Copiluti de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 28
ralwka spune:
fetele care vor sa ma adauge in lista lor pe yahoo, id-ul meu este raluca_mares 
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26mai'05)
patriciaRO spune:
Saluti la fete!
Ii ziceam lui Seb ca zisarati ca seama Pifos cu el.. Si el zice la fel, ca ma intreaba daca eu eram cand l-am facut, ca nu pare a fi ceva si din mine.. E, na...!![]()
Gabitza, mai omorat cu praji a ta, salivez de numa, numa! Belea arata! Baga reteta musai!
La multi ani de sf. Alexandru zicem si noi. Habar n-am avut...
Raluca, te-am bagat in lista mea de prieteni!
Beatrice, mami de
Alex pifos
babygirl spune:
Androix, nu pe Pache am fost, ci la Jungle, in Lacul Tei.
Fetelor, intr-adevar Ema este o adevarata maimuta ("muma", cum zice ea maimutei) cand este la locul de joaca. Snt franta. Acum am reusit sa o adorm. Azi, rundaa 2 a fost vizita la Razvan. Nu-i adevarat cat au putut sa alerge. Am lasat dezastru in urma, casa era cu fundu-n sus. Abia am adus-o acasa. Urla sa nu o imbracam. Eu nu pricep de unde au atata energie, caci nici Razvan nu se lasa mai prejos. Alergau ca nebunii. Se mai opreau sa se pupe, sa se imbratiseze. Sunt adorabili, dar terminatori. Ma duc sa ma culc, caci nu mai vad bine de oboseala.:)
patriciaRO spune:
Vazut filmulete si poze cu Ema. Este o scumpa nu altceva.. Si ce mai dansa ea frate. Ce am putut sa rad. Este o scumpaaaa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
NewMami spune:
Imi place tare mult caci s-a animat grupul in ultima saptamana.

Bun venit noilor mamicute (Onixone, Mynicegirl, Ralwka impreuna cu piticii lor Alex, Caterina, Iulia - tare frumusei. Am vazut pozele lor, sunt de-a dreptul adorabili.Caterina e deja promise lui Alex, dar poate, poate mai e loc pe lista Iuliei. Ma bucur tare mult ca v-ati alaturat grupului nostru.
Elisor,
Biancai sa-I treaca bubu repede. Multumesc ca te-ai gandit la noi. Patrick cu urechiusele e bine acum si sper sa scapam fara alta infectie pana la sfarsitul anului mai ales ca din 22 va sta acasa.
Si eu l-am luat ieri pe Patrick de la daycare zgariat pe obraz si ureche. Bag seama ca l-a taxat vre-un coleg de echipa.
Christmas Tree – l-am pus in place duminica seara dupa ce Patrick a mers la nani nani. Sa-l fi vazut luni dimineata cand s-a trezit, Doamne ce ce fericit a putut sa fie.Chiuia tot de bucurie. Si-a adunat repede jucariile din living si le-a dosit sub bradut. M-a surprins, deci a prins el ceva din miscarea asta cu brad-cadouri. Ma bucur ca nu are nici cea mai mica intentie de a trage bradul sau globurile. Merge, se uita, imi arata cu degetelul dar e cuminte si nu are apucaturi rebele.
Mickyyyy, bine ai revenit printer noi. Mi-a fost dor de cele doua fete cucuiete. Sanatate Darie. Ce mamica fericita trebuie sa fi cu asa fetite si ce bine e cand sunt apropiate ca varsta. Mi-a placut mult de tot cum v-ati amenajat apartamentul, patutul fetitelor e tare smecheros. Si eu ma gandesc la Patrick in camera ii schimb mobilierul anul viitor si vreau tot pat supraetajat ca sa aiba loc ptr. sleep over friends.
Loreen, saracuta de ea Delia, cum de s-a lipit iar sa fie bolnavioara. Iti tin pumnii ca noua nani sa fie potrivita, sa se ocupe mult mai bine de Delia si de ce nu un big sprijin si ptr. tine in momentele mai grele.
Monicica, sa fie intr-un ceas bun mutarea in noua locuinta. Deci sa inteleg ca v-ati asezat cat de cat domiciliul in Irlanda? Gata cu naveta ta?
Te iert de poze, caci stiu cum e cu mutatul, dar dupa sarbatori no excuse.
Stai linistita ca o sa-si revina Robert la atitudinea mai buna. La fel am patit si noi cu Patrick, a avut o perioada de groaza, la un moment dat era de ne-inteles. Urla, arunca tot ce prindea in mana, dup ace termina de mancat daca nu eram pe faza dadea restul de mancare pe jos, era de-a dreptul raut. De vre-o saptamana sau chiar mai bine s-a cumintit tare de tot – piu sa nu-l deochi, ma inteleg cu el din nou, e din nou baietelul cel cuminte pe care l-am avut. Cred ca au si ei perioade de crestere si personalitate. Trebuie sa ne adaptam si sa-I intelegem si pe ei. Imbunatatirea de comportament la Patrick a venit cred eu si din faptul ca a trecut in grupa mijlocie la daycare si nu mai e cel mai mare si mai tare din grupa. La un moment dat in grupa mica cand era facea pe vedeta, comportament pe care-l aducea si acasa. Acum I s-au mai taiat din aere, sunt altii mai mari si mai vechi care bag seama il pun la punct. Plus ca in grupa mica era plictisit tare de tot si atunci ii fugea mintea numai la prostioare. Acum are un nivel mai ridicat de activitati care-I focalizeaza atentia si ii folosesc mintea in scopuri educative.
Omustata, nu-i asa ca-i bine in deplasare dar cel mai bine-i tot acasa? Daca tot esti in verva cu curatenia nu vi si pe la mine? Iti spun din propie experienta – o femeie la curatenie isi merita toti banii.
Androix, ai grija mare de tine – nu uita ca esti
iar noi vrem sa duci sarcina pana la capat si sa vedem pereche lui Filipe in mai. Am vazut si eu pe Filipe - tare scump si interesat de jucariile lui. Filip e un baiatel finut si pare tare linistit.
Lucas - uauuuuu mi-a palcut noul look - nota 10
. Cand oi avea si eu vointa ta
Matei e tare delicat iar sincer din poze nu pare deloc ca ar fi asa nazdravan pe cum spui tu.
Cu Grecia stai linistita ca e timp, din pacate nu plec maine.
Blackpantera – way to go Aidan. Bravo lui – acum sa vezi mami daca te mai poti tine dupa el.
Monu, Babygirl –a veti niste fetite dulci tare, ce frumos se joaca ele impreuna intr-o camera asa frumoasa. Monu iar tu esti o graviduta model.
Cornelia, sanatate multa lui Stefanu. Ma bucur ca se simte mai bine. Ce-au spus doctorii de la ce a fost?
Va las acum ca am scris o gramada – n-am reusit sa citesc pana la capat dar promit sa revin si catch up cu voi.
gabitzam spune:
Beatrice, am trimis reteta de la prajitura cu branza la contul comun de la yahoo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mynicegirl spune:
salutari,
Vazut filmulete, este o scumpa moatza mica si are de-a energie...ce mananca? Baterii?![]()
Eu m-am apucat de curatenie de craciun asa ca am treaba...Caterina mi-a scris cu pixul(care l-a furat din poseta, dupa ce a cotrobait bine) pe canapelele albe de piele... cine stie vreo metoda sa se duca sa imi spuna, am incercat cu spirt, cu acetona, cu ceva special de curatat canapele de piele, nica...s-a mai dus din culoare dar se vede tare!!!
Multumesc de asemena pentru meniuri pt copilasi, am sa ii mai dau si eu alta papa...sper sa ii placa vre-un fel nou sa o vad mancand cu pofta!
Tunsoarea lui Pifos e tare! 
va pup pe toate si mai revin in pauze, nu pot sa le iau prea lungi caci Caterina participa activ la curatenie...facand dezordine! este super incantata ca scot si bag cutii si este miscare in casa...ce ti-e si cu fetele astea.
De-abia astept sa vina seara sa beau o
si sa ma culc, sunt rupta!

http://www.nicualex.net/album/ana/
mynicegirl spune:
PS: prajitura arata buna de mancat
. Pentru mine Gabitza esti bucatar sef... inca vre-o doua poze de astea si ma mut la tine acasa![]()

http://www.nicualex.net/album/ana/
gabitzam spune:
Cristina, daca ai stii ce antitalent sunt la bucatarie!! Prajitura asta este asa simplu de facut ca-mi iese chiar si mie. Si este printre putinele chestii care imi ies din prima. De asta am pus si eu pozele, sa ma laude lumea si sa-mi mai fac curaj prin bucatarie.
Urmatoarea pe lista e o prajitura cu visine, cred ca o fac curind si pe aceea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Florentina G spune:
Neata!
Noi ne-am trezit la zece astazi... cred ca asta este motivul pentru care Maya se culca din ce in ce mai tarziu.. ca se trezeste si mai tarziu!
Astazi o sa mergem la City Mall, probabil dupa 16.00-17.00, cand se trezeste Maya. Daca mai vrea cineva sa vina ar fi frumos sa ne intalnim!
Va pup!
Tina
38+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate