Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nici eu nu am poze pe hartie cu Andrei, am sute, daca nu mii de poze digitale. Dar am imprimanta color la servici si am printat cateva pentru mama si ce am mai lipit pe acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Sa va spun de David ca adoarme in jur de ora 8, mananca ceva mancare pe la 7. Apoi pe la 11 bea un biberon cu lapte, in somn. Noi am incercat sa-i dam la 8 cand se culca, dar nu vrea atunci. Apoi pe la 4-5 dim, incepe sa se foiasca, semn ca ii este sete sau foame. Ideea e ca mai bea atunci un biberon cu lapte. Se trezeste pe la 6 jum-7 si pe la 7 jum mananca mancarica de dimineatza.
Onixone bine ai venit in grup!
Adina eu nu-l mai am pr david la mine!:(
Andreea multa sanatate si Domnul sa aiba grija de voi!
Nefe imi este tare greu cu David departe, iar cand ne despartim cu mare greutate ma abtin sa nu plang, cu toate ca lacrimile tot imi dau. Nu mai pun serile cand ma simt tare singura. Ziua trece mai repede, caci sunt la scola sau mai ies in oras, dar seara e cel mai greu!
David a adormit aseara cu sticla de Nurofen in mana si cand a vrut mama sa i-o ia a inceput sa planga! Asa ca i-a lasat-o in continuare. Ii place nurofenul, si cand vede sticla o ia si se chinuieste sa o desfaca. Noroc cu inventia cu dopul care nu se deschide usor!
Elisor David in general nu se da in vant dupa mancare! Cu mare greutate duce ceva la gura! Pe dinti il spalam dimineatza. Explorez dupa poza cu noua tunsoare!
Elisor, Lucas la voi nu a venit Mosul? Nici la mine!
Lucas arati f bine! Radiezi de fericire!
Gabitza eu m-am intors la serviciu, dar nu am birou, asa ca nu am unde pune poze. Avem o cancelarie deloc personalizata. Joi l-am dus pe David, la mine, la scoala si a facut furori pe acolo.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Iete, dupa multe ore am reusit sa pun pozele pe webshots. Aici

Sunt necajita. Am asteptat o saptamana ca sa maerg la tutunaru cu ecografia, stiam ca ir-urile sunt mari, stiam ca o sa-mi dea pregnyl dar am asteptat ca sa-mi dea scrisoare medicala pentru medica de familie ca sa le iau compensat. Ei bine nu le iau compensate ca nu sunt gravida fara nici un venit sau cu venitul minim pe tara. pai daca stiam pe asa ma intepam de-o saptamana...

De speriata sunt speriata, nu stiu ce se va intampla, sper sa fie bine. Dar sunt calma, sunt resemnata, mai mult decat incerc sa fac nu pot face asa ca nu are rost sa ma stresez. Cum o vrea Dumnezeu.

Ziceati sa ma menajez. O sa incerc, dar uite ca pe Filip tot il iau in brate desi mi-e greu si cu burta si cu spatele, ca dumnealui s-a cam ingrasat. In rest nu stiu cum sa ma menajez mai mult ca nu alerg mai mult decat daca as merge la serviciu. Ba chiar mai putin. Ei lasa ca in 15 intru in vacanta pana pe 3 ian si mi s-a anulat si un referat super dificil pe care trebuia sa-l fac pana dupa vacanta si asa ca o sa stau cu burta in sus! Pai aveam io asa vacanta daca lucram?

Edit: Am uitat sa zic ceva: Lucas, arati traznet!!! Chiar vroiam sa te intreb daca te mai tii de dieta. Ma bucur ca ai reusit s-o tii, inseamna ca chiar merita sa tii o dieta personalizata daca zici ca n-a fost asa un efort mare. O sa te intreb si eu de medica asta pe la vara-toamna incolo

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Margott-si Iepu' e fan nurofen, din seringa de la ala ar inghiti orice...
Monu-nu mai stiu in ce carte desteapta plina de sfaturi am citit ca unii kinderi care nu vor sa doarma singuri sunt in mod surprinzator pacaliti de prezentza in dormitor a unui bebelus, si dorm fara probleme. Poate aveti noroc...Dar Alexia ramane in patutul cu gratii sau o treceti intre timp in pat "normal"?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Lucas te rog imi dia si mie numele dr? Se poate?

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

ANDROIX ,SIM 76 FELICITARI PENTRU BB2,sarcina usoara va doresc

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sara buna, fetelor! Mai, mai, ce s-a animat subiectul de cand au reaparut veteranele. Numai Loreen lipseste nemotivat la apel.

Dar lasa ca am eu mijloace sa o scot din barlog: va anunt cu bucurie ca am luat examenul. S-au dat dupa-amiaza rezultatele, nici macar nu am avut privilegiul sa le vad eu prima, mi-a trimis barbatul SMS ca eu eram intr-o intalnire; va dati seama cam ce-am mai inteles eu din restul inatlnirii. Chiar aveam nevoie de o veste buna si pot spune ca mi-a mai ridicat moralul, desi - culmea - nu resimt acea bucurie nebuneasca pe care imi inchipuiam ca o voi simti daca il iau. Sa va zic si partea proasta la afacerea asta: pentru ca eram convinsa ca nu il iau, la un moment dat am apucat sa-i promit barbatului ca daca totusi il iau, facem sex o saptamana zi de zi. Asa ca acum se baga la baie si se pregateste sa-si primeasca plata. Ce ma fac?

Androix - ai grija de tine, sper sa dea rezultate injectiile si sa decurga totul fara probleme.

Sim - am vazut si eu poza cu micuta blondina, imi pare ca aduce cu Mogo a mea la falcute.

Mickky - am vazut si poze cu fetele cucuiete, tare dragute sunt!

Lucas - vreti reteta de slabit? Mutati-va cu serviciul si gasiti-va si vreun examen scarbos de dat: garantat intre 4 si 5 kg in 2 luni.

Gabitza - eu nu am nici o poza cu Ana la birou, spre rusinea mea. L-am rugat pe barbat sa-mi imprime si mie la imprimanta color o poza, dar n-a apucat, iar pe desktop nu apuc niciodata sa pun. Poate din ianuarie incolo sa am si eu vreuna. Iar cand scap la bani (dupa ce rezolv multe altele inainte, evident), vreau sa scot poze pe hartie ca deja ma lasa nervii cu miile de poze din calculator la care nu se uita nimeni; dupa parerea mea cele pe hartie sunt sfinte.

Nelia - spor la invatat, hai poate te ambitioneaza rezultatul meu ca am fost colege de suferinta.

Onixone - bine ai venit! Au mai fost si alte fete care au venit mai tarziu (eu, de exemplu) si care au fost primite cu caldura incat azi nici nu se cunoaste diferenta intre cine a fost de la inceput si cine a aparut mai spre zilele noastre (decat la nr. de mesaje din dreptul numelui). Despre trezitul noaptea, eu cred ca fiecare copilas incepe sa doarma toata noaptea numai cand vrea el. De exemplu Ana a inceput sa nu se mai trezeasca noaptea pentru lapte (pe care il servea la noi in pat caci fugea de la ea din camera) in seara in care i-am stins veioza minuscula din camera ei (pe care o tineam aprinsa ca sa vada drumul cand venea la noi). Deci era un cerc vicios: ea se trezea probabil din cine stie ce motiv, vedea lumina, o lua la fuga prin casa si automat trebuia sa ii dau lapte. Oricum, din ce povestesc fetele esti caz fericit ca se trezeste doar o data pe noapte.

AM mai vazut si alte poze frumoase - Filipete, Lucas, Florentina - din pacate nu mai am timp acum sa dezbat pentru ca in curand vine barbatul sa-si ceara dreptul si eu mai am de aranjat niste elemente de logistica. Noapte buna!

P.S. Puteti sa va adresati cand vorbiti cu mine cu "doamna avocat" (asta pentru cine nu stia la ce a folosit examenul de care m-am plans atata.)

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by ioanailincam
Sa va zic si partea proasta la afacerea asta: pentru ca eram convinsa ca nu il iau, la un moment dat am apucat sa-i promit barbatului ca daca totusi il iau, facem sex o saptamana zi de zi. Asa ca acum se baga la baie si se pregateste sa-si primeasca plata. Ce ma fac?

Faci un baiat , treci la prestat
La semnatura e scris Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ce mai faceti fetelor,a venit mosul pe la voi?.Cum au reactionat copiii?.Cris s-a cam speriat de mos insa i-a placut de ajutorul mosului pe care il tot indopa cu bomboane.Nu a vrut nici cum sa stea in brate la mos numai impreuna cu mami.
Am inceput sa vorbim de zor,pe Bianca o strigam Badaaaa,la suc ii spunem 'cucu',pe Jessy o srigam Desyyy..,bineinteles continuam sa facem tot felul de prostioare inclusiv sa iesim in strada daca mami nu e pe faza si nu inchide usa cu cheia,ne certam de zor cu Badaa pentru jucarii si lu mami ii vine sa isi ia cimpii...In rest sintem bine asteptam sa vina bunicii din Romania sa petrecem Craciunul impreuna iar de Rev. mami cu tati isi vor lua o pauza de la copilasii turbulenti si vor pleca in directia Big Apple.

M-am uitat la pozicile voastre,aveti niste copilasi tare frumusei

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix cum adica nu ai dreptul la medicamente gratuite sau compensate? vezi ca s-a schimbat legea si nu se mai tine cont daca ai sau nu venit. TOATE GRAVIDELE AU DREPTUL LA MEDICAMENTE GRATUITE. Eu iau clexane gratuit in baza listei 2B. Uita-te la Legea 95/2006 si Hotararea de Guvern 706/2006.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput