Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Freya deja mananca din marul intreg fara retineri , banane si portocale nu mai spun . La kiwi se stramba ca e cam acru pt gusturile ei .
In general mananca tot ce mancam si noi , cu exceptia sosurilor condimentate si a ciorbelor acre . Doar mamaliga cu branza o refuza cu desavarsire !
Prefera bucatelele piureurilor si are pretentia sa manance singura .
Cand vrem sa ne distram ii punem un iaurt in fata si-i dam lingurita - cu toate ca ajunge jumate pe ea , zici ca-si pune masca , e foarte fericita iar noi ne relaxam privind-o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

elisor, uite aici filmulete de la toyz si jungle. nu mai comentez. veti vedea...2 ore a zburdat ieri la toyz, azi la jungle. este neobosita.:)am descarcat si poze pt detalii.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

unde mergeti voi la locurile de joaca pentru copii? unde sunt acestea? n-am mers niciodata cu iulia, am tot stat pe afara dar tinand cont ca vine iarna... iar la "bocoba" (tobogan) in parc nu mai putem merge...

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26mai'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Loreen-am pus 3 poze dupa brosurica aia, se vad ca naiba sa-mi zici ai reusit sa citesti ceva...
SYNEVO

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Adina, am ramas fara cuvinte!!!
Maya insa se agatza de computer si intindea manutzele spre mingiutze!!! Negresit vom ajunge si noi macar la City Mall desi nu cred ca va sti sa se joace ca Ema. Nu prea am dus-o in locuri din astea, am fost la Plaza doar unde s-a jucat in mingiutze fara sa se catzere... si a fost destul de timida si acolo! Ema are antrenament, nu gluma!

Tina 38+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai sa ma laud si eu putin, mi-a iesit azi o prajitura cu branza si stafide belea de buna. Ia uitati aici o www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061212&ctime=152214" target="_blank">poza de grup si un www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061212&ctime=152242" target="_blank">detaliu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

... si pot continua asa muuuuuult! eu sunt tare pofticioasa, dovada sunt kg multe pe care le am peste limita bunului simt. dar dupa sarbatori.... intru in greva foamei.
gabitzam, ce aluat ai facut, cel de pandispan? mama, cat de bine arata

(26mai'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am o lene de ma doare...
Azi am chiulit iar ca sa invat pentru ultimul partial de joi dar trei sferturi din zi le-am petrecut pe DC. Deja nu mai intra nici un subiect nou pe subiecte active

Azi am fost si noi si am facut prima transa de cumparaturi pentru Craciun. Am gasit cartea cu ferma in carrefour, ati avut dreptate, eu nu o vasusem data trecuta. Evident c-am cumparat-o si o s-o primeasca dumnealui Filip in ghetute in dimineata de craciun. I-am mai cumparat inca o carte cu Alba ca zapada de la egmont, frumoasa cu poze exact din desenul animat de disney. Varianta ultra scurta a avut-o si a rupt-o franjuri, asta e varianta de citit seara la culcare si aratat poze doar din mana mea. Sper sa ii provoc un somn dulce cu vise frumoase si nu o criza de nervi ca nu-i dau voie s-o atinga.

Adina, e bestiala Ema la locul de joaca. E cel de pe pache nu, parca am vazut un tramvai pe geam. Ala e tot "dispozitivul" de joaca sau mai au si alte chestii?
Gabitza, bune rau prajiturile alea cu branza

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Adina Ema este scumpa tare! Si are atata energie!
ingeras de fetitza!
Gabitza, ce ne faci tu noua? Vorba Ralucai, salivez aici cu ochii in monitor! M-am uitat si la pozele cu bradutzul: super!
Fetelor, David nu mai vrea sa manance mai nimic. Inca nu i-au iesit premolarii si doarme noaptea f prost. O fi de la dinti? Ca nu-mi dau seama. Mama ii da mancare si apoi el o scuipa. Nu facea asa ceva. Accepta doar laptele si mai manaca biscuiti. Nici fructele nu le mai vrea si erau preferatele lui!
La Multi Ani de Sf Alexandru!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Sunt super pozele cu Ema la locul de joaca. E in elementul ei, ca la ea acasa. E scumpa foc! Sunt curioasa cum va reactiona Iulia cand o voi duce si pe ea. Cred ca noi vom merge in Plaza ca e mai aproape de noi.
Margott si eu am patit la fel cu Iulia. Am cam fortzat-o atunci de ajunsese s-o ia la fuga cand ma vedea cu castronelul cu mancare. Doar laptele il primea si ceva biscuiti sau covrigi. Chiar ma ingrijorasem pentru ca nu intelegeam cum de mancarea n-o vrea dar rontaie la biscuiti, atunci n-o mai dor gingiile?. Pana cand am observat ca tinea biscuitii si covrigii in gurita pana se inmuiau si apoi inghitea. Eu ii pasam mancarea ca tot vroiam sa inghita ceva si de cele mai multe ori nici asa nu o primea. Nu-l forta sub nici o forma si evita citricele, chiar si merele, rosiile (mancarea cu rosii, suc de rosii) chestiile astea mai acide ca-l ustura. In gurita si in gat te-ai uitat? Sa nu fie vreo afta... Sper sa nu-l tina mult. pentru micut.

(26mai'05)

Mergi la inceput