Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

eli, nu o spal noaptea pe dinti....ar fi prea mult! O spal dimineata intotdeauna si uneori seara.
Nu abuzez cu spalatul la varsta asta, contrar valurilor care s-au facut pe forum ca e bine sa-i spalam pe dinti inca de la 4-5 luni, eu am citit (si cred) ca pana la 3 ani, spalatul pe dinti trebuie sa fie mai mult o joaca, atat cat sa se obisnuiasca cu periuta si pasta, dar fara reguli stricte.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Androix, tinem pumnii sa fie bine, multa sanatate si suntem alaturi de tine.
Oxione, cand am dezvatat-o pe Alexandra de baut lapte peste noapte a fost scandal mai mult de o saptamana. Si acum se trezeste in fiecare noapte, dar ii dau doar apa- ceai nu a baut niciodata-si o iau cu mine in pat. cand o veni sotzul, alte lupte ca sa o dezvat si de obiceiul asta.
Ieri m-am uitat cu Alex la pozele de pe net, s-a distrat tare de tot la filmuletele cu Ema, incerca sa-i imite japoneza. I-a trimis pupici lui Andrei si Biancai, a ras in hohote la tipetele Alexiei a lui Monu. Am mai vazut-o si pe Bianca, mica gimnasta a lui Ruxel. Forentina, am vazut si pozele voastre, cand am ramas insarcinata visam sa fiu o graviduta cum esti tu acum- numai burtica. In schimb, am ajuns o balenuta. Tu arati superb si Maya e dulce foc, asa creola si carliontata. Si eu zic ca seamana cu tine

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
ne-am intors de la dentist, sunt beata de cap dupa ce am stat mai mult de o ora cu gura larg deschisa si o tanti sapa de zor la maseaua mea de minte de sus, in rest a fost bine, m-a durut putin injectia de anestezie dar am supravietuit!
Alyssa a ramas cu tati si a plans dupa mine...cand am vazut-o am pupat-o si am imbratisat-o de parca n-am vazut-o de un an, mi-a fost tare tare dor de ea! degeaba zic eu ca mi-ar trebui o pauza si m-as duce unde ma poarta picioarele de una singura, dupa o ora tremur efectiv de dorul copilului!
Androix - tinem pumnii sa functioneze tratamentul si sa va ajute bunul D-zeu sa aveti o samburica sanatoasa!!!
Elisor - cum e buba Biei? speram ca i-a trecut deja! Alyssa mai are de facut un singur vaccin, prevenar - antipneumococci (contra meningite-otite-pneumonii), dupa ce am tras pana acum cu ea de la vaccinuri mi-e tare groaza sincer, cred ca de aia tot gasesc motive sa i-l aman. pedi a zis ca e bine sa-l faca pentru ca cu meningita nu-i de gluma iar in ultimii ani cazurile sunt in crestere pentru ca vin multi imigranti din tari foarte sarace care aduc o gramada de boli.
ziceai de papagal...cred ca m-am exprimat io gresit, era un caine mare dar in loc de plush oi fi scris perush. Moshul inca nu stim ce-o sa-i aduca, mai avem putin timp de gandire! tu ma intrebai mai demult de pufuletzii romanesti, avem rezerva strategica...a trimis maica-mea de curand un sac iar saptamana viitoare vine ea personal cu un altul.
Gabitza - vreau si eu la tine la servici ca tare bine suna!
Va , incerc sa adorm atomika (apropo, azi noapte la 2 era inca treaza si veselaaaa) si apoi pun poze!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, cat de fain poti sa arati

Teddy, e un loc liber la noi in birou

Sunt de un mare , am mancat o ciocolata INTREAGAAA!!!! Tot mai luam cate o bucatica, nu eram atenta, m-am trezit ca am gatat-o!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Lucas, arati tare bine! Ai slabit mult si pari tare in forma desi ai un somn chinuit dupa cum spui tu!

Elisor, imi scapasera pozele voastre dar am facut "sapaturi" si am gasit link-ul! Pe tine nu te-am vazut in schimb am admirat frumusetze de copilasi si mai ales cadourile! Bianca e o dulce incaltzata cu o soseta de-un fel si alta de alt fel.. si se simte din poze ca intre copiii tai exista o relatie speciala!
Si nu mai fi trista....uite un special de la noi sa te inveseleasca!

Adina, in principiu ne inscriem si noi pe lista insa o sa-ti confirm maine exact.
Bine ca au iesit bine analizele, pana la urma a fost indigestie..zic eu, mai ales daca si tu ai avut aceleasi simptome si spui ca atzi mancat cam la fel!

Ieri am mai pus poze in album dar uitasem sa le fac publice. Ma enerveaza la culme forma "inbunatatita" de la yahoo, cred ca o sa trec si eu la webshots cat de curand!

Tina 37+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Am dat de belea de data asta . Tuseste Dragos pina vomita. Nici n-a putut sa doarma la pranz din cauza tusei. Asa ca si eu si el suntem fresh

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Flori, de ce nu incerci cu dropshots? Se incarca mult mai repede pozele si filmuletele.
Gabitza, de mine ce sa mai spun? Am mancat aproape toate dulciurile primite de Alex in ghetute. Doar mos craciunii de ciocolata au ramas intregi. Zilele astea, in loc sa fiu in mari pregatiri ca mai sunt cateva zile si-mi vine sotzul, stau si ma uit la filme sau umblu brambura pe net si ma indop cu dulciuri.
Lucas, intr-adevar arati tare bine! Visez si eu sa ma mai imbrac intr-o tinuta mai office, dar unde? In parc la topogane? sau in piata cu o maimutzica in brate? Asa ca m-am resemnat si nu ies din clasicii blugi, adidasi si pulovar.
Mi-e dor de perioada sarbatorilor de la serviciu, cand imi impodobeam biroul, aveam brad pe fiecare etaj al cladirii, era asa o atmosfera deosebita. Si in ajun de Craciun se organiza petrecere cu mese intinse, veneau colindatori..nu mai vb de micile "atentii" pe care le primeam de la diverse firme, aveam agende, calendare si pixuri de impartit la tot familionul si la toti vecinii. Ce sa mai spun de prima de Craciun... dar pun pariu ca la anul cand sper ca voi avea parte de toate astea imi voi dori sa fiu acasa cu copilul.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Apropo de birou, fetele car v-ati intors la servici, tot asa ca mine faceti? Am lipite pe birou poze cu Andrei, screensaver-ul e numai cu poze de-ale lui Andrei, tot timpul il am in ochi. Uitati aici si aici poze cu biroul meu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by simona_filipas

Am dat de belea de data asta . Tuseste Dragos pina vomita. Nici n-a putut sa doarma la pranz din cauza tusei. Asa ca si eu si el suntem fresh

Ufff, o fi racit mititelul, nu cred ca-i de la dintzi. Nu ma pricep ce sa-ti recomand sa-i dai, ca aici cind are ceva, fug cu ea la doctor.
Pupici lui Dragoshel si tzie

Elisor daca esti suparata ca n-a venit moshul, sa stii ca si adresa mea a uitat-o. Uite de la mine sa-ti treaca supariciul
[blue]Gabitza m-ai facut sa-mi fie dor de serviciul meu cind ai povestit de brad, mama ce frumos mai era, stateam cu gura cascata cum venea moshul si dadea cadouri copiilor, era, era frumos tare, faceau serbare, se filma pentru ziua de Craciun .

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">[font=Comic Sans MS]Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hai ca azi mi-am propus sa stau cu ochiul pe voi....poate asa recuperez si eu lunile pierdute .
Vreau si eu pozele cu lucas si eli....ca le-am cautat de-am innebunit....la eli am vazut poze cu bianca si Andreas, da' pozele cu noua ei freza....nici gand. iar pe ale lui lucas nu le-am gasit chiar pe nicaieri.....

Revin....am gasit poza eli , era pe webshots....mai ramane sa vad daca dau si de lucas

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput