Copiluti de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 29
Danelutza spune:
Buna si de la mine pe ziua de astazi.
Am o intrebare, cum au reactionat copiii vostri la vaccinul de un an jumatate ?
Isabella l-a facut luni, ieri a avut diaree, astazi la fel, iar astazi n-a mincat decit doua feliutze de portocala pina la aceasta ora, in rest nimic ![]()

gabitzam spune:
Daniela, nu stiu ce vaccin se face la voi la un an si jumatate. Andrei de exemplu a facut ROR, care nu da nici un fel de reactie, nici macar locala pe mana la intepatura.
Fetele, uitasem cum e sa stai singura cu copilul acasa!!! Doamne, bine ca m-am intors la servici. Incep sa o iubesc si mai tare pe Dora, bona noastra. Nu stiu cum de nu are nervii ferfenitza de la nazbatiile lui Andrei, care nu sta frate, locului!! M-a zapacit de azi dimineata. Am facut mancarea printre picaturi. Acum fac pauza 10 minute inainte sa ma duc sa fac galustele la supa. Pilaful era sa-l ard, sper ca nu o sa-mi iasa galustele sa le dau de-a azvarlita.
Costi cica e in concediu dar s-a dus la banca si azi, probabil si maine 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mickyyy spune:
Hop si noi.....degeaba ma laud eu, ca tot nu reusesc sa tin pasul cu voi 
.
V-am citit...mai pe fuga, recunosc....dar sunt intr-o MAAAREEEE criza de timp....la serviciu e nebunia de sfarsit de an, acasa Daria a fost bolnava (din fericire a scapat usor, si-a revenit aproape in totalitate), si colac peste pupaza mai fac si niste cursuri (la care nu prea reusesc sa ajung) si mai am de invatat si la alea.
Abia astept mini-vacanta....cred ca am inceput sa numar zilele pana pe 22, cand e ultima zi lucratoare
!
Legat de vaccinul de 1 an jumatate....eu nu stiu chiar nimic, noi n-am facut asa ceva la Malina, si nu cred ca vom face nici la Daria.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
mynicegirl spune:
Danelutza, in Romania, dupa cum am constat saptamana trecuta cu ajutorul fetelor, vaccinurile sunt altfel.La 1 an si jumatate nu e nimic, daca la tine la 1 an jumatate e booster-ul ala cu 6 in 1 pt hepatita si tot neamul lor, care l-a mai facut si la 6 luni, atunci ii este rau. Si eu trebuie sa ii fac caterinei pe 26 dec dar am zis ca ii fac dupa anul nou, caci o prietena ce a mea a avut vaccin saptamana asta la inceput si bebe ei e de atunci cu febra si vomitat. Daca e mmr(asa e in engleza ror), ala pt rubeola si rujeola si oreion a mea a facut si bubite pe tot corpul, ca un pojar fals, cica unii copii fac asa ar nu a avut nimic altceva.
gabitza tot incerci tu sa ma pacalesti ca nu esti bucatar sef dar tot mancare buna faci...supa cu galustii...mmm...mie nu prea imi ies. si dupa cum am vazut prin poze, al tau salvamontist se face dupa cum escaladeaza biroul. e tare poza aia in care doarme cu fundul in sus, Caterina niciodata nu a dormit asa, numai cu burta la soare si cracanata.
Si pe mine ma extenueaza caterina cand sunt singura cu ea, cu femeia e cu totul altfel, caci si ea imi spune ca nu face atatea talente si obraznicii cand sunt doar ele doua.
ma duc sa imi culc frumoasa adormita si mai revin
la bucaterese frumoase cu mancaruri gustoase si la ,restul
http://www.nicualex.net/album/ana/
mynicegirl spune:
Danelutza dac are diaree nu ii da portocala. da-i pilafior cu morocvel in el si fara carne.daca ti se pare ca o doare gatul, mie aici mi-a zis docorita sa i idau jelly din frigider, ca ii mai trece durerea din gat.(poti sa iei deja cumarat sau sa faci in casa cum ti-e mai usor)Esti sigura ca nu ii iese vre-un dinte? simptomele sunt ca cele de dintisori.
mynicegirl spune:
trebuie sa cumpar baterii pt tastatura...am scris rapid si parca e de om cu 4 clase sau bine
Tdi spune:
Cioao! moama ce spor aveti la scris, e gata capitolu'! eu m-am multumit cu cititul si nici de asta nu-s in stare, tre s-o invatz alfabetul pe pitik si o fac secretara mea personala, deja computerul stie sa-l foloseasca bine asa ca m-am scos!![]()
cum va spuneam zilele trecute, suntem toti raciti in diverse stadii, sper sa scapam odata! Aly e mai bine, prin urmare a facut si o excursie in parc, e tare frumos afara si era pacat sa pierdem ocazia de a ne aerisi neuronii supravietuiti.
Sa va zic noutati: Alyssa cand e intrebata cum face Mos Craciun isi ia o fatza smekera, tzuguieste buzele si zice HO HO HO!
e mortala! in rest e terminatoare ca de obicei, mai nou ia scaun de la bucatarie si se urca peste tot, pe masa, dulapuri, vitrine...mor...n-am alta solutie decat sa o las si sa stau langa ea sa nu cada, ah, si sa sper ca se plictiseste si se lasa de sportul asta.
Sa nu va suparati pe mine dar momentan nu raspund la nimeni, cum citesc cum uit
si cred ca as scrie numai prostii.
Album Alyssa
elisor spune:
Hello!
Am terminat geamurile si curatenia intr-un procentaj aproape maxim, mai am pe ici pe colo. Noroc cu bunica-mea ca a stat cu Bianca (doamne cata rabdare a putut sa aiba si ce frumos s-au jucat impreuna), a fost o surpriza tare placuta venirea ei, mai ales ca a taiat si porcu' si m-am delectat cu soric. Azi a plecat ![]()
N-ati scris mult, am citit tot.
Adina mi-au placut pozele si filmuletele, Ema dragalasa (ca de fiecare data cand o privesc), Mihnea si el un cavaler chipes (mama lui are burtica?), amandoi sunt scumpi foc, mai ales sarutul acela pasional (cu ochii inchisi) m-a lasat fara replica 
Si Andreas tot "muma" spunea la maimuta.
Anca ma bucur ca sunteti bine, nu mi-ai raspuns daca vrei sa-ti trimit oscillo...?
Am citit de schimbarea lui Patrick o data cu trecerea intr-o grupa mai mare si de asezarea jucariilor sub brad...ce conexiuni si asocieri face, bravo lui, pupe mama de destept 
Gabitza esti o...terorista
, atentezi la papilele mele, sunt topita dupa placinta cu branza dulce (stafidele le scot)
, galueste??? si mai spui ca nu esti priceputa? eu zic sa-ti reconsideri pozitia...sa inteleg ca nu ai nici o parere despre...fetita?!
Monica, relaxare cu iaurtul pe mana pustoaicei? esti tare 
Daniela noi n-am mai facut vaccin de la 1 an.
printesei sa se intremeze repede.
Nelia a fost greu exaamenul? Maine semnezi condicuta, cum ai promis, da?
pupici
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
simona_filipas spune:
Cuscra ce vaccin a facut Isa?
din partea noastra si sanatate multa
Dragos e bine acum. Tuseste putin dar atat. Am scapat si de fanatna arteziana adica nas curgator. Parca mananca si mai bine...
Am citit ca puiutii vostri manaca fructe. Bravo lor. Eu am renuntat sa-l mai fortez sa manance atata timp cat imi bea zilnic un biberon intreg de suc de fructe proaspat. Banane.....tipa dupa ele prin magazine cand le vede dar atat. Merele sau portocalele sunt intersante cand joaca fotbal cu ele prin casa. Asa ca eu m-am resemnat. O manca cand o mai creste.Sper.....
Ma duc sa vad ce dracovenii mai face ca-i prea liniste.
Pupici
Simona si Dragos Octavian
elisor spune:
Simona e bine si asa, oricum vitaminele sunt acolo, ori fructul intreg ori sucul din ele
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi