obrajori, semn ca-i frumoasa, sa fie oare inceputul cochetariei?

Olgutelor, chiar nimic de la voi? Mi-e dor de voi!

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, multumesc de intrebari in ce priveste fizioterapia! Bineinteles ca lui Dragos nu ii place DELOC, urla tot timpul cat stam acolo, dar spre norocul nostru tanti aia reuseste sa lucreze cu el deoarece se lasa moale si in jumatate de ora este gata sedinta! Mergem de 2 ori pe saptamana, sper sa fie cu folos!
La mine sangerarea s-a oprit de cand am inceput tratamentul, alerg ca nebuna sa-mi fac tot pomelnicul de analize si astept cu infrigurare sa se faca data de 18 sa merg din nou la control, sa vedem daca bb2 este ok!
Pupici la toata lumea!

Andra5+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza si noua de tine!

Simona ma bucur ca-i mai bine Dragos, dar n-ar fi bine totusi sa ajungi cu el la dr.? E vineri si stii cum se intampla in weekend, parca tuseste mai tare, febra e mai mare, nelinistile sunt mai multe.

Mickyyy daca ai timp, chef si cand ai, nu faci o poza la tot ansamblu de pat, ca as vrea sa-mi fac o idee (mai bine zis inca una)

Flore si mie imi place mult cum arati graviduta!

Ralwka n-ai de ce sa fii timida, indrazneste!

Andra oare de ce nu ma mir ca nu-i place lui Dragos? La varsta lor nici nu cred ca ar putea rezista mai mult de o juma de ora si sa le placa tot s-ar plictisi. Trebuie sa pui in practica acasa ce face la fizio?
O sa fie bine cu samburica ai sa vezi, dar las-o si tu mai moale cu grijile.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna dimineata!!!!

Gabitzam hai ca imi placi, ai inceput cu declaratii de dimineata.

Elisor, multumesc pentru invatare da la mine nu se prinde, am incercat nu reusesc, sunt ......
te-am vazut tunsa, super iti sta, da, parca si tu ai slabit mult.
Matei, da, intr-adevar este slab, noi ii mai spunem baletistul. nu stiu ce as putea sa fac. doctorul imi spune sa nu ii dau vitamine, zice sa il las asa.

Ralwca si mynicegirl bine ati venit!!!!!

mygirl, am ris cu lacrimi!! mi-o si imaginam cum facea saracul copil curse prin casa, da bine ca stia ce sa-ti aduca. la mine nici o sansa.
florentina , eu tin minte ca pentru arsuri doctorul mi-a dat RENNIE, se sug ca niste bomboane si tare bine a fost, noaptea le aveam linga mine in pat!!!
Mickyy, vazut fete, ce mare e Malina, nu-mi vine sa cred!
Cornelia sanatate si eu am stat in toamna asta la Bradul! nu am fost prea incintata, da eu sunt circotasa sa stii!!!!

dimineata am fost sa pun si eu banutzi in cont pentru umanitare si m-am enervat teribil cu banc post. am vrut sa fac cerere pentru internet banking. am o sucursala exact linga blocul meu si m-am dus acolo, mi-au zis PASSSSSSS, te duci mata la sucursala unde ai deschis contul!!!bleah. si asta pentru ca ei nu pot sa-mi verifice contul!!!! si mai plimba-te mata pe drumuri. dar chiar vreau sa o fac pentru ca e mai usor asa.

si pentru ca nu am reusit sa pun pozele elegant, o fac ca din topor din nou. sunt pozele de la Breaza din w/e trecut.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra17luca/detail?.dir=1ff8re2&.dnm=9d52re2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

wow, ce bucurie! mi-am vazut fetita pe lista copiilor de mai-iunie 2005. o cheama iulia-maria dar nu apare decat iulia ... se poate adauga si maria? mai am multe de invatat... sa-mi fac semnatura, sa pun si eu niste poze cu micuta mea, sa va arat si eu ingerasul meu... m-am uitat si eu pe cateva din pozele voastre (n-am avut timp pentru toate, aseara m-am bagat in pat dupa ora 1.30), aveti niste copii tare dragalasi.
mamicile care au inceput serviciul ce solutie au gasit pentru prichindei? cu exceptia bunicilor, ce au ales, bona sau cresa? eu incep serviciul in vara si pana atunci vreau sa stiu clar cine se va ocupa de iulia, bona sau cresa, alta solutie nu exista pentru noi din pacate.

Mergi la inceput