Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Nu sunt in cea mai buna forma (vi s-ar parea o copilarie sa aflati motivul, dar pentru mine, care sunt sentimentala si sensibila pana-n maduva oaselor a contat), sper sa nu stric lucrurile pe-aici.

Androix trebuie sa-ti pastrezi optimismul ca va fi bine, chiar daca e greu, nu spun ca-mi imaginez cum este ca sincer, habar n-am, dar cred ca ti-e greu sa traiesti cu spaima ca ar putea fi ceva rau. Ai incredere in tine, in doctor, in tratament ca vei duce sarcina la bun sfarsit. Trebuie!!!

Sim76 n-am uitat absolut deloc fetisoara lui Theo, cum as putea, cand seamana atat de bine cu Bianca mea, m-am uitat la poze si e atat de dragalasa cu rochita rosie, in plus v-am mai vazut si in pozele Ancai.
Cat priveste sentimentele poate ti-e greu sa crezi dar, aveam aceleasi framantari ca tine, mi-era teama de ce voi simti dupa ce va aparea si al doilea pui in viata noastra, ma gandeam ca poate n-o sa-l iubesc la fel, dar toate astea au luat sfarsit in momentul in care i-am auzit glasciorul pentru prima data, atunci am stiut ca e loc suficient in inima mea pentru amandoi.
Ai grija de tine, astfel va fi si samburelul in siguranta!
Felicitari pentru fetita!

Anca daca vrei iti trimit oscillococcinum. Aici poti sa-l cumperi din farmacii fara reteta, exista chiar si in forma "kit pentru raceala si gripa" (tratament si preventie) si mai contine sirop de echinaceea pt. sustinerea sistemului imunitar.
Sa bei lichide multe chiar de nu simti nevoia.
Cred ca solutia sa nu mai raciti asa des ar fi...inca un Mexic
Sarumana pt. aprecieri la adresa pozelor.

Monu nu stiu care ar fi solutia cea mai buna cu dormitul fetelor, ma gandesc ca ar fi poate mai bine ca un timp (o luna, doua...) sa doarma cu voi in camera, intre timp se acomodeaza si Alexia cu surioara, iar apoi sa le muti impreuna, evident pregatind-o pas cu pas pe Alexia. Desi sunt pentru dormitul bb inca de la inceput singur in camera (cu interfon, evident) nu sunt sigura ca ar fi cel mai bine in cazul vostru, mai ales ca nu exista cea de-a treia camera.
Cu radiografia am ramas perplexa!

Onixone nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu m-am confruntat cu asta la nici unul din copii, Bianca chiar de se mai trezeste uneori noaptea niciodata nu e laptele motivul (am testat lucrul asta). Oricum ea bea 300 ml lapte dimineata si cu asta basta.
Bine ai venit la noi si sper sa ramai...activa.

Iulia pasta de dinti pt. bb e speciala pentru ei, nu-ti fa pb ca o inghite, nici nu vad cum ar pricepe sa procedeze ca noi. Eu folosesc Nenedendent (fara zahar, fara mentol, fara fluor)

Fran pot primi eu jucariile refuzate de Iepu, pleasssssssssseeeeeee? Pentru mine le vreau ca nici gaza mea nu prea se omoara dupa ele. Aaaa, si vreau si animalutele cu magneti de pe frigi ca tare-mi plac !
Acolo e un canin sau mi se pare mie? Am observat ca e tare inaltuta

Teddy ma ia groaza ca trebuie sa-i faci inca un vaccin Alyssiei, daca iar se lasa cu urmari cum numai la voi am intalnit atunci poti sa uiti de Craciun. E chiar musai atatea vaccinuri?
Am inteles eu bine sau ba, ii va aduce mosul un papagaloi?? La varsta lor ii cam sperie chestiile astea care dau din gura, craci, sprancene si mai sunt si de dimensiuni mai mari decat ei.

Daniela mai nou asa adorm in fiecare seara, impreuna, iar eu stau cu taica-su si ne uitam cat sunt de cuminti cand dorm. Bianca cand vede ca sunt in toi pregatirile pt. nani, isi ia suzeta si leutul, vrea la baie s-o spal pe dinti (desi nu prea sta si ma musac), iar apoi cere "Nande, nani" (nani cu Andreas). Se aseaza confortabil amandoi dracusorii, ii pupam de noapte buna, le punem povestea la casetofon, fluturam manuta si...iesim. Cam in 10-15 minute vine mos eme. Ceva mai incolo o mut in patutul ei.

Simona chiar e simpatic Dragoselu tau, da' ce-s imagineaza ca mosu' e sac fara fund?

Gabitza mersi de aprecieri, nu stiu daca e cazul

Nefe multumesc!

Laura ai rezolvat ceva cu agentia?

Andra cum a fost la fizio cu D? Ii place?

A fost o poza cu freza mea, dar v-a scapat . Nu-mi sta grozav, dar nu plang dupa plete ca oricum cadeau, dar ce ma enerveaza e ca nu gasesc o coafeza care sa ma vopseasca asa cum imi doresc cat mai platinata, cica nu prinde la parul meu.

Ieri am fost la concert asa cum spuneam, a inceput cu o juma de ora mai tarziu, intai au fost corurile de copii (chiar le-a placut plozisorilor, mai ales ca ne-au calarit ceafa la amndoi), aprinderea beculetelor si apoi nea Hrusca, dar n-am rezistat prea mult ca ne luase frigul si plictiseala celor mici, dar m-am ales cu o super praji (Oana, tu stii de unde si de care ), in schimb am fost nevoita sa renunt la pizza.

Cine vrea schimb de Id-uri pe skype, al meu e acelasi cu cel de pe mess, eu il am doar pe al Ancai, OlgaT si Monica (nefe)

De dimineata scriu, scriu si nu mai termin...Bianca a adormit pe jos pe o pernita.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Desi v-am innebunit, nu ma las

Cristina ohoohooho! Nu te-am mai vazut de multa vreme pe-aici.
Si Bianca isi spune "Nana" mai nou
Veiti la munte? Sunt sanse sa ne vedem? "Nanei" s-o protejeze de eventualele reactii.
P.S. Stiam ca Laura25 scrie la bb de iulie-aug 2005, pacat ca nu e si la noi.

Monica (nefe) puteai sa-mi oferi 1000 de incercari ca n-as fi ghicit. Dar i-a spune-mi ce crezi ca inseamna "pāca-pāca"?

Androix tie ti-a adus mosul o fratioara pt. Filipache.

Iulia pe langa harnicutz mai este si cuminte ca nu baga in gurita, Bianca duce totul, absolut tot la gurita, intr-o zi, spre disperarea mea facea "recenzia" cosului de gunoi. O vad ca molfaie ceva si ii spun sa-mi arate, in clipa aia o ia la fuga .

Pasta de dinti: Nenedent.
Am si eu o intrebare la mamicile ai caror copilasi beau laptic pe timpul noptii: cum faceti cu dintisorii, ii spalati pe moment? Stiam ca "laptele de noapte" e inamicum nr. 1 al cariilor la copilasi.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Mickyyy: pai acum ca ai spus copilul bea 240 ml seara.ca asa scrie peste tot, si cei drept nu totdeuna il termina adica mai ramane pe fund putin.Am sa incerc in seara asta sa ii fac 300ml.Per total el bea laptele de dimineata adica la 04:00 si seara ii mai dau aceeasi cantitate.Acum ca vad atatea idei parca ma simt batuta in cap.Cum am zis incerc astazi cu 300ml
Oana si Alex

Mergi la inceput

elisor:Stiu ca sunt noua pe aici dar citind ce ai scris despre spalatul pe dinti si laptele de noapte ma inscriu sa raspund din ceea ce stiu.Am citi pe internet niste lucruri groaznice despre laptele de noapte si dinti(si am vazut poze inspaimantatoare).
Observand la Alex o discoloratura pe dinti(adica in unele locuri dintii sunt mai albi) am fugit la doctor.Mentionez ca alex nu mananca dulciuri(mai cere niste biscuiti, dar nu ciocolata si alte prajituri, copilul a mancat fructe de la 3 luni si nu bea sucuri).Si eu am incercat sa ii dau laptele de seara de ex nu in pat cum il bea normal ci inainte sa il pun in pat dupa care il spalam pe dinti.Nu a prea mers din comoditatea mea.In fine....doctorul mi-a spus ca nu este nimic anormal si ca daca copilul bea noaptea lapte asta este.Se fac carii "baby bottle syndrome "(care este groaznic) daca copilul mananca dulciuri foarte multe si peste asta obisnuieste sa doarma cu biberonul cu lapte in gura pentru confortul lui.
Ce poti sa ii faci daca bea lapte peste noapte?Si eu m-am gandit cum sa fac , avand aceasi problema.Sunt sigura ca daca as fi fost in romania si i-as fi aratat doctorului petele albe de pe dinti m-ar fi trimis la un dentist sau mi-ar da ceva suplimente,Aici nimic.In plus aici mi-au interzis sa ii mai dau D3.S-au ingrozit cand am spus ca ii dau vitamina D3 de la 3 luni si m-au trimis de urgenta la analize sa vada depunerile de calciu, zicand ca din toti pacientii, lui numai 2 sunt pe D3:unul african si unul indian(ca si natie eu carentze) dar nu copilul meu care e grasutz bine merci.Deci de la un an nu i-am mai dat vigantol.
Inainte de a ma trimite sa ii iau sange , i-am cerut eu sa ii fac analizele sa vad care e treaba cu copilul, cei mai trebuie sau ce are in plus.Si- nu mi-a dat voie zicand ca analize nu se fac la copii deorece niciodata nu o sa iasa bine dat fiind faptul ca copilul e supus stresului in momentul respectiv si totdeauna o sa fie ceva ce nu pare in regula si o sa ma trezesc facand investigatii peste investigatii pentru nimic, si mai chinui si copilul.Oricum nu am reusit sa ii ia sange sa vada depunderile de calciu.Nu au reusit sa ii ia sange din vena(nu o gaseau.Mi s-a parut ciudat si de o incompetenta totala.Am crezut ca ii ia din deget.Asa auzisem!!!
CE PAREREA AVETI DESPRE VIGANTOL.A OPRIT CINEVA VIGATOLUL DUPA 9 LUNI DE DAT?

Recitind ce am scris nu am raspuns deloc la cea ai intrebat tu.M-am lungit cu povestea mea dand din una in alta!Nu am inteles interbarea?cum adica pe moment?!?!Noaptea?
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Hehehe - sa jucam cinstit ! Eu am dat un indiciu - chiar daca vag

Si spune tot ce te doare - vrei sa te tragem de limba ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, ha, te-am prins, am vazut poza Si asta pt. ca esti un membru favorit la mine in webshots, iar webshots e baiat bun si ma anunta cand sunt poze noi, si nu ma lasa in pace, ma tot anunta pina ma duc sa le vad!
So...am avut dreptate, esti misto

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Au adus brad la noi la servici, l-au pus in hol, e mare si bogat, cred ca are vreo 4 metri, dar inca nu l-au impodobit. Arata tare bine.
Saptamana viitoare vineri e serbare pentru pitici aici la noi la servici, am inteles ca o sa aduca animatori, o sa fie muzica, o sa-i puna pe cei mici sa cante, sa danseze, sa deseneze, o sa-i picteze si la final vine un Mos Craciun. Si ne-au dat ieri si banutzi pentru copilasi, pt. Craciun.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabitzam:Alex e nascut pe 03 mai 2005.Poze nu stiu cum sa pun.El are un web pe www.oana-jipa.magix.net E un website care e facut mai mult pentru mama mea care e in rom... si mi s-a parut mai usor sa il vada pe alex.
am vazut fetele pun link unde scriu .habar nu am cum se face,

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Androix- capul sus incearca sa gandesti optimist si alunga gandurile negative din minte. Va fi bine. .Am citit pe alt subforum ca pe langa faculta mai lucrezi cot la cot cu femeia care ti face curatenie. Pai ai grija de tine si lasa in sarcina ei doara de aia o platesti.

Apropo de doi copilasi- e greu cine zice ca nu i asa inseamna ca are ori f multe ajutoare ori nu stiu... .Cristi al meu a inceput sa slabeasca destul de mult,nu vrea sa manance. In fine i am facut analizele e ok si medicul de fam mi a zis la un moment dat ca,, inca n a trecut de faza ca nu mai e in centrul atentiei si ca in familie a mai aparut un copilas.
Incercam sa nu facem diferente sa aiba fiecare copilas timpul petrecut cu fiecare dintre parinti dar totusi exista mici scapari.
V am povestit aceste lucruri pentru cele care vor avea doi copilasi sa stiti ca nu e usor cu ei dar e mai nasol fara ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salutare,

Androixa tu mai intii stai linistita, ca e cel mai important dupa care inteapate la fel de linistita. Doamne, doamne are grija de noi, si sunt sigura ca e bine, da acu... ce vrei si tu nu stii ca fetele sunt mai cu motz!!! trebuia sa-ti de-a de stire intr-un fel. pupam la voi.

oxi, bine ai venit. daca te linisteste cu ceva Matei nu a dormit o noapte intreaga de cind s-a nascut. aaa, mint, la mare asta vara vre-o 3 nopti. si el maninca noaptea, uneori la 2 alteori la 4, alteori la 5-6. au spart si canini, si mama lor, mai are cred 4 masele si gata. ca ii numar. m-a invatat Loreen ca sunt 20, in fiecare zi ii numar. da nu cred sa fie de la ei.

Monu, chestia cu analizele se intimpla frecvent. bine ca e bine. acum ma uit pe orice .... cind trebuie sa ridic ceva. la chestia cu dormitul, amindoua in camera.dar asta cind Iulia va face citeva luni. se vor obisnui impreuna si vor dormi mai bine.

Elisor esti suparata ca la tine nu a venit moshu??? nici la mine!
ce vrei tu sa-mi zici, adica dupa ce ca ma scol in toiu noptii sa-l mai spal si pe dinti???????????? FIE-TI MILAAAAAAAAAAAA!!!!!

revin ca am o intilnire.
da aici ma puteti vedea si un pic tunsa (camasa alba): http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra17luca/detail?.dir=/632fre2&.dnm=c35ere2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput