Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu am citit, intru mai intai sa va dau vestea proasta.
Am fost ieri cu ecografia la medic si ir-urile alea sunt mari rau de tot. Mi-a dat tratament 8 injectii de pregnyl si magne B6 si ne mai vedem la 20 de saptamani, cam pe la jumatatea tratamentului si vedem cum stam. Vestea proasta este ca dupa ce mi-a dat toate instructiunile mi-a spus ca "lucrurile pot lua o intorsatura foarte proasta" pentru ca pe una din artere nu este flux aproape deloc la valoarea pe care o are. Sper sa aiba efect tratamentul si sa fie bine. Oricum voi sta cu frica in san pana la sfarsit. Data trecuta nu am stiut cat de grava poate fi treaba asta.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Of, Androix, imi pare tare rau sa aud asa veste Sa speram si sa ne rugam de DD sa isi faca efect tratamentul si sa fie totul in regula cu micutza.

Meey, donshoara cocheta Elisor, ia pune matale poza tunsulica, sa te laudam, ca sigur iti sta beton, las' ca stiu eu ca tu esti frumusica si-ti sta bine oricum Am vazut la tv ca v-au aprins lumini si v-au pus brad frumos in Piata Sfatului. Ati fost sa vedeti?

Onixone, sa-mi zici cand este nascut Alex al tau sa te trec la listuta noastra. Si baga aici toate intrebarile, chiar daca s-au mai discutat, aici se discuta orice, nu exista off-topic. Sa ne arati si pozulici cu Alex, ca vedem baietel frumusel

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Androix sanatate multa si sa dea Doamne-doamne sa fie bine. ... fruntea sus ca faci rau la bebelush.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Onixone bine ai venit printre noi. Referitor la trezitul noaptea chiar nu stiu ce sa-ti spun. Daca banuiesti ca sunt dintii de vina poti incerca Nurofen pentru calmarea durerilor, Dentinox sau Calgel. Astea se cam dau pe la noi. Sigur si la voi exista ceva similar. si sa va iasa dintisorii cat mai repede si fara dureri mari.

Androix imi pare tare rau sa aud asa ceva. O sa treci tu si de asta si o sa fie bine. Tinem pumnii multi pe burtica

Azi Dragos e tare ciufut. Nu vrea nimic, nu-i convine nimic, urla din orice asa ca ma duc fuga pina la farmacie sa-i iau niste Nurofen ca-mi tot arata ca-l dor dintii.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna dimineata !

Androix - nu pot decat sa spun ca ma gandesc la voi si prima mea dorinta de Craciun este ca sa fie totul bine Sa ne dai vesti bune !!!

onixone - bun venit printre noi ! Am si eu un Alex mai mare , care avea aceeasi problema . Ca sa nu ma mai dau jos peste noapte am tras patul aproape de al meu , pregateam de seara un bibe cu lapte si cum incepea concertul ,comanda venea prompt ! Sau poti sa incerci sa lasi langa el sticla si sa-l inveti de unde s-o ia .
Si parfumul a venit ???

Margott - mare bucatar o sa fie David . Stiu cat iti este de greu fara el pentru ca am trecut prin asta - l-am lasat pe Alex la ai mei de la 1 an jumate , ne vedeam o data la 2 saptamani si l-am luat langa mine cand avea deja 5 ani . Multa rabdare ca Dumnezeu e mare !

fran - cat dezinteres !!!!

nelia - mar in ciocolata ???? Trebuie sa fie delicios !!!

sim 76 - Exista in inima unei mame dragoste pentru toti copiii din lume !! Eu ii iubesc pe amandoi la fel de mult , chiar daca mai multa atentie ii acord acum mutrei celei mici .
Nu-ti face griji de timp - tu sa fii sanatoasa si sa te hranesti bine .

monu - Io sunt aia chioara si inapoiata cu stirile ! De fapt imi exprimam doar mirarea si asteptam o confirmare in leg cu crissu .

babygirl - Ma bucur ca ati scapat si Ema e bine - poate a fost de la dintzi .
La intalnire chiar nu pot veni pentru ca voi fi dupa petrecerea de Craciun organizata de firma si sigur o sa fiu fleasca de oboseala .

NewMami - parca le zici din reclama - auzema intr-o vreme o reclama la radiou la Osccilloccocinum ( nu sunt sigura ca am scris corect- dar sigur asa se citeste ) , in care intreba unul - Oscilo cum ?
Se poate cumpara in Romania de la orice farmacie , intareste sistemul imunitar - e sub forma de granule care pentru copii se dizolva in putina apa . Noi il folosim la nevoie - 1 data sau de doua ori pe saptamana .
O cutie are 6 bucati si e in jur de 100 si ceva de mii .

elisor - cum a fost aseara ???

Avem un cuvant nou in vocabular !! BABAPA - n-o sa ghiciti ce inseamna !!
Tipa in disperare si intindea mainile , pana ne-am dumirit . Apoi a venit confirmarea - a deschis o carte in care intamplator era o poza cu respectivul obiect si spunea intruna BABAPA !!!
In traducere libera - BALON .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Buna dimineatqa fetelor.Am incercat azi-noapte sa ii las lapte in patutz(dar numai 70ml cred) si s-a tezit la ora 04:00 si-a baut restul de lapte dar bineinteles ca nu a fost de ajuns.Am crezut ca e obisnuinta dar saracul copil ii este foame, desi seara la ora 19:00 a mancat o portie zdravana de mancare +laptele de seara.Mai vedem ce se intampla.

Nefertari:....A venit si parfumul ce sa zic!!!Un an dupa...slava Domnului! Si eu am pe noptiera care e de inaltimea patului(il culc inca in pat de calatorie....inca merge ca nu sare din el) si ma amuza ca el stie unde este doza de lapte si biberonul si bate in noptiera si zice da-m(da-mi).Daca nu ii dau face urat.Noroc ca stau desupra unui magazin de masini, in dreapta nu am pe nimeni ca stau pe coltz si in stanga sta un tip singur care nu prea e pe acasa.Si chiar daca e nu a zis nimic pana acum.Mergem pe burta cu galagia.

Oana si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neatza!

Onixone, bine ai venit la noi! Sper sa te simti bine aici si sa gasesti raspuns la toate problemele si grijile pe care le ai!

Androix, m-a intristat mesajul tau, offf... sper din tot sufletul sa nu fie probleme.. nu stiu ce sa zic, poate ar trebui sa stai mai linistita o perioada, sa faci numai ce-ti place fara sa te extenuezi, concentraza-te pe samburica ta sa stie cat de mult o doresti... de la noi!

Sim76, Thea este atat de reusita ca mi-as face griji pentru viitor... daca bb2 va fi la fel, va fi greu sa le porti de grija la doua fete atat de frumoase!
Sa sti ca am trecut si eu prin perioada pe care o descri tu, si in mine se zbatea egoismul, ma gandeam ca nu voi fi capabila sa ofer la fel de multa dragoste si copilului care va veni si mai ales mi-era teama sa nu fiu nevoita sa o neglijez pe Maya, sa nu simta cumva ca primeste mai putina atentzie decat primeste acum. Insa ma gandesc ca astfel de griji vor exista mereu... la fel ma gandeam inainte sa o nasc pe Maya, imi faceam probleme ca nu voi sti cum sa reactionez in situatii critice, consideram ca nu sunt suficient de pregatita sa-i pot oferi o educatie potrivita, dar uite ca timpul trece si odata cu trecerea timpului apar alte probleme mai importante credem noi, care iau locul celor vechi!

Newmami, ma flatezi, deja e prea mult! Pana si cu asemanarea dintre mine si Maya.... tu si Elisor ati fost printre singurele persoane care au vazut o asemanare intre noi! De fapt au mai spus-o cativa, insa cand l-au vazut pe tati au dezmintit!

Teddy, asteptam poze si filmuletze!

Iulia, si noi folosim pasta de dinti pt copii, i-am luat Vademecum cu gust de mere verzi si nu vrei sa sti ce show era de fiecare data cand vedea tubul! Era innebunit asa manance pasta direct din tub. O data ne-am chinuit toata familia sa i-l luam din mana si a facut urat de tot, drept pentru care acel tub a ajuns direct in cosul de gunoi... aruncat de ta-su care isi iesise din fire si era satul de aceste scene repetate. De vre-o luna n-am mai ai spalat-o pe dintzi... cred ca trebuie sa fac cumva sa-i pun pasta pe periutza fara sa vada tubul!

Nefertari, ieri era cat pe ce sa te sun...credeam ca ajungem la mall si vroiam sa vad daca nu ne putem intalni pe acolo... dar s-au schimbat planurile si n-am mai ajuns.

Tina 37+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare dragelor ! A venit iarna, cred.
Androix multa sanatate tie si in primul rand lui BB2! Sper ca injectiile sa rezolve problema si sa fie totul in regula pana la termen. Sarcina usoara!
Andutzy si Sim, va felicit acum pentru burtici, pentru ca n-am apucat s-o fac mai devreme! Multa sanatate si sarcini usoare va doresc!
Babygirl, si noi am avut ceva probleme cu burtica in ultima saptamana - si nu stiu daca sa le pun pe seama laptelui de vaca pe care i-l cumpar (lapte la punga, de la Angst) sau pe seama unui virusel. N-a fost grav, dar tot am desfacut o cutie de Milupa HN25 si de azi dimineata am revenit pe NAN Junior (apropo, ca intreba cineva de el: Carina il bea cu placere de la un an si vreo luna).
O sa incerc sa te sun duminica, daca ne incadram in timp si in program.
Laura25, nu mai stiu daca ai mai scris si cu alte ocazii, dar iti urez cu intarziere bun venit! (am vazut intr-un raspuns de-al ioanei ca ti se adresa...). Carinei i-a facut ROR-ul in mana.
Avem doua Biencutze pe 13 iunie 2005 !!
Onixone bine ai venit printre noi! Nu stiu ce sa iti zic de trezitul noaptea - vad ca si Carina incepe sa se trezeasca din diverse motive. Acum o saptamana s-a trezit pe la 4 dimineata spunand "Nu-i! Nu-i!" Ma duc repede la ea si ce sa vezi: pierduse suzeta si si-o cauta prin pat! Azi-noapte s-a trezit tot pe la 4 si mi-a cerut lapte... ceea ce i-am si adus (chioara de somn). Sper sa nu se mai repete.

De Mos Nicolae Carina a primit ROR-ul ... pana la urma sub forma de Trimovax (Aventis Pasteur) pentru ca n-am gasit Priorix si nici n-am stat sa caut. Sper sa nu dea reactii nasoale, mai ales ca de Craciun o tulim la munte.

Pe langa vaccin a primit copchila si diverse alte chestii (mai ales de la bunice), de la jucarii si fructe, pana la tzoale , carti si bani (din lipsa de imaginatie). Toate ok din punctul meu de vedere. N-am apucat sa pozez ce i-am luat, si acum incerc sa ma concentrez pe cadoul de Craciun - care trebuie sa fie identic cu ce ii iau lui Cristi (baiatul prietenilor nostri), pentru ca o sa le primeasca in acelasi timp. Deocamdata am strans cate un pulover de la TCM (de bumbac, cu fermoar pana sus pe gat) si vreau sa dau o raita pe la Casa Retro. As fi vrut sa ajung si in Dragonul Rosu, dar m-a dezamagit "recenzia" Ioanei, si las pe anul viitor.

Ieri i-a reamintit socrela Carinei ca o cheama si Emilia, si i-a tot spus "Emi" si a pus-o sa repete, asa ca aseara daca o intrebai cum o cheama zicea direct "Emi" (uitase de "Nana" pe care ni-l servea pana acum).

Cam atat despre noi. Multa sanatate tuturor!

@later edit: i-am luat si noi perie de dinti (nu mai stiu ce firma) si la capitolul pasta de dinti n-am stiut ce sa iau. Bine, ca nici n-am avut ce alege (nenedent, astera sau oralB) - am luat Oral B. Vroiam sa va intreb voi ce pasta de dinti folositi pentru copii? Parca Fran folosea cu succes Nenedent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Va multumesc mult ca va ganditi si va rugati pentru noi.
Si la noi a venit mosul, aseara cand am ajuns acasa de la bunici. I-a adus si mosul de-acolo niste botosei care ii suntputin cam mici dar macar inca un timp merge sa-i mai poarte.
L-am luat de la inceput sa-i explic ca a venit mosu acasa, ca i-a adus cadouri frumoase etc. Acum stie ca moshu e mosh craciun ala care tot apare prin reclame, ca am adus o sticla de cola si cum a vazut-o a sarit la ea strigand isho! isho! Ei, isho asta era moshu'
Cand am ajuns acasa i-am dat cadourile de pe unde erau asezate prin casa ca cum el are doar o pereche de ghetute le avea in picioare asa ca nu am avut unde sa-i pun cadourile. Mai intai i-am probat botoseii luati de mosul nostru, apoi caciulita si fularul si apoi a dat cu okii de cutia in care era trenuletul. A luat-o in brate si a inceput: U! U! U! cicicici si face niste buze tuguiate cand scoate u-ul ala de te termina. I-am montat trenuletul si i-am dat drumul era Filip in extaz, tremura de emotie. A durat mult pana l-am invatat sa nu culeaga locomotiva de pe sine... Am facut si noi cateva poze dar pana le sui pe webshots mai mananc o paine . Ca pe drop n-am reusit sa le pun.
Una peste alta cred ca a priceput cam cum devine treaba cu mosul asta care aduce cadouri si i-au placut si cadourile.
A venit si la Mihai moshul cu o pijama de care avea mare nevoie. Si la mine a venit cu o nuielusha. Probabil nu am fost cuminte ca n-am primit nik. Cica mi-a comandat neshe bomboane cu cafea tocmai din italia si inca n-au ajuns...
Partea ce mai naspa este nu mai vrea de nici o culoare in patutul lui, iar in canapea sau patul mare nu vrea sau nu poate adormi fara sa-l tin eu in brate Ma asteptam la asta de vreo doua saptamani incoace. Mi-au stricat copilul... Vai de capul meu. Acum de exemplu e nedormit de azi dimineata, pica de somn dar daca il pun in patut urla si da sa sara parleazul. De mancat a inceput ceva mia bine, dar numai la soacra-mea la mine vad ca in continuare nu prea mananca. E in continuare mucios, daca ii trec mucii pana duminica venim si noi daca nu...

Monu, chiar ca nasol cu radiografia aia. Daca era cine stie ce si va dadea vreun tratament ceva. Bine ca nu s-a intamplat nimic.

Crissu e graviduta cam in acelasi timp cu mine.

Flori, mai ce burtica frumoasa esti! Si Maya e o draguta. O sa fie o surioara pe cinste. Si mie mi se pare ca are fata cea mai de copil din grupul nostru. Restul, majoritatea inca pastreaza trasaturi de bebei, Maya e deja fetita mare!

Simona, felicitari pentru fetita! Sa fiti sanatosi cu totii!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata pe la pranz si de la noi.

Androix, iti tin pumnii sa scada cat mai repede ir-urile si sper din toata inima ca peste 4 saptamani sa ne dai vestea cea buna ca totul e in regula cu bebitza!

simona, felicitari pentru fetita! Si stai linistita, vei vedea ca le vei iubi pe amandoua la fel de mult. Vorbesc din experienta .

monu - legat de culcatul copiilor, pot sa-ti spun cum am facut noi, aveam doar 2 camere cand s-a nascut Daria, asa ca eu m-am mutat cu ea in sufragerie, iar tati a ramas cu Malina in dormitor. Asta pret de cateva luni, cand Daria se trezea des sa pape noaptea. A urmat pasul doi, ne-am mutat toti 4 in dormitor, Daria dormea in patut iar malina cu mami si tati in pat. In vara ne-am mutat la 3 camere si le-am facut camera lor, unde dorm impreuna singure de cateva luni. Ma rog...de ceva vreme malina a capatat prostul obicei sa se trezeasca noaptea si sa-si ia bagajelul (sticluta cu apa, papusa, perna daca e cazul) si sa migreze la noi in pat in dormitor! Asa ca daca aveti idei de dezvat, sunt binevenite !

onixone, bine-ai venit. Parca ti-am raspuns si la parintii intreaba, oricum, voiam sa te intreb cat lapte ii dai tu sa pape seara? Poate cine stie, e nevoie de un biberon mai mare....noi am trecut in cateva luni de la cel de 150 la cel de 200 si acum suntem la unul de aproape 300 ml. Si ma gandesc ca ar fi cazul sa iau unul si mai mare...chit ca ea nu se mai trezeste peste noapte sa cearta, dar stiu sigur ca daca ar avea mai mult ar papa....si cum e destul de slabuta de fel...nu i-ar strica un supliment de laptic!

Legat de spalatul pe dinti, noi am avut initial pasta de dinti comestibila de la Chicco, dar cum de mai bine de jumatate de an n-am mai gasit, am trecut la pasta de dinti pentru copii. Malina deja se spala bine pe dintisori, inclusiv sa scuipe pasta dupa....Daria recunosc o cam inghite . Dar spalandu-se mereu in acelasi timp cu Malina, sper sa prinda repede de la ea cum e cu sapalatul. Si noi am folosit la amandoua fetele periute normale de dinti, si asta de mici.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput